PRIVATLEASING

Med en privatleasingaftale har det aldrig været lettere at anskaffe sig en ny Opel. Udover den stabilitet og kvalitet, der kendetegner Opel, er du både sikret ekstra tryghed og budgetsikkerhed i perioden. For med en lav månedlig ydelse har du altid et godt overblik over din biløkonomi. Du slipper også for uforudsete udgifter, for alle service i perioden er en del af den attraktive aftale. Værditab skal du heller ikke bekymre dig om, for efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur. Lettere bliver det ikke!

Flagskibet Insignia leverer elegance, sublime køreegenskaber, luksuriøs rummelighed og stil i absolut særklasse.

Insignia Coupé 1.5T 140 hk Excite 

Standardudstyr inkluderet:

Læderrat med varme

17" alufælge

Automatisk klimaanlæg, 2-zonet

Mørktonede ruder bag

Fartpilot

Regnsensor

Midterarmlæn foran

7" touch farveskærm og Bluetooth

LED-kørelys

Elektronisk parkeringsbremse

Og meget mere..

Se HELE UDSTYRSLISTEN

Udbetaling:

14.995

Mdl. ydelse:

3.995

Tilkøb af flere kilometer

Ydelse pr. måned ved 20.000 km om året 4.195 
Ydelse pr. måned ved 25.000 km om året 4.445 

Priserne for tilkøb af flere kilometer er vejledende.

BOOK PRØVETUR FÅ ET tilbud


14,5 – 16,1 km/l. CO2 114 – 158 g/km Halvårlig ejerafgift 890.

De viste alufælge og tågeforlygter er ikke standard

dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Leasingperiode: 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Leasingydelsen er baseret på fast rente og inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger samt service i perioden. Ved tilvalg af flere tilbehørspakker samtidig, kan førstegangsydelsen stiger. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse  og betaling via NETS forudsættes. Afviger det faktuelle km forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes under- eller overkørte kilometer efter fast takst, alt afhængig af den valgte model. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.

Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Prisen gælder indregistreringer til og med 31/03/19, eller så længe lager haves.