Kørekursus på Nürburgring

Oplev det grønne helvede – OPC kørekursus på Nordschleife.

Flugplatz, Schwedenkreuz, Fuchsröhre, Karussell, Wippermann, Brünnchen, Pflanzgarten, Schwalbenschwanz, Galgenkopf – disse legendariske navne giver motorsportsentusiaster over hele verden kuldegysninger. De er alle del af den verdenskendte Nürburgring Nordschleife, som legenden Sir Jackie Stewart gav øgenavnet “Det Grønne Helvede“. En runde er over 20 km. og involverer intet mindre end 73 krævende sving. Tilføj derudover stejle stigninger og nedkørsler samt skiftende køreunderlag, og du har en af de mest udfordrende køreoplevelser, der kun kan mestres af dem som forbereder sig og som har respekt for den. Den bedste måde at mestre den på, er ved at deltage i OPC kørekursus på Nordschleife under kyndig vejledning af Opels eksperter.

 

Du kommer til at køre i OPC udgaver af Opel Insignia (4 dørs og Sports Tourer), Corsa og GTC.

+49 6142 911 9800

Mandag-Fredag: 08:00 - 20:00

Lørdag: 09:00 - 17:00

 

Træningsmoduler.

Målet med kørekurset på Nordschleife er at opleve en af de mest krævende racerbaner i verden og lære at mestre den skridt for skridt.

 

Erfarne Nordschleife-instruktører leder små grupper – et maks. på tre grupper – gennem radio. Ude på banen viser instruktørerne de ideelle kørelinjer, således banen kan gennemføres hurtigst muligt.

 

På kurset lærer instruktørerne jer de korrekte teknikker, inklusiv nedbremsning, styring og acceleration ind og ud af Nordschleifes mange sving. Farten bliver gradvist øget gennem dagen, og efter hver session svarer instruktøren på spørgsmål samt giver individuel feedback til hver deltager.

Program.

TID BEGIVENHEDER
07:00  Ankomst: Den gamle paddock ved indgangen til Nürburgring
07:15  Shuttlebus til Opel VIP Lounge. Registrering, morgenmad og præsentation
08:00 – 12:45  Guidet rundtur på banen i grupper. Hver instruktør leder en gruppe og forklarer banen. Farten øges gradvist.
12:45 – 13:45  Frokost
13:45 – 15:30  Guidet rundtur på banen i grupper. Hver instruktør leder en gruppe og forklarer banen. Farten øges gradvist.
15:30 – 16:30  Deltagerne har mulighed for at køre med instruktørerne.
16:30 – 17:00  Afslutning, uddeling af certifikater samt kaffe og kage

Instruktører.

Sammen med vores hold af erfarne instruktører giver vi dig entusiastisk og dynamisk oplevelse af den kraftfulde, men sikre køreoplevelse i OPC. Når alt kommer til alt, står OPC for Pure Passion .

Sascha Bert

Sascha Bert er ansvarlig for afholdelsen af OPC Performance kurserne.

Udover hans job som køreinstruktør har han også været en succesfuld racerkører siden 1988. Han har mange podiepladser bag sig, inklusiv en tredjeplads i 24-timersløbet på Nürburgring og sejre i FIA GT løb.

Datoer og priser.

Prisen inkluderer teoretiske og praktiske træningssessioner samt måltider (morgenmad, frokost, kaffe og kage samt drikkevarer).

 

Hver instruktør er ansvarlig for et hold på kun tre deltagere, så der er masser af tid til individuel feedback og instruktion. Deltagerne kører altid bag instruktøren, som er tilsluttet til deltagerne via radio. Han bestemmer farten og justerer den i forhold til gruppens køreegenskaber. Som en afslutning på dagen modtager kørerne et bevis.

 

Kørekurset begynder kl. 07.00 om morgenen på Nordschleife.

 

Dato 2017:

Mandag d. 4. september