Zafira-e

Opel Zafira-e er den elektriske udvikling af en vidunderlig lounge på hjul med førsteklasses komfort. Zafira-e omfatter en fuldelektrisk drivlinje, der giver en mere jævn, støjsvag og mere luksuriøs kørsel for alle passagerer. Vælg mellem 6-9 sæder i Zafira-e.

e-FEATURESFLEXIBILITETNEM ADGANGSIKERHED OG INNOVATIONEN LOUNGE PÅ HJULCONNECTIVITYKØREEGENSKABER

Højdepunkter

e-FEATURES

En röntgenvy av batteriet i en en röd Opel Zafira-e Life

Perfekt integreret batteri

Du kan vælge den nye Zafira-e Life med et 50 kWh batteri med en rækkevidde på op til 230 km eller et 75 kWh batteri med en rækkevidde på op til 322 km (WLTP)1. Batterierne er placeret under vognbunden, så bilen får et lavt tyngdepunkt, og pladsen bag i bilen ikke begrænses.

1Elforbrug i kWh/100 km i henhold til WLTP* ved blandet kørsel: Opel Zafira-e Life med 50 kWh batteri: 26,1 – 21,7 kWh/100 km, CO2-emission 0 g/km, rækkevidde 231 km (WLTP*), opladningstid ca. 4 t 45 min (ca. 11 kW, 3-faset). Strømforbrug Opel Zafira-e Life med 75 kWh batteri: 27,3 – 24,4 kWh/100 km, CO2 emission 0 g/km, rækkevidde 329 km (WLTP*), opladningstid ca. 7 t (ca. 11 kW, 3-faset).

Baksätena i andra och tredje raden av en Opel Zafira-e är vända mot varandra med ett bord i mitten

Støjfri kørsel

Uanset om du og dine passagerer har brug for en snak i fred og ro eller bare har brug for en pause fra hverdagens trummerum, kan du altid nyde den afslappede, støjfri kørsel i den nye Zafira-e Life. Og pga. den 100 % elektriske kørsel er den ideel til brug i byens centrum og tæt-bebyggede områder.

Kontrollpanel där föraren kan välja körinställningar

Regenerativt bremsesystem

Med den nye Zafira-e Life går der ingen energi til spilde. Så snart du fjerner foden fra speeder- eller bremsepedalen, går det regenerative bremsesystem i gang med at omdanne bevægelsesenergien til ekstra strøm, som bidrager til en længere rækkevidde. B-køreindstillingen skåner endvidere bremserne, og reducerer dermed vedligeholdelses- og driftsomkostningerne.

En laddningsport på en transportbil av modellen Zafira-e Life

Nem og hurtig opladning

Både 50 kWh batteriet med 18 moduler og 75 kWh batteriet med 27 moduler har høj energitæthed og kan oplades 80% på blot 30 eller 45 minutter med en DC hurtiglader1. Og med en on-board charger på 7,4 kW eller 11 kW kan den nye Zafira-e Life nemt oplades i løbet af natten.

1 Teoretisk værdi beregnet på basis af en 231 km eller 329 km rækkevidde (WLTP) via en DC ladestation (100 kW). Svarer til opladning af et tomt batteri. Ladetiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.

Instrumentbrädan i en Opel Zafira-e Life

Overvågning af bilens data

Ved hjælp af særlige sensorer giver bilens dataovervågningssystem et detaljeret overblik over og en vurdering af køreegenskaber, rækkevidde og energistatus, for at din kørsel kan blive så effektiv som muligt.

En person håller i en penna och skriver på ett papper

E-mobility betaler sig

Glem alt om høje brændstofpriser, miljøzoner og stigende bilafgifter med e-mobility, der er fremtidens mobilitet i byen.

FLEXIBILITET

En rörlig bild som visar hur sätena i andra och tredje raden av en Opel Zafira-e kan flyttas runt

Kompromisløs

Zafira-e Life er udviklet til at sætte nye standarder, når det gælder fleksibilitet. Zafira-e kommer med mellem 6-9 sæder.

Baksätena i andra och tredje raden av en Opel Zafira-e är vända mot varandra med ett bord i mitten

Fleksibel indretning

Få mere benplads ved at rykke 2. sæderække, folde sæderne sammen eller placere dem front mod front, så dine passagerer sidder over for hinanden.

NEM ADGANG

Skjutdörrarna är öppna på en vit Opel Zafira-e Life

AUTOMATISK DØRÅBNING

De elektriske skydedøre i begge sider giver nem adgang til bagsæderne, og de kan åbnes håndfrit ved hjælp af sensorer. Det er særligt praktisk, når du har hænderne fulde.

En startknapp

HOP IND OG KØR

Med det nøglefri adgang og start-system kan du bare hoppe ind og køre afsted, så længe du har nøglen på dig.

En Opel Zafira-e Life åker under en utfart med höjd 2 meter

FIND DEN RIGTIGE

Zafira-e Life fås i 2 forskellige længder og har den perfekte balance mellem kompakte dimensioner og et rummeligt, fleksibelt interiør.

M versionen har en længde på 4,95 m, og den længste model, L versionen, måler 5,30 m. Den maksimale højde på 1,89 m sikrer problemfri adgang til parkeringskældre og -huse.

En man öppnar bakluckerutan på en mörkgrån Opel Zafira-e Life

NEM AT LÆSSE

Du kan åbne bagruden i bagklappen separat. Det gør det nemmere, når du skal lægge småting ind i bagagerummet.

INTERESSERET I NY OPEL ZAFIRA-e?

FÅ ET TILBUD

BESTIL OPRINGNING

SIKKERHED OG INNOVATION

Krockkuddarna fram, bak och på sidorna i en mörkgrå Opel Zafira-e Life

SIKKERHED I FØRSTE RÆKKE

Med frontairbags til fører og forsædepassageren og side- eller gardinairbags til bagsædepassagererne tager Zafira-e Life din sikkerhed lige så seriøst, som du selv gør.

Strålkastare på en vit Opel Zafira-e Life

SE OG BLIV SET

Xenon-forlygterne og LED kørelyset gør frontens markante look endnu mere dynamisk og giver ekstra sikkerhed under alle sigtbarhedsforhold.

Svarta bilsäten

ISOFIX

Alle bagsæder på 2. eller 3. række er udstyret med ISOFIX forankringer. Det er derfor muligt at montere op til 3 autostole sikkert ved siden af hinanden uden problemer.

En vit Opel Zafira-e Life använder backkameran för att fickparkera

SE ALT PÅ ÉN GANG

Det multifunktionelle frontkamera understøtter førerassistancefunktionerne, blandt andet skiltegenkendelse og uopmærksomhedsalarm. Et 180 grader bakkamerasikrer det perfekte udsyn ved parkering og manøvrering.

En vit Opel Zaifra-e Life håller ett bestämt avstånd till bilen framför med hjälp av en sensor

SIKKERHEDSSYSTEM

Fartpilot giver dig mulighed for at indstille en ønsket hastighed, som derefter opretholdes, indtil du enten bremser eller deaktiverer den.

Om nødvendigt aktiveres automatisk nødbremsning for at undgå en ulykke, og bremserne aktiveres automatisk. Blindvinkeladvarsel1 bruger sensorer og en visuel projektion på bakspejlet til at advare føreren om, at der er køretøjer i den nye Zafira-e Lifes blindvinkel, hvilket forhindrer overhalingsulykker. Kollisionsadvarsel sørger for at vejen foran er fri og giver føreren besked, hvis der opstår risiko for kollision med køretøjer eller fodgængere.

1 Option. Opels førerassistancesystemer hjælper føreren inden for rammerne af systemets fysiske begrænsninger. Føreren er til enhver tid selv ansvarlig for kørslen.

En sensor läser av väglinjerna framför en Opel Zafira-e Life

ET EKSTRA PAR ØJNE

Takket være et stort antal innovative førerassistancefunktioner kan du køre mere sikkert. Vognbaneassistenten1 registrerer, når bilen uventet skifter vejbane og advarer dig via akustiske og visuelle signaler.

Træthedsalarmen1 analyserer dit kørselsmønster via kameraet foran og rattets bevægelser, og giver dig besked, når det er tid til at tage en hurtig pause. Den intelligente fartpilot1 anvender Skiltegenkendelse til at registrere ændringer af fartgrænserne. Med et tryk på memory-knappen kan du justere fartpilotens hastighed.

1Opels førerassistancesystemer hjælper føreren inden for rammerne af systemets fysiske begrænsninger. Føreren er til enhver tid selv ansvarlig for kørslen.

En vindrutedisplay som visar förardata såsom hastighetsgräns och bilens nuvarande hastighet

VÆR FREMSYNET

Unikt i klassen: Vigtig information om hastighed og distance projiceres i førerens synsfelt via head-up displayet1.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

En vy ovanifrån av strålkastare framför en Opel Zafira-e Life på natten

INTELLIGENTE LYS

Zafira-e Lifes fjernlysassistent skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys, for at forhindre blænding af andre trafikanter.

EN LOUNGE PÅ HJUL

Takfönster i Opel Zafira-e Life

GODT UDSYN

Det store to-delte panoramasoltag er placeret direkte over den midterste sæderække. Det bringer lys ind i kabinen og skaber en rar atmosfære. De indbyggede afdækningspaneler beskytter mod stærk sol.

Värmen går igenom hela bilsätet

PREMIUMKOMFORT

Luksus på et nyt niveau: Forsæderne med sædevarme og massagefunktion sikrer, at både du og din forsædepassager når afslappede frem til destinationen.

Instrumentpanelen i en bil med knappar och display för klimatkontroll

EN OASE AF VELVÆRE

Med to-zone klimaanlæg opretholdes den valgte temperatur konstant.

Sædevarmen i førersædet og passagerforsædet sikrer behagelig varme i koldt vejr.

CONNECTIVITY

En skärm med bilradio och annan multimedia till höger om bilratten

KOM FRA A TIL B UDEN STRESS

Find den hurtigste rute til din destination med Multimedia Navi Pro med en intuitiv 7'' farve-touchscreen. Du får nem adgang til musik og indholdet på din smartphone med Android Auto™ 1 eller Apple CarPlay™ 1.

1 Kompatibilitet og særlige funktioner kan variere afhængigt af mobiltype og OS version. Apple CarPlay™ er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android Autoer et varemærke tilhørende Google Inc.

Knappar och strömbrytare till lampor inne i bilen

OPELCONNECT SERVICES1

Med vores udvalg af intelligente tjenester1 kan du føle dig sikker på vejene og holde kontakten med omverdenen.
• Sikkerhed: Med det automatiske nødopkald1 og automatiske vejhjælpsopkald1 samt løbende informationer om bilens status kan du altid føle dig tryg.
• e-Remote Control2: For-klimatisering af kabinen, programmering og igangsætning af opladning, batteri statuscheck.
• Intelligent kørsel: Kør trygt afsted med Live Navigation3 og ruteplanlægning.

1 Nød- og vejhjælpsopkald afhænger af netværksdækning og tilgængelighed og kræver, at du ved bestilling af bilen tegner en gratis aftale, hvor du giver samtykke til geolokalisering af bilen. Vejhjælpstjenesten (Opel Mobilservice) er gratis det første år efter indregistrering, hvorefter det er en betalingsservice. Find information om Opel Connect på https://connect.opel.dk/. De generelle vilkår og betingelser er gældende.
2 Kun for el-biler
3 LIVE navigation services er gratis i 36 mdr. efter aktivering. Derefter er LIVE navigation services en betalingsservice.

KØREEGENSKABER

En vit transportbil av modellen Opel Zafira-e Life kör in i ett parkeringshus

Fantastiske køreegenskaber

Lad dig ikke snyde af størrelsen - Zafira-e Life er overbevisende og dynamiske.

En knapp med vilken gällande vägunderlag anges

INTELLIGRIP

Zafira-e Lifes IntelliGrip1 traction system sikrer et ekstra godt vejgreb på glat underlag, f.eks. mudder, sand eller sne.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

07-03-2022

Få et tilbud - Opel Zafira-e

Få et tilbud allerede i dag på din nue Zafira-e

07-03-2022

Se kampagne på Zafira-e

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Corsa og mulighederne for forskellige modelvarianter.

se kampagne