Udstyr og funktioner

DESIGN INNOVATION PREMIUM KOMFORT KONNEKTIVITET MOTOR OG GEARKASSE

DESIGN.

Ny Opel Corsa
ELEGANT OG RAFFINERET
Opel Corsa er et designstatement, der understreger den præcise tyske teknik. Med en iøjnefaldende front og en markant silhuet, er Corsa attraktiv fra alle vinkler.
Ny Opel Corsa design
SPORTY OG ATLETISK
Vil du fremstå endnu mere dristig og atletisk? Så er den sporty GS Line med det karakteristiske design med særlige for- og bagfangere, kromudstødning og specialhjul svaret.

(Tilbydes i et begrænset antal.)

Ny Opel Corsa interiør
DEN LUKSURIØSE OPLEVELSE

Velkommen til et interiørunivers, der fra første færd imponerer med sit præcise håndværk, sofistikerede detaljer og førsteklasses materialer i høj kvalitet. Et sporty, førertilpasset instrumentpanel med overlegen personlighed inviterer til at lade køreoplevelsen begynde med det samme.

Ny Opel Corsa GS Line
DET LÆKRE LOOK

Med indvendige røde designdetaljer, tilpassede sportssæder, mørke linjer og alu sportspedaler ser GS Line lige så godt ud, som den kører. (tilbydes i et begrænset antal)

Ny Opel Corsa hjul
HJUL

Hvis det kommer an på størrelsen er 16 "eller 17" alufælge iøjnefaldende look et godt valg. Tilføj evt. lidt farve og vælg i stedet de eksklusive 17 "alufælge i sort / sølv, som ikke blot skaber en smuk farvekontrast, men er også lette og aerodynamiske.

(Kun tilgængelig på Corsa-e.)

Ny Opel Corsa tag
VALG AF TAG

Vælg det look, der passer til dig. Med det stilfulde farvede tag (ekstraudstyr) kan du tilføje sort til din foretrukne karrosserifarve. Vælg panoramaglastaget for at lukke endnu mere lys ind i din Corsa.

(Ekstraudstyr.)


INNOVATION.

Ny Opel Corsa adaptiv fartpilot
ADAPTIV FARTPILOT

Adaptiv fartpilot (ekstraudstyr) bidrager til en stressfri køreoplevelse. Systemet accelererer eller decelererer automatisk og hjælper med at bevare en sikker afstand til den forankørende bil . Aktivering mulig fra 30 km/t til 180 km/t. Opels kørehjælpesystemer er beregnet til støtte føreren, som dog selv er ansvarlig for kørslen.

Ny Opel Corsa Lane assist-system
LANE ASSIST-SYSTEM

Føl dig ekstra tryg med et højere niveau af sikkerheds- og førerhjælpesystemer. Lane Assist reagerer i farlige situationer ved forsigtigt at styre bilen tilbage på rette kurs. Lane Departure Warning advarer dig, hvis du utilsigtet er kørt uden for markeringen på vejen. Begge systemer er med til at forhindre dødsulykker forårsaget af træthed eller distraktion.

Ny Opel Corsa digital cockpit
DIGITAL INSTRUMENTERING

Nyd det intuitive og brugervenlige instrumentbord, mens du holder fokusset på trafikken. Den digitale instrumentering informerer dig om hastighed og meget mere, lige når du har brug for det - og lige foran dig.

Ny Opel Corsa bakkamera
180° BAKKAMERA

At bakke er blevet sikrere og lettere, især i byen og på smalle parkeringspladser. Med det 180° panoramiske bakkamera har du komplet overblik over omgivelserne bag ​​din Corsa.


PREMIUM KOMFORT.

Ny Opel Corsa sædevarme
OPVARMEDE SÆDER OG RAT

Sæder med tre varmeniveauer til dig og din forsædepassager og opvarmet rat. Har du først sat dig til rette Corsaen, vil du ikke ud igen. (Opvarmet rat er ikke tilgængelig i forbindelse med automatgear.)

Ny Opel Corsa bagagerum
BAGAGEPLADS

Med et bagagerum på 309 liter kan du få plads til det hele. Har du brug for endnu mere plads, kan du folde bagsæderne ned og dermed maksimere bagagerummet. Gælder for benzin og dieselmotorer.


KONNEKTIVITET.

Ny Opel Corsa infotainment
INFOTAINMENT

Enkel og intuitiv touchskærm med Apple CarPlay. systemerne i Corsaen giver dig masser af mulighed for kommunikation og underholdning, samt stemmestyring og Bluetooth®-lydstreaming.


MOTOR OG GEARKASSE.

Ny Opel Corsa motor
MOTOR
Også når det kommer til køreegenskaber og motor-effektivitet, er Corsa på forkant. Om du foretrækker benzin, diesel eller 100% el garanterer Corsa en dynamisk og jævn kørsel med lav eller ingen CO2-udledning.
Ny Opel Corsa gearkasse
GEARKASSE

Sport møder komfort. Den automatiske 8-trins gearkasse med shift paddles øger både effektiviteten og køreglæden.