Når du abonnerer på din bil, får du en fleksibel bindingsperiode og én samlet billøsning. Så skal du kun bruge en bil i nogle få måneder eller 1-2 år, kan det give god mening for dig at vælge et Bilabonnement.

Du kan abonnere på din Opel gennem vores samarbejdspartner Bilabonnement. Når du abonnerer på din bil, fungerer det i høj grad som privatleasing, blot med ekstra fleksibilitet og overblik. Du kan vælge en bindingsperiode på helt ned til 3 måneder, så har du kun brug for bil i en kort periode, kan det give god mening for dig at abonnere på din bil. Jo længere tid, du binder dig, desto lavere en pris får du.

Udover høj fleksibilitet har du kun én ydelse at forholde dig til. Både service, forsikring og grøn ejerafgift er inkluderet i din månedlige ydelse. Du skal kun sørge for brændstof. På den måde får du én samlet billøsning, hvilket gør et bilabonnement meget overskueligt og nemt. Herudover er der som udgangspunkt ingen udbetaling på Bilabonnements faste tilbud.

Når du vælger Bilabonnement, undgår du derfor ikke alene at bekymre dig om værditab og vedligeholdelse. Du skal heller ikke betale grøn ejerafgift og forsikring separat. Med én samlet ydelse, der dækker det hele, får du let styr på dit bilbudget.


Hvilken bil vil du abonnere på?

 
Opel Corsa Edition+

 18,2 km/l. CO2 123 g/km. 

Med Opel Corsa Edition+ får du en sporty og højtudstyret bybil i ægte tysk kvalitet.

Udstyrslisten byder bl.a. på komfortable sæder med tre varmeniveauer samt mulighed for varme i rattet. Herudover får du en stor og intuitiv 7" touchskærm med Apple CarPlay, Bluetooth® og stemmestyring. Prisbelønnede Opel Corsa har tilmed et af klassens største bagagerum, som kan rumme helt op til 309 liter med bagsæderne oppe.

Læs mere, se priser og book Corsa hos Bilabonnement. 

SE TILBUD HOS BILABONNEMENT

 

 
Opel Crossland X Edition+ 

16,9 km/l. CO2 134 g/km. 

Med Opel Crossland X Edition+ stiger du ind i en bil, som er blandt de mest rummelige i klassen.

Udover let ind- og udstigning får du bl.a. opvarmet læderrat, opvarmelige forsæder og el-sidespejle, så du kan holde varmen i vintermånederne. Samtidig får du en stor 7" Touchskærm med Apple CarPlay, hvor du kan tilknytte din iPhone og få adgang til flere af telefonens funktioner; eks. navigation og musik. Ikke mindst er der god plads til hele familien i den populære SUV med det strømlinede design.

Læs mere, se priser og book Crossland X hos Bilabonnement. 

SE TILBUD HOS BILABONNEMENT

 

 

Er du i tvivl om du vil lease, abonnere på eller eje din Opel?

Vi har lavet en sammenligning over dine muligheder, som måske kan hjælpe dig på vej. 

SE SAMMENLIGNING


 

Har du spørgsmål til Bilabonnement? 

KONTAKT BILABONNEMENTS KUNDESERVICE