Når du abonnerer på din bil, får du en fleksibel bindingsperiode og én samlet billøsning. Så skal du kun bruge en bil i nogle få måneder eller 1-2 år, kan det give god mening for dig at vælge et Bilabonnement.

Du kan abonnere på din Opel gennem vores samarbejdspartner Bilabonnement. Når du abonnerer på din bil, fungerer det i høj grad som privatleasing, blot med ekstra fleksibilitet og overblik. Du kan vælge en bindingsperiode på helt ned til 3 måneder, så har du kun brug for bil i en kort periode, kan det give god mening for dig at abonnere på din bil. Jo længere tid, du binder dig, desto lavere en pris får du.

Udover høj fleksibilitet har du kun én ydelse at forholde dig til. Både service, forsikring og grøn ejerafgift er inkluderet i din månedlige ydelse. Du skal kun sørge for brændstof. På den måde får du én samlet billøsning, hvilket gør et bilabonnement meget overskueligt og nemt. Herudover er der som udgangspunkt ingen udbetaling på Bilabonnements faste tilbud.

Når du vælger Bilabonnement, undgår du derfor ikke alene at bekymre dig om værditab og vedligeholdelse. Du skal heller ikke betale grøn ejerafgift og forsikring separat. Med én samlet ydelse, der dækker det hele, får du let styr på dit bilbudget.


Hvilken bil vil du abonnere på?


 

Er du i tvivl om du vil lease, abonnere på eller eje din Opel?

Vi har lavet en sammenligning over dine muligheder, som måske kan hjælpe dig på vej. 

SE SAMMENLIGNING


 

Har du spørgsmål til Bilabonnement? 

KONTAKT BILABONNEMENTS KUNDESERVICE