Mokka

Opel er klar til næste modige skridt! Med en kombination af strømlinet design, et fantastisk interiør og de nyeste, højteknologiske motorer, skal du forvente det uventede. Mokka er her og løfter køreoplevelserne til et helt nyt niveau. Det er tid til at lade Mokka vise vejen.

DESIGNSIKKERHED OG INNOVATIONPREMIUM KOMFORTKONNEKTIVITETKØREEFFEKTIVITET

TØR AT VÆRE UNIK

HER ER MOKKA

DESIGN

REVOLUTIONÆR

Mokkas dynamiske look er mere er bare et dristigt udtryk i et rent og udfordrende design. Det er et udtryk for en helt ny filosofi indenfor tysk teknik og en selvsikker vision om Opels fremtid.

Opgrader til GS Line for at tilføje en ny, sporty dimension til din Mokka med unikke iøjnefaldende visuelle detaljer.

EN FRYD FOR ØJET

De spændende linjer på Mokka er bare begyndelsen på din rejse ind i en ny verden af ​​tysk design. Der vil du opdage, hvordan harmonien i proportionerne, lyset, rummet og teknologien sammen skaber en virkelig imponerende køreoplevelse.

LYSE DETALJER

Mokka ser spændende ud fra alle vinkler. Hver linje og detalje, helt ned til de supertynde LED-baglygter, er designet til at kombinere dynamisk form med banebrydende funktion.

UNIK FREMTONING

Mokka kendes på et design og en fremtoning, der skiller sig klart ud fra mængden. Fremhæv bilens dynamiske udtryk med et udvalg af sporty alufælge i 16", 17" eller 18".

DESIGNMULIGHEDER

Skab et stilfuldt indtryk. Udforsk de eksklusive designdetaljer og forskellige tilpasningsmuligheder, der forbedrer ethvert aspekt af Mokkas udseende. Mokka kan både fås med sort tag og sort front.

SMUKT INTERIØR

Opel Mokkas design har perfekte proportioner, lige fra Opel Vizor foran til det "flydende tag" der indrammer sidevinduerne.

Gør din Mokka så farverig og levende udvendigt, som du tør, med lister til sidevinduerne i bilens signaturfarver: rød, sølv og sort.

VIDEOPRÆSENTATION

Videoen er en generel præsentation af Opel Mokka og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

INTERESSERET I OPEL MOKKA?

BOOK PRØVETURFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

SIKKERHED OG INNOVATION

LED® Matrix-forlygter

De adaptive og blændfrie IntelliLux LED® Matrix-forlygter sikrer dig perfekt udsyn i alle situationer. Det betyder ekstra kørekomfort til dig samtidig med, at du undgå at genere andre billister.

ADAPTIV FARTPILOT

Med adaptiv fartpilot 1, får du en ekstra behagelig og afslappende køretur - uden at gå på kompromis med sikkerheden. Systemet sikrer en konstant afstand til bilen foran og accelererer og bremser derfor helt automatisk.2

1) Ekstraudstyr. Aktivering mulig fra 30 - 180 km/t. 2) Opel førerassistentsystemer kan supportere føreren med de funktioner, der er indbygget i systemerne. Føreren er til hver en tid ansvarlig for kørslen.

AUTOMATISK NØDBREMSE

Som en del af førerhjælpesystemerne - herunder Lane Keep Assist og Lane Departure Warning - overvåger Mokkas automatiske nødbremsesystem hele tiden vejen for andre biler og fodgængere. Derved kan større kollisioner undgås eller reduceres markant.

De fleste kollisioner opstår ved 30 km/t og derunder. Ved den hastighed vil Mokkas automatiske nødbremsning reagere på en forhindring og omgående stoppe bilen fuldstændig. Ved mere end end 30 km/t nedsætter systemet bilen med helt op til 50 km/t, hvilket reducerer kollisionens påvirkning markant.

DIGITALT INSTRUMENTERING

Det sofistikerede og enkle design i Mokka afspejles også tydeligt i det store Opel Pure Panel. Via den strømlinede 12” skærm får du al den information, du har brug for. Overskueligt, digitalt og uden visuelt distraherende elementer.

180 ° PANORAMA BAKKAMERA

Udsynet øges med det store 180° bakkamera, som fremhæver genstande i nærheden og giver dig mulighed for også at se områderne på siden af bilen.

PARKERINGSSENSORER

Gør det lettere at parkere perfekt. Mokka er udstyret med parkeringssensorer, der hjælper med at guide din parkering.


PREMIUM KOMFORT

AVANCERET OG LUKSURIØS

Mokka gør enhver tur til en oplevelse, og med sine formstøbte sæder kommer din komfort i første række.

VARME I SÆDER

På en kold dag er et opvarmet sæde øverst på ønskelisten. Forsæderne kan indstilles på 3 forskellige varmeniveauer.

FLEKSIBILITET

Mokkas rummelige kabine og mange gennemtænkte løsninger betyder, at du er klar til hver en tur. Uanset, hvor den går til - og om du er alene eller skal have plads til familien og bagagen.

Bagsæderne kan foldes ned i forholdet 40:60 for at øge bagagerumspladsen og give endnu flere fleksible muligheder for gennemlæsning.


KONNEKTIVITET

NAVIGATION

Opels avancerede navigationssystemer med touchskærm guider dig på den bedste rute og leverer trafikopdateringer i realtid.

INFOTAINMENT

Mokka leverer alt i infotainment: Fuld Apple CarPlayTM1 og Android AutoTM2,3 kompatibilitet, indbygget Bluetooth®-streaming4, flere USB-porte og et lydsystem med 6 højttalere til musik på farten.


(1) Apple CarPlay og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.
(2) Android Auto ™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc. (3) Kompatibilitet og nogle funktioner kan variere afhængigt af enhedstype og operativsystemversion. Du kan kontrollere enhedens kompatibilitet på www.apple.com eller www.android.com eller hos din Opel-forhandler. (4) Bluetooth® er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG Inc.

OPELCONNECT SERVICES1

En række smarte tjenester, der giver et helt nyt niveau af sikkerhed og support, hjælper dig med at holde forbindelsen undervejs.

  • Følelse af sikkerhed: Nødopkald, assistanceopkald og køretøjsstatus og information.
  • Bekvemmelighed: Fjernfunktioner til dørlåsning, horn og belysning2.
  • Smart kørsel: Nyd afslappet kørsel takket være Live Navigation samt rejseplanlægning og kørselsinformation i realtid.

(1) Tilgængelighed til OPELCONNECT-tjenester varierer mellem lande og biler. Tjenesterne kan kræve et abonnement / gebyr og afhænger af mobildækning og tilgængelighed.
(2) Lancering planlagt i slutningen af ​​2020.


KØREEFFEKTIVITET

MOTOR

Mokka er det modige udtryk for Opels rene, nye designsprog. For det drejer sig ikke blot om ord, men også om handling. Og bag handlingen står bl.a. de nye højeffektive drivlinjer og den enestående kørekontrol.

GEAR OG KØREINDSTILLINGER

Oplev transmissions- og performanceforbedrende teknologier, der supplerer dine behov og din kørestil perfekt. Mokka fås med både 6-trins manuel og den banebrydende 8-trins automatiske gearkasse.

PERFORMANCE TEKNOLOGI

Et enkelt blik på Mokkas smukke proportioner bekræfter, at bilen ikke blot er kraftfuld, men også omsætter styrken effektivt og intelligent. Ved at kombinere Mokkas ydeevne med smarte funktioner og avanceret teknologi, kan alle opleve køreoplevelser på et helt nyt niveau.

22-09-2020

Book en prøvetur i Mokka

Book en prøvetur allerede idag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book prøvetur

22-09-2020

Se kampagne på Mokka

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Mokka og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Se kampagne