PRIVATLEASING

OPLEV DET NYE OPEL TIL ÅBENT HUS HELE UGEN

Det Nye Opel kendes på skarpt design, innovativ teknologi og udstyr i lange baner. Men der er også en velkendt faktor, og det er den solide tyske kvalitet, som kendetegner en Opel fra inderst til yderst. Glæd dig til at opleve Det Nye Opel, og den rendyrkede køreglæde, der følger med.

Velkommen til Åbent Hus hos Opel

BOOK PRØVEKØRSEL FÅ ET TILBUD 

Aktuelle kampagnetilbud

Astra ST 1.2T 110 Edition+

Mdl. ydelse: 2.995
Udbetaling: 5.995

BOOK PRØVEKØRSEL FÅ ET TILBUD 

BYG DIN BIL

 18,2 - 19,2 km/l. CO2 119 - 125 g/km. 
Halvårlig grøn ejerafgift 580

Samlet betaling i perioden er 114.415,- inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Løbetid i perioden er 36 mdr. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Årlig kørsel: 10.000 km.

*Bilen er vist med alufælge, tågeforlygter, LED-forlygter og metallak mod merpris

Fremhævet udstyr
  • 7” touchskærm
  • Aut. klimaanlæg
  • Apple CarPlay
  • Læderrat m. varme
  • Sædevarme
  • El-sideruder

» SE KOMPLET UDSTYR OG PRISER

Har du brug for mere information?

Læs mere om privatleasing

Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. *Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.

Privatleasing via Jyske Finans. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende så længe lager haves.