Opel Performance Træning

OPC. REN LIDENSKAB.

Oplev den enestående dynamik i Opel OPC-modellerne på OPC-kurset. Det er ikke kun sjovt, det gør også kørslen mere sikker i hverdagen.

 

Et af højdepunkterne er køreturen på den 5 kilometer lange, ovale racerbane på testanlægget. Banens 37 graders hældninger giver mulighed for 250 km/t uden sideværts kræfter.

 

Lær at styre din bil hurtigt og sikkert på den ideelle racerbane. Et rent adrenalinsus! Ligesom ved et racerløb måler vi data og kombinerer dem med videooptagelser af føreren og banen. Deltagere kan tage disse med hjem.

+49 6142 911 9800

Mandag-Fredag: 08:00 - 20:00

Lørdag: 09:00 - 17:00

 

Kursuselementer.

Slalom
Venstre, højre, venstre: her kan du øve præcisionskørsel og den rene kombination af styrings- og koblingskontrol. Med den perfekte sædeindstilling og styreteknikker lærer du at køre slalomkørsel med en stabil rytme.
 
Rundvisning på testbanen
Torturbanen, alle former for vejbelægninger, ekstreme stigninger og fald – Dudenhofen Test Center har alt det, du har brug for til at simulere de mest ekstreme betingelser i en bils livscyklus. 
Hastighedsbane
Den 4,8 km lange inddæmmede, runde racerbane er testanlæggets højdepunkt. Den inddæmmede vinkel er op til 37 grader, hvilket giver mulighed for hastigheder på 200 km/t uden sideværts kræfter. 
Bremse- og undvigemanøvrer
Dynamisk kørsel kræver sikker bremsning. Somme tider er det umuligt at stoppe før en forhindring – det betyder, at undvigemanøvrer er nødvendige! 
Manøvreringsbane
Lær at styre din bil hurtigt og sikkert på den ideelle racerbane. Vi måler de relevante data for en racerkørsel og kombinerer den med videooptagelser af føreren og banen. 
ASTRA VLN-konkurrence
Her får du muligheden for at køre en rigtig racerbil. En Opel Astra OPC, der er designet til VLN-raceserien, som bliver kørt på den hårdeste racerbane i verden, Nürburgring Nordschleife. 
Kontrastyring
Du kører gennem en bane, hvor det venstre hjul kører på asfalt, og det højre kører på en glat overflade (for at simulere snebeklædt køreunderlag). Når du møder en forhindring, bliver du tvunget til at bremse ned - og udfordingen bliver at håndtere bagendens udskrdning ved at dreje kontra. 

Instruktører.

Sascha Bert

Sascha Bert er ansvarlig for afholdelsen af OPC Performance-kurserne. Udover hans job som køreinstruktør har han også været en succesfuld racerkører siden 1988. Han har mange podiepladser bag sig, inklusiv en tredjeplads i 24-timersløbet på Nürburgring og sejre i FIA GT løb. Han har med success arrangeret køreevents i mere end ti år og har med entusiasme delt ud af sin erfaring med at køre på den mest sporty og sikre måde. Sammen med ham og hans erfarne team af instruktører, vil du opleve hvor dynamisk OPC-biler kan være. I overensstemmelse med sloganet: OPC – pure passion.

Kursusprogram.

Dagsorden for kurset.

TID PROGRAM
08:45 Ankomst til Opel Test Center i Rodgau
09:00 - 09:45 Registrering og fælles morgenmad, mød og hils på instruktørerne, introduktion
09:45 - 12:00 Første del af kursusprogrammet
12:00 - 13:00 Fælles frokost
13:00 - 16:00 Anden del af kursusprogrammet
16:00 - 16:30 Kaffe og kage, uddeling af certifikater, afrejse

Datoer for kørekurser 2017:

  • Lørdag d. 29. april (udsolgt)
  • Lørdag d. 13. maj
  • Lørdag d. 10. juni
  • Lørdag d. 8. juli
  • Lørdag d. 12. august
  • Lørdag d. 9. september