VIGTIG INFORMATION

1.   Alle OnStar-serviceydelser ophører d. 31. december 2020. Ingen prøve- eller betalte tjenester inkl. nødopkald vil være tilgængelige efter denne dato.
2.   Alle tjenesterne er afhængig af mobil netværksdækning og tilgængelighed.
3.   OnStar-tjenesterne leveres af og kræver en konto hos OnStar Europe Ltd., (en tredjeparts serviceleverandør).
4.   Se www.opel.dk/onstar for mere information om OnStar og Wi-Fi-tjenesterne.
5.   Betaling for brug af tjenesterne pågår efter den 12-måneders prøveperiode. OnStar-abonnementspakkerne kan variere fra de tjenester, der er inkluderet i den gratis prøveperiode.
6.   Wi-Fi-tjenesterne (hvis tilgængelige)  leveres af og kræver en konto hos den udvalgte mobile netværksudbyder. Wi-Fi prøveperioden har en tids- og databegrænsning. Betaling er påkrævet herefter.
7.   OnStar-nødopkaldstjenesterne er ikke eCall-tjenester til formål for eCall-regulativer.
8.   OnStar fungerer som videreformidler til eksisterende nødopkaldstjenester. Desuden er det ikke alle biler, der overfører al ulykkesdata.
9.   Visse funktioner i Smartphone App'en er muligvis ikke tilgængelige på alle modeller/udstyrsniveauer og kan kræve et OnStar-abonnement. Se www.opel.dk/onstar for mere information om servicebegrænsninger.
10. OnStar tilkalder professionel vejhjælp til din bils position. Hvis din bil er dækket af Opel Assistance, forbinder OnStar dig med Opel Assistance, der sender hjælp uden beregning i henhold til betingelserne i Opel Assistance. Hvis din bil ikke er dækket at Opel Assistance, kan du blive opkrævet betaling for vejhjælpfirmaets serviceydelser.
11. En OnStar-rådgiver kan hjælpe dig med at bestille hotelværelse ved hjælp af Booking.com, i henhold til betingelserne og databeskyttelsen på Booking.com, som du finder på deres website, samt hotellets gældende betingelser. OnStar hjælper dig med at bestille hotel og er ikke ansvarlig for de serviceydelser, Booking.com eller det pågældende hotel har. E-mailadresse og kreditkort er påkrævet.
12. Gælder kun parkeringspladser, der fremgår på Parkopedia.com. Ledig parkeringsplads kan kun garanteres i det øjeblik man er i kontakt med OnStar.
13. Visse elementer i "Download af Destination" er ikke tilgængelige på alle modeller/udstyrsniveauer. Et fabriksmonteret Opel-navigationsanlæg og kortdata er påkrævet for brug af denne tjeneste. Se www.opel.dk/onstar for flere detaljer og servicebrgrænsninger.