Opel Test Center

INNOVATIONS- OG TESTCENTER.       

Hos Opel bygger vi biler ud fra en klar filosofi:
Den bedste ydeevne, bedste dynamik og det højeste sikkerhedsniveau. Derfor garanterer vi vores testkørere de bedste testforhold ved konstant at videreudvikle vores Opel Test Center.

 

Book dit kørekursus på Opel Test Center nu 

+49 6142 911 9800

Mandag-Fredag: 08:00 - 20:00

Lørdag: 09:00 - 17:00

 

Vores testbaner – du kan godt hæve forventningerne!

Alle bilister har deres egen kørestil og forventninger til deres bil. Det er vores mål at overgå alle disse forventninger – vi vil inspirere og udvikle.
Mange af vores certificerede innovationer sætter globale standarder. På vores testbane på Opel Test Center, der er mere end 80 km lang, sætter vi vores mål og forventninger på en prøve: Mere sjov. Mere sikkerhed.
Udskridningspude
Dynamiske testområder med en diameter på 300 m, der er en del af en 2 km lige strækning. Perfekt til at lære, hvordan man kører kurvekørsel under udfordrende køreforhold. 
Oval racerbane           
En 4,8 km lang rundstrækning med en krængningsvinkel på op til 40 grader og tre fulde opbremsninger ved høj fart. 
Bane med stigninger
Bakker med fald mellem 8 % og 30 % og forskellige køreunderlag. En udholdenhedstest for styretøj, gearkasse og bremser helt i tråd med vores princip: ”årsag og virkning”. 
Performanceanlæg
En oval bane med to U-vendinger og to lange, lige strækninger. Ethvert spørgsmål om køredynamik vil blive besvaret af fører og bil.
 
Torturbanen
900 meter underlag med masser af vejhuller, bump, brosten og betonunderlag. En ubarmhjertig udholdenhedstest for bilens materialer. 
Manøvreringsbane
Næsten en miniatureudgave af Nordschleife: 16 kurver og masser af op- og nedkørsler - på et minimum af plads. Dette stiller store krav til bilernes kvalitet, udformning, teknologi og køreegenskaber. 
Kapacitetsbane
Omfattende afprøvning af forskellige vejbelægninger: asfalt, brosten, bump og kurver – og mange udfordrende elementer såsom mudder og saltvand. Hver et svagt punkt bliver testet.
 
Bane til komfort- og støjmåling
Mere end 10 forskellige vejbelægninger til fastlæggelse af dækstøj, støj i kabinen og kørekomfort. 

Rutevejledning til Dudenhofen

Opel Test Center Rodgau
Am Opel Prüffeld 2
63110 Rodgau-Dudenhofen

 

Fra Frankfurt am Main

  • Fra Frankfurter Kreuz-afkørslen kører du ad A3 mod Würzburg
  • Ved Hanau-afkørslen tager du B45 mod Dieburg, Babenhausen, Rodgau
  • Følg vejen, til du kommer til afkørslen Rodgau-Nieder-Roden, Babenhausen
  • Kør ad L3116 mod Babenhausen
  • Efter ca. 1,8 km drejer du til venstre ind til Dudenhofen Testcenter

 

Hvis du kører med GPS, indstiller du den til Opel Testzentrum eller Opel Prüffel. Hvis du angiver postadressen, kan du somme tider få den forkerte vejledning.