Udstyr og funktioner

DESIGN INNOVATION KONNEKTIVITET KØREDYNAMIK

DESIGN.

Ny Opel Astra 5-dørs eksteriør
EKSTERIØR

Stilfuld, dynamisk, gennemtænkt og mere spændende end nogensinde. Astra i 5-dørs udgaven imponerer med tysk teknik og klasseførende innovationer som IntelliLux LED® Matrix Lights (ekstraudstyr) og et afrundet og sporty look, som fremhæves af den nye premium 3D-kølergrill.

Ny Opel Astra 5-dørs interiør
INTERIØR

Med masser af benplads ved bagsæderne, AGR-sportsforsæder med højeste siddekomfort og et moderne design, er interiøret i Astra udviklet med dit velvære for øje.

Ny Opel Astra 5-dørs farver
NYE FARVER
Vælg blandt mange stilfulde farver
Ny Opel Astra 5-dørs hjul
HJUL
Kør med stil og vælg de hjul, der matcher din personlighed.
Ny Opel Astra 5-dørs LED
SIGNATUR LED-LYGTER

De unikke Opel "wing" signatur LED-baglygter (ekstraudstyr) og LED-kørelys tilfører både stil og synlighed.


INNOVATION.

Ny Opel Astra 5-dørs LED lygter
INTELLILUX LED® MATRIX LYGTER

IntelliLux LED® Matrix-forlygter giver dig fri sigtbarhed uden at blænde modkørende. Lygerne justeres automatisk, så du kan køre på fjernlys uden at genere andre trafikanter. Forlygterne består af 16 separate LED-elementer, som reagerer på andre køretøjer ved at slukke et eller flere af elementerne. (ekstraudstyr)

Ny Opel Astra 5-dørs LED lygter
Full LED FORLYGTER

Opels førende lygteteknologi er ensbetydende med energibesparelser. De kraftfulde og effektive LED-forlygter bruger kun 20 watt, hvilket resulterer i mindre CO2-udledning pr. bil.

Ny Opel Astra 5-dørs bakkamera
BAKKAMERA

Det er enkelt at parkere sikkert og stressfrit. Via bakkameraet bliver området bag bilen gengivet på et display i instrumentbordet. Herpå vises også vejledning, der hjælper dig med at manøvrere og estimere afstand til andre objekter. Ønsker du yderligere skarphed og præcision, kan du opgradere til den digitale version, der fås med Multimedia Navi Pro. (ekstraudstyr)


PREMIUM KOMFORT.

Ny Opel Astra ergonomiske forsæder
ERGONOMISKE SPORTSFORSÆDER

Øg velværet med de multi-justérbare ergonomiske sportsforsæder, der er ergonomisk certificeret (AGR2). Både fører- og passagersæder tilbyder en lang række justeringsmuligheder som bl.a. varme, lændestøtte og forlængelse af sædepude.

Ny Opel Astra 2-zonet aut. klimaanlæg
2-ZONET AUTOMATISK KLIMAANLÆG

Med det 2-zonede automatiske klimaanlæg kan både fører og og forsædepassager vælge deres egne indstillinger.

Ny Opel Astra elektrisk parkeringsbremse
ELEKTRONISK PARKERINGSBREMSE

Den elektriske parkeringsbremse frigøres automatisk med et skub. Den kompakte størrelse frigiver mere plads til den høje midterkonsol og armlænet.

Ny Opel Astra Bagagerum
OPBEVARINGSPLADS
Den lave læssehøjde gør det let at fylde den store bagagerum.

KONNEKTIVITET.

Ny Opel Astra Infotainment
INFOTAINMENT
Kør smartere i en Astra med fremragende infotainment-systemer, der inkluderer bl.a. Apple CarPlay, stemmestyring af den tilsluttede smartphone samt Bluetooth®3 til håndfri opkald, lydstreaming og adgang til kontakter.
Ny Opel Astra navigation
MULTIMEDI NAVI PRO
8” touchskærm i farver (ekstraudstyr).

KØREDYNAMIK.

MOTORER
Vælg mellem benzinmotorer op til 145 hk eller dieselmotorer op til 122 hk. De nye motorer giver dig en sporty, smooth og lydløs køreoplevelse. Den nye generation af motorer garanterer op til 21% lavere CO2-udledning samt et lavere brændstofforbrug end nogensinde.
GEARKASSER
Få ekstra glæde af de dynamiske, og økonomiske gearkasser. Vælg mellem 6-trins manuel gearkasse, trinløs automatisk transmission eller det nye 9-trins automatgear.
CHASSIS
Chassiset på 5-dørs Astraen er blevet optimeret for at finjustere ydelsen og køredynamikken og øge sikkerheden og aerodynamikken.