PRIVATLEASING

Med en privatleasingaftale har det aldrig været lettere at anskaffe sig en ny Opel. Udover den stabilitet og kvalitet, der kendetegner Opel, er du både sikret ekstra tryghed og budgetsikkerhed i perioden. For med en lav udbetaling på kun 4.995 kroner og en fast, lav månedlig ydelse har du altid et godt overblik over din biløkonomi. Du slipper også for uforudsete udgifter, for alle service i perioden er en del af den attraktive aftale. Værditab skal du heller ikke bekymre dig om, for efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur. Lettere bliver det ikke!

Bestselleren Corsa er en af klassens mest innovative modeller. Den er det sikre valg, som giver dig tysk præcision og perfektion for alle pengene!

Corsa 1.4 90 hk Excite

Standardudstyr inkluderet:

7’’ TOUCHSKÆRM

APPLE CARPLAY

SURROUND SOUND MUSIKANLÆG

OPVARMET LÆDERRAT

FARTPILOT

LED-KØRELYS

MULTIJUSTERBART RAT

Og meget mere..

DOWNLOAD UDSTYRSLISTE

Udbetaling:

4.995

Mdl. ydelse:

2.245

Tilkøb af flere kilometer

Ydelse pr. måned ved 20.000 km om året 2.395 
Ydelse pr. måned ved 25.000 km om året 2.595 

Priserne for tilkøb af flere kilometer er vejledende.

BOOK PRØVETUR FÅ ET tilbud


14,7 - 15,4 km/l. CO2 146 - 154 g/km Halvårlig ejerafgift 890.

De viste alufælge og tågeforlygter er ikke standard

Forbruget er angivet efter den nye WLTP norm, se evt. mere på wltp.dk. Privatleasing via Nordania Finans. Samlet betaling i perioden for Opel Corsa 1.4 90 hk Excite er kr. 85.815,-. Priserne er eksl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Leasingperiode: 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Leasingydelsen er baseret på fast rente og inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger samt service i perioden. Ved tilvalg af flere tilbehørspakker samtidig, kan førstegangsydelsen stiger. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse  og betaling via NETS forudsættes. Afviger det faktuelle km forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes under- eller overkørte kilometer efter fast takst, alt afhængig af den valgte model. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.

Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Prisen gælder indregistreringer til og med 31/03/19, eller så længe lager haves.