Serviceeftersyn

AUTORISERET SERVICEEFTERSYN.

Regelmæssig service og vedligeholdelse hos din Opel-forhandler holder din bil i topform. Det vil bevare din motors effektivitet, forbedre brændstoføkonomien og reducere CO2-emissionerne. Det hjælper dig også med at sænke omkostningerne og giver dig sindsro, da din Opel er sikker og pålidelig.

Autoriseret serviceeftersyn.

 

Et autoriseret serviceeftersyn udført af fuldt udlærte Opel mekanikere med originale Opel reservedele er din sikkerhed for at holde din Opel i topform. Desuden sikrer du på den måde også, at din Opel er opdateret ift. sikkerhedskampagner, softwareopdateringer og servicehæfte.

Hvis der går for lang tid mellem, du skifter olie, eller hvis du bruger den forkerte slags olie, øges CO2-emissionerne, og din motors forventede levetid afkortes. Din Opel forhandler bruger den mest brændstofeffektive olie, der er beregnet til din bil, for at forbedre brændstoføkonomien. Derudover er Opels dæktrykmålere ekstremt præcise og garanterer, at dæktrykkene er korrekte. For lavt dæktryk reducerer brændstofeffektiviteten og øger dine brændstofomkostninger.
Under det årlige serviceeftersyn tjekkes også udvalgte filtrer på bilen, for at sikre, at de virker efter hensigten. Blokerede filtre udsætter motoren for unødvendig beslatning og forøger dermed CO2-emissionerne.

Som alle andre biler har din Opel brug for regelmæssig service for at forblive i topform og bevare sin værdi. Et autoriseret Opel værksted kender din bils teknologi bedst og har rådighed over det specielle værktøj og højt avancerede computerudstyr, der er nødvendigt til diagnosticering for at sikre en reparation af høj kvalitet til en rimelig pris.

Et eftersyn hos dit autoriserede Opel værksted omfatter bl.a.:

 

  • Tjek og skift af udvalgte filtrer
  • Batteritjek
  • Udskiftning af bremsevæske, kølervæske og sprinklervæske
  • Funktionelt eftersyn (karrosseri, dæk, udstødning)
  • Funktionelt eftersyn (bremser, motor, chassis)
  • Funktionelt eftersyn (lys og elektronik)