OPEL FORSIKRING.

Med Opel forsikring bliver din bil repareret på et autoriseret Opel værksted. Det sikrer dig reparationer af den bedste kvalitet, services uden ekstra omkostninger og et minimum af besvær, hvis du skulle komme ud for et uheld. Værkstedet står altid klar til at hjælpe dig og opfylde de behov, du og din Opel har.

Opel Forsikring tilbydes i samarbejde med If, som er Nordens største forsikringsselskab. Vi lægger vægt på tryghed, kvalitet, dækning og en konkurrencedygtig pris.

Ny Opel? Du er forsikret fra start.
Når du køber en ny eller max 5 år gammel Opel hos en autoriseret Opel forhandler, får du automatisk en måneds forsikring med uden beregning. Forsikringen indeholder både ansvars- og kaskoforsikring, og du er fuldt dækket.

Læs mere om "Forsikret fra start"

Dine fordele ved "Forsikret fra start"

  • Din bil er automatisk forsikret, så du skal ikke foretage dig noget
  • Din bil er fuldt dækket, hvis uheldet skulle være ude
  • Din bil bliver altid repareret på et autoriseret Opel værksted

Opel forsikring til dig, der allerede har en Opel.
Har du allerede en Opel, eller er du ved at købe en Opel, som er mere end 5 år gammel, så kan du købe din Opel Forsikring hurtigt og nemt hos If. Køber du en Opel Forsikring får du ro i sindet, da du ved, at dit autoriserede Opel værksted giver dig de nødvendige serviceydelser, hvis du skulle komme ud for et uheld.

Opel Forsikring omfatter:

  • Garanteret brug af originale Opel reservedele ved alle reparationer
  • Fordelagtig forrudedækning
  • Garanteret brug af et autoriseret Opel værksted, hvis uheldet skulle være ude

Læs mere om Opel Forsikring