Ny Insignia coupé

Den nye Opel Insignia er tysk ingniørkunst, når det er bedst. Den nye Insignia Coupé er mere effektiv og har et sporty coupé-look med de banebrydende IntelliLux LED® Pixel Light.

SIKKERHED OG INNOVATIONERDESIGNEKSKLUSIV KOMFORTONLINE SYSTEMEREFFEKTIV KØRSEL

PERFEKT I ALLE SITUATIONER

OPEL INSIGNIA COUPÉ

SIKKERHED OG INNOVATIONER

INTELLILUX LED® PIXEL LIGHT

De nye, banebrydende IntelliLux LED® Pixel Light forlygter, er næste skridt i Opels avancerede lygteteknologi. Med et permanent langt lys giver systemet en stærkt forbedret sigtbarhed i mørket uden at blænde modkørende bilister. Hver forlygte består af 84 dioder, som tilpasser sig trafikforholdene ved automatisk at slukke enkelte dioder.

HEAD-UP DISPLAY

Head-Up displayet projicerer førerinformationer, f.eks. hastighed, navigationsanvisninger eller advarsler fra den adaptive fartpilot* op i forruden, så du kan holde øjnene sikkert på vejen.

*Udvalgte udstyrsniveauer

AUTOMATISK NØDBREMSE

Den automatiske nødbremse med fodgængeralarm overvåger trafikforholdene foran din Opel Insignia. Hvis systemet opdager en fodgænger, en bil eller en anden genstand foran bilen, gør bremsesystemet sig klar, og hvis du ikke reagerer i tide, bremses bilen automatisk.

ALARM FOR TVÆRGÅENDE TRAFIK

Alarmen for tværgående trafik advarer dig om biler, der kommer kørende fra siderne bag din Insignia, når du bakker ud fra en parkeringsplads eller din indkørsel. Hvad der før var en usynlig fare, er nu blevet enkelt at undgå.

SKILTEGENKENDELSE

Den nyeste generation af skiltegenkendelse viser konstant fartskiltenes hastighedsbegrænsninger på førerens informationsdisplay og på Head-up displayet, hvis bilen har dette.

ADAPTIV FARTPILOT

Den adaptive fartpilot med Full Speed Range giver dig en afslappet køreoplevelse. Via automatisk acceleration og deceleration holdes der en konstant sikkerhedsafstand til den forankørende bil. Desuden er det ikke nødvendigt at genstarte fartpiloten, hvis bilen har været bragt til fuld standsning.

*Afhænger af udstyrsniveau

VEJBANESKIFTALARM

Vejbaneskiftalarmen advarer dig, hvis bilen skifter bane uden, at blinklyset er blevet aktiveret. Blindvinkelalarmen advarer dig om biler i den blinde vinkel, når den registrerer biler, der nærmer sig hastigt i vejbanen ved siden af.

DESIGN

EKSTERIØR

Den nye Insignia Coupé overbeviser med sit elegante design og en karakteristisk personlighed, der lever op til navnet. De smalle LED for- og baglygter understreger de elegante linjer.

INTERIØR

Elegant, ergonomisk indrettet og rummelig. Oplev et harmonisk og moderne design, materialer af høj kvalitet og en kabine indrettet med fokus på dig. Den nye Insignia Coupé har alt, der skal til, for at give dig en god køreoplevelse.

LED-LYSSIGNATUR

Den unikke Opel LED-lyssignatur i forlygterne med kørelys samt i baglygterne, giver både stil og synlighed, og byder dig velkommen med et lille "lysshow", når du låser bilen op.

FARVER

Vælg din yndlingsfarve, som passer til din personlighed.

EKSKLUSIV KOMFORT

ERGONOMISKE AGR-FORSÆDER

Forkæl din ryg med et ergonomisk sæde – certificeret af AGR.

• Ergonomisk certificeret i Tyskland
• Udtrækkelig lårstøtte, så du kan tilpasse sædet præcis til din benlængde
• Varme på ryggen
• Massagefunktion ved tryk på en knap

VARMEFUNKTIONER

I den nye Insignia Coupé får du det højeste niveau af komfort med varmefunktioner, der sikrer den lune komfort selv på kolde morgener.

Det er enkelt at fjerne dug og rimfrost fra den opvarmede ThermaTec™ forrude. For at tilføre et ekstra niveau af velvære er der varme i forsæderne.

OPBEVARINGSPLADS

Den nye Opel Insignia Coupé har en stor bagagerumskapacitet og mange, fleksible opbevaringsløsninger.

ONLINE SYSTEMER

MULTIMEDIE NAVI PRO

Digitale online systemer, on-board navigationssystem, stor innovativ farveskærm med touch-funktion og højkvalitets-audiosystem. Det eksklusive infotainmentsystem i Insignia har det hele.

Multimedie Navi Pro-anlægget med indbygget navigation indeholder følgende funktioner:

• 8” skærm med DAB radio
• 3D-navigation
• Stemmestyring
• Bluetooth®
• Head-Up display kompatibilitet
• Online navigationstjenester
• 2 USB-porte
• Apple CarPlay™ og Android Auto™

TRÅDLØS OPLADNING

Oplad din smartphone enkelt og nemt ved at lægge den i rummet med indbygget induktiv oplader.

Kontakt din Opel-forhandler for at få at vide, om din telefon er kompatibel.

EFFEKTIV KØRSEL

MOTORER

Den nye Insignia Coupé byder på højere ydelse, men lavere CO2-udledning og brændstofforbrug samt et bredt udvalg af forskellige motorer, der giver spændende kørsel.

Alle Insignia-motorer opfylder Euro 6 D-standarden og har et optimeret Start/Stop-system.

GEARKASSER

Den nye Insignia Coupé fås med en 8-trins automatgearkasse.