Ny Corsa-e

Fra 244.990

Corsa-e er Opels bud på en topmoderne, højteknologisk og 100% elektrisk by-bil. Med en imponerende rækkevidde på op til 330 km er den ideel til hverdagsbrug. Den nye Opel Corsa-e er det miljøvenlige valg.

KAN DU IKKE VENTE? RESERVÉR DEN NYE OPEL CORSA-E NU.

1 - RESERVATION
Vælg din nye Opel Corsa-e, vælg en forhandler og bekræft din reservation. Du vil samtidig også modtage alle nyheder om Corsa-e via e-mail.

2 – KONTRAKT
Når din reservation er bekræftet, vil din forhandler kontakte dig. Besøg derefter din forhandler for at få et personlig tilbud og for at underskrive en kontrakt.

3 - LEVERING
Din forhandler vil kontakte dig et par uger før for at hjælpe dig med at arrangere leveringen.

FORM EN NY ELEKTRISK ÆRA

Ny Opel Corsa-e

ELEKTRISK KØRSEL

RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 337 KM

Hvor vil du køre i dag? Den nye Opel Corsa-e giver dig en imponerende rækkevidde på op til 337 km (WLTP)* uden at oplade batteriet. Med et par tricks som hastighed, personlig kørestil og opvarmningsadfærd er det let at maksimere rækkevidden for din Corsa-e.

* Områdedata er foreløbige og er bestemt i henhold til WLTP-test og procedurer (R (EC) nr. 715/2007, R (EU) nr. 2017/1151). EF-typegodkendelse og overensstemmelsescertifikat er endnu ikke tilgængelig. De foreløbige værdier kan variere fra de officielt godkendte data. Hverdagsbrug kan variere og er afhængig af en række faktorer. Herunder kørestil, rutens art, udvendige temperatur, varme / aircondition og andre forhold.

OPLADNING

Hurtigt og nemt: Oplad din nye Opel Corsa-e op til 80% på kun 30 minutter*. Gør brug af Opels forskellige opladningsmuligheder, så du kan være fleksibel, både på daglige afstande og længere rejser.

*Teoretisk værdi beregnet til 330 km foreløbigt WLTP-interval. På DC hurtigopladning (100 kw). Reflekterer opladning fra helt afladet batteri. Opladningstiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet, udetemperaturen på opladningstidspunktet og batteritemperaturen.

SPORT & OPLADNINGS MODE

Hvordan kører du? Ny Opel Corsa-e giver dig mulighed for at vælge: Sporttilstand øger køreglæden, hvorimod opladningsfunktionen øger rækkevidden. Valget er dit.

STØJFRI

Emissioner er også et spørgsmål om lyd. Du kan derfor nyde den støjfri nye Opel Corsa-e. Med sin stille elektriske motor kan du aktivt bidrage til mindre støj og gøre din kørsel til en mere afslappende oplevelse.


ØG RÆKKEVIDDEN

Du kommer længst muligt omkring i din Corsa-e ved at kende de primære faktorer,
der påvirker rækkevidden - og hvordan du forholder dig til dem.

HASTIGHED

Hastighed er den faktor, der har den største indflydelse på rækkevidden. Ved f.eks. en konstant hastighed på 130 km/t halverer du kørerækkevidden i din Corsa-e (jf. WLTP).

KØREINDSTILLING

Efter en hård opbremsning er du nødt til at accelerere. Og hver gang du accelererer, mister batteriet energi. Køreindstillingen Øko og regenerativ bremsning kan hjælpe med at spare op til 15% af batteriets energi.

TEMPERATURPÅVIRKNING

Rækkevidden kan variere med op til 35% afhængig af årstiden, da opvarmning om vinteren trækker mere energi fra batteriet. Det anbefales derfor at for-opvarme Corsa-e inden selve køreturen, da det kan mindske energiforbruget.

TIP: Den viste rækkevidde for din Corsa-e, når den er fuldt opladet, er estimeret på baggrund af tidligere kørselsmønster. Faktorer som f.eks. hastighed, køreindstilling, temperatur m.m. vil alle påvirke mønstrene for dine kommende køreture.