Teknologi-videoer

OPEL FØRERTEKNOLOGI.

KOM MED OG OPLEV EN NY KØREOPLEVELSE.

Fra det øjeblik du stiger ind i din Opel, vil du opleve et nyt niveau af komfort og sikkerhed med vores avancerede teknologi.

Vi tilbyder en lang række af features, alle designet til at gøre enhver køretur simpel, sikker og mere komfortabel. 

Se videoerne og find ud af, hvilke features der gør din personlige køreoplevelse bedre - og kontakt herefter din lokale Opel forhandler for en prøvekørsel og prøv funktionerne i levende live. 

BOOK EN PRØVEKØRSEL
Opels adaptive LED-forlygter (AFL) 
Opels LED-forlygter er effektive, sikre og intelligente. De giver en bedre belysning ved kørsel i mørke og øger dermed sikkerheden på vejen. 
Opels adaptive fartpilot
Vores adaptive fartpilot nedsætter risikoen for frontale sammenstød og hjælper til en afslappende kørsel ved automatisk at bremse og accelerere, så en fastsat afstand til bilen foran holdes. 
Opels avancerede parkeringsassistance
Ved hastigheder under 30 km/t genkender den avancerede parkeringsassistance automatisk egnede parkeringspladser. Systemet tager herefter kontrol over rattet, mens du styrer bremse og speeder. 
Opels 180°- eller 360°-kamera
180°-bakkameraet aktiveres fra det øjeblik, du begynder at bakke, og giver et overblik over området bag ved bilen samtidig med at parkering bliver nemmere. For et endnu bedre overblik, skal du opgradere til 360°-bakkameraet, der inkluderer visning i fugleperspektiv, så du kan se bilen ovenfra. 
Opel Eye-kamera
Det innovative Opel Eye-kamera overvåger vejen og identificerer potentielle farer.  Trafikskilteassistenten genkender trafikskilte, imens vejbaneassistancen kan hjælpe med at føreren holder sin bane. Den frontale kollisionsalarm måler konstant  farten og afstanden til den forankørende og aktiverer nødbremsen, hvis det er nødvendigt. 
Opels ergonomiske sportsforsæder
Vores ergonomiske sportsforsæder, der er certificeret af en tysk kampagne for bedre rygergonomi (AGR) er designet til at garantere maksimum komfort for fører og forsædepassager. Op til 18 forskellige justeringsmuligheder hjælper dig til at undgå rygsmerter på selv de længste køreture.
 
Opels opvarmningsfunktioner
Opels opvarmelige ThermaTec-forrude afhjælper hurtigt is og sne på forruden. De opvarmelige for- og bagsæder samt det opvarmelige rat hjælper til, at føreren og passagerene altid kan holde varmen i koldt vejr. 
Opels nøglefrie betjeningssystem
Den nøglefri betjening genkender automatisk dig som fører og låser bilen op - og motoren startes med et tryk på en knap, så fjernbetjeningen kan forblive i lommen. 
Opels håndfri bagklap
Den håndfri bagklap åbnes automatisk ved et vift med foden under bagkofangeren. For endnu mere komfort kan du justere højden på bagagerummet individuelt.