Privatleasing er reelt det samme som langtidsleje. I stedet for at købe en bil ved at låne penge i banken eller bruge af opsparingen, er der et finansieringsselskab, der køber bilen og lejer den til dig for en månedlig ydelse. I den månedlige ydelse er service, reparation og garanti inkluderet, og på den måde er du sikker på at undgå ekstra omkostninger. Hos Opel er det Jyske Finans, som står bag finansieringen af leasingbilerne.

Det er meget let og enkelt: Du vælger den bil, du ønsker at lease, fastsætter dit årlige kørselsforbrug og betaler én mindre udbetaling. Dernæst betaler du en fast månedlig ydelse for bilen, mens den er din. Når leasingperioden er ovre, afleverer du blot bilen tilbage hos din nærmeste Opel-forhandler. Dermed undgår du et evt. værditab samt besværet med at sælge en brugt bil.


Du kan se vores attraktive leasingmuligheder her. Og via din Opel-forhandler, kan du tegne leasingaftalen, på den bil, du ønsker.  

 

Du kan også bestille din leasingaftale online her. Vælg bilmodel, justér aftalen, så den matcher dit behov og klik ”Bestil online”. Så kan få glæde af vores tilbud med det samme.

Bindingsperioden for privatleasing er på 36 måneder. Det betyder, at du kan skifte bil eller skille dig af med bilen hvert 3. år. Det er særligt en fordel, hvis dit kørselsbehov jævnligt ændrer sig, eller du ønsker at køre nyere biler oftere og eventuelt ønsker at afprøve lidt forskellige bilmodeller. 

Det vil stå i din leasingkontrakt, men det vil typisk være nærmeste familie og venner.

Du kan tilpasse kilometerantallet, så det passer til dine behov. Du kan vælge mellem 10.000-25.000 km årligt. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd ved, hvor mange kilometer du kører årligt, for overstiger du det aftalte antal, skal du betale for de overkørte kilometer. Kan du på forhånd se, at du kommer til at køre mere, kan du justere aftalen sammen med Opel-forhandleren, så du får ekstra kilometer med i din pakke. Det kan betale sig at være på forkant. 

Hvis du kører længere end det aftalte kilometerantal i din leasingkontrakt, koster det ekstra for de overkørte kilometer. Prisen for overkørte kilometer er forskellig fra bil til bil, men vil typisk koste ca. 1. kr. pr. kilometer. 

Når din leasingperiode er slut, afleverer du bilen til din nærmeste forhandler. Her vil bilen blive tjekket af en uvildig 3. part. På den måde kan du være tryg ved, at tilbageleveringen foregår neutralt og fair. 

En af de mange fordele ved at lease en bil er, at du undgår uventede udgifter og evt. værditab. Vi står nemlig for garanti og al service på bilen, og du får også en lånebil stillet til rådighed, hvis du skal undvære din bil i den forbindelse. Du skal blot henvende dig til et autoriseret Opel-værksted.

Herudover giver leasing dig også øget fleksibilitet. Du har friheden til at udskifte bil hvert 3. år. Det kan være, at dit behov ændrer sig, eller du ønsker at prøve en ny model. Når du leaser, binder du dig altså ikke i mange år frem, men kan løbende tilpasse dig dit kørselsbehov og din hverdag.

Det kan være mindre hensigtsmæssigt for dig at lease, hvis du ikke har en ide om dit årlige kilometerbehov. For når du tegner en leasingaftale, skal du vælge det antal kilometer, der skal være inkluderet – fra 10.000-25.000 km. Og overskrider du antallet, vil du skulle betale ekstra for de overkørte kilometer. Ud over justering af kilometerantal, er det ikke muligt at foretage ændringer i aftalen. 

Hvad der bedst kan betale sig for dig, afhænger af dine behov og præferencer. Leder du efter en kortsigtet løsning, vil leasing ofte være det rette for dig, men er du ude efter en langsigtet løsning, kan det muligvis godt betale sig for dig at købe. Vi har sammenlignet dine muligheder her, hvilket måske kan hjælpe dig med at afklare, hvad det rette er for dig.

Du kan let bestille den bil, du ønsker at lease online her. Vælg blot din ønskede bilmodel, farve, udbetaling samt kilometerpakke og fortsæt til betaling ved at klikke ”Bestil online”. Så reserverer vi udbetalingen og kontakter dig med din kontrakt. Først når du har underskrevet kontrakten, trækker vi pengene for udbetalingen. Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge din lokale forhandler og høre nærmere om Opel Privatleasing.

Du kan abonnere på din Opel via vores samarbejdspartner Bilabonnement. Bilabonnement fungerer i høj grad på samme måde som privatleasing. Du får de samme fordele - plus lidt flere, for Bilabonnement giver dig mulighed for at få endnu mere fleksibilitet og overblik. Her kan du vælge en bindingsperiode på helt ned til 3 måneder – og derudover har du kun én pris at forholde dig til, foruden udgifter til brændstof. Din månedlige ydelse er nemlig inklusiv al service, forsikring og grøn ejerafgift. Og så er der typisk ingen udbetaling. Derfor er bil på abonnement både let og meget overskueligt.

Så har du kun brug for en bil i nogle få måneder eller 1-2 år, kan det altså give god mening at abonnere på din bil. Det samme gælder, hvis du ønsker at samle dine biludgifter i én løsning. Du kan læse mere hos Bilabonnement.dk. Hvis du har spørgsmål til Bilabonnement, skal du kontakte Bilabonnements kundeservice her

Er du klar til at privatlease?


    

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.