TOTAL TRYGHED MED EN OPEL SERVICE -OG REPARATIONSAFTALE.

Når du køber din nye Opel, har du en unik mulighed for at tegne en Opel Service- og reparationsaftale.

Med en Opel Serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, der er skræddersyet efter dit kørselsbehov og din bilmodel, så du slipper for uventede værkstedsregninger. Du vælger selv, i hvor mange år aftalen skal gælde, dog højst 5 år.

Når serviceaftalen udløber, har du en bil med høj gensalgsværdi, der er opdateret med den seneste software og som er serviceret efter alle fabrikkens forskrifter hos en autoriseret Opel forhandler.

Opel Assistance kan forlænges med et år ad gangen, hver gang din Opel får foretaget de anbefalede serviceeftersyn på et autoriseret Opel værksted i Danmark.

Med en service- og reparationsaftale er der ingen ubehagelige overraskelser - du opnår en total tryghedsaftale.

Kontakt din autoriserede Opel forhandler for yderligere information om pris og dækning i forbindelse med netop din Opel serviceaftale.

KONTAKT DIN AUTORISEREDE OPEL FORHANDLER OG HØR MERE

Det siger kunderne:


”Jeg synes generelt, at det er en god idé – det er tryghed og lethed for mig, og så inkluderer det jo Opel Assistance, så der kommer hjælp, hvis ens bil bryder sammen ude på en tur, det synes, jeg er smart”, udtaler Inger-lise Møller Danielsen.

”Det giver mig tryghed, da jeg ikke skal tænke på ekstra småreparationer såsom bremser mm. Selv pærer er inkluderet i aftalen, så jeg skal ikke bekymre mig om noget.”, siger Emil Sjøgren.