Udstyr og funktioner

DESIGN INNOVATION PREMIUM KOMFORT KONNEKTIVITET

DESIGN.

EKSTERIØR

Stilfuld, dynamisk, gennemtænkt og mere spændende end nogensinde. Astra i Stationcar-versionen imponerer med tysk teknik og klasseførende innovationer som IntelliLux LED® Matrix Lights (ekstraudstyr) og et afrundet og sporty look, som fremhæves af den nye premium 3D-kølergrill.

Ny Opel Astra SportsTourer interiør
INTERIØR

Med masser af benplads ved bagsæderne, premium sæder med højeste siddekomfort og et moderne design, er interiøret i Astra Stationcaren udviklet med dit velvære for øje.

Ny Opel Astra SportsTourer
NYE FARVER

Du kan vælge din nye Astra Sports Tourer i mange stilfulde farver

Ny Opel Astra SportsTourer hjul
HJUL
Kør med stil og vælg de hjul og fælge, der matcher din personlighed.
Ny Opel Astra SportsTourer LED-lygter
SIGNATUR LED-LYGTER

De unikke Opel "wing" signatur LED-baglygter (ekstraudstyr) og LED-kørelys tilfører både stil og synlighed.


INNOVATION.

INTELLILUX LED® MATRIX LYGTER

IntelliLux LED® Matrix-forlygter (ekstraudstyr) giver dig fri sigtbarhed uden at blænde modkørende. Lygerne justeres automatisk, så du kan køre på fjernlys uden at genere andre trafikanter. Forlygterne består af 16 separate LED-elementer, som reagerer på andre køretøjer ved at slukke et eller flere af elementerne.

Ny Opel Astra SportsTourer Full LED-lygter
FULL LED FORLYGTER

Opels førende lygteteknologi er ensbetydende med energibesparelser. De kraftfulde og effektive LED-forlygter bruger kun 20 watt, hvilket resulterer i mindre CO2-udledning pr. bil.

Ny Opel Astra SportsTourer Bakkamera
BAKKAMERA

Det er enkelt at parkere sikkert og stressfrit. Via bakkameraet bliver området bag bilen gengivet på et display i instrumentbordet. Herpå vises også vejledning, der hjælper dig med at manøvrere og estimere afstand til andre objekter. Ønsker du yderligere skarphed og præcision, kan du opgradere til den digitale version (ekstraudstyr), der fås med Multimedia Navi Pro.


PREMIUM KOMFORT.

Ny Opel Astra SportsTourer ergonomisk forsæder
ERGONOMISKE SPORTSFORSÆDER

Øg velværet med de multi-justérbare ergonomiske sportsforsæder, der er ergonomisk certificeret (AGR2). Både fører- og passagersæder tilbyder en lang række justeringsmuligheder som bl.a. varme, lændestøtte og forlængelse af sædepude.

Ny Opel Astra SportsTourer bagagerum
OPBEVARINGSPLADS
Fleksible og alsidige Astra Sports Tourer rummer det hele. Med sin generøse bagagerumskapacitet på mellem 540 og hele 1.630 liter er Sports Tourer en ægte frontløber. Som standard fås den med 40/60 splitbagsæde.
BAGKLAP

Nøglefri og håndfri (ekstraudstyr): Med blot en lille sparkebevægelse under den bageste kofanger, kan du åbne og lukke bagagerummet. Alternativt kan du trykke på en af ​​knapperne på bagklappen, førerdøren eller nøglen. Bagklappens åbningshøjde kan indstilles, så den passer til rummets loftshøjde.

Ny Opel Astra SportsTourer 2-zonet aut. klimaanlæg
2-ZONET AUTOMATISK KLIMAANLÆG

Med det 2-zonede automatiske klimaanlæg kan både fører og og forsædepassager vælge deres egne indstillinger.

Ny Opel Astra SportsTourer elektrisk parkeringsbremse
ELEKTRONISK PARKERINGSBREMSE

Den elektriske parkeringsbremse frigøres automatisk med et skub. Den kompakte størrelse frigiver mere plads til den høje midterkonsol og armlænet.


KONNEKTIVITET.

Ny Opel Astra SportsTourer infotainment
INFOTAINMENT
Kør smartere i den nye Astra Sports Tourer med de fremragende infotainment-systemer, der inkluderer bl.a. Apple CarPlay, stemmestyring af den tilsluttede smartphone samt Bluetooth® til håndfri opkald, lydstreaming og adgang til kontakter.
Ny Opel Astra SportsTourer navigation
MULTIMEDI NAVI PRO

Hold dig informeret via den store 8 "farve touch screen. (ekstraudstyr)


MOTOR OG GEARKASSE.

MOTORER
Vælg mellem benzinmotorer op til 145 hk eller dieselmotorer op til 122 hk. De nye motorer giver dig en sporty, smooth og lydløs køreoplevelse. Den nye generation af motorer garanterer op til 21% lavere CO2-udledning samt et lavere brændstofforbrug end nogensinde.
Ny Opel Astra SportsTourer gearkasse
GEARKASSER
Få ekstra glæde af de dynamiske, og økonomiske gearkasser. Vælg mellem 6-trins manuel gearkasse, trinløs automatisk transmission eller det nye 9-trins automatgear.
Ny Opel Astra SportsTourer chassis
CHASSIS
Chaissiset på Astra Stationcar’en er blevet optimeret for at finjustere ydelsen og køredynamikken samt at øge sikkerheden og aerodynamikken.