Mit OnStar

Få det bedste ud af OnStar.

Hvordan kan jeg blive ved med at bruge af OnStar?

Hvis ikke du forlænger dit abonnement, mister du adgangen til alle dine OnStar 1,2 -fordele, når den gratis prøveperiode udløber. Men tag det bare roligt -  det er nemt at forlænge dit OnStar-abonnement 3 . Du har 2 muligheder:

Økonomi.

Hvis du ønsker et månedsabonnement, koster OnStar 87,50 kr. pr. måned. Et årsabonnement fås til den fordelagtige pris af 875 kr. pr. år 4 .

Mulighed 1.

Mulighed 1: Log på OnStar-portalen med dine logonoplysninger, og gå til “OnStar-pakker” for at købe din OnStar-servicepakke. Abonner via OnStar-portalen nu! Link til OnStar-portalen.

Mulighed 2.

Mulighed 2: Tryk på den blå serviceknap i din bil for at tale med en OnStar-rådgiver. Han eller hun vil hjælpe dig med at forlænge dit OnStar-abonnement.

1Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at købe et OnStar-abonnement, vil du ikke længere kunne bruge OnStar-tjenesterne eller kunne få adgang til OnStar-funktionerne i myOpel-appen. Selvom du ikke har et aktivt OnStar-abonnement, vil du fortsat modtage fejlsøgningsoplysninger om dit køretøj i en månedlig e-mail i yderligere 4 år, hvis du ikke framelder dig dette.

2OnStar-tjenesterne kræver aktivering, og de er underlagt dækning og tilgængelighed via mobile netværk og GPS. Betaling for denne tjeneste er påkrævet efter den gratis prøveperiode. OnStar-abonnementspakkerne kan variere fra de tjenester, der er inkluderet i prøvepakken. Nogle services fås muligvis ikke til bestemte bilmodeller. Vilkår og betingelser gælder.

3Hvis din bil er omfattet af dækningsperioden og vilkårene for Opel Assistance kan OnStar rekvirere vejhjælp til din bils position uden beregning. Hvis din bil ikke er omfattet af dækningsperioden og vilkårene for Opel Assistance, kan du blive opkrævet betaling for deres tjenester.

5De viste priser reflekterer priserne pr. dags dato, og de vil muligvis blive ændret i fremtiden.

Administrer din OnStar-konto.

ADMINISTRÉR DIN ONSTAR-KONTO.

Infotainment.

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN BILS INFOTAINMENT OG NAVIGATION.

Er din bil udstyret med et af vores førsteklasses infotainmentsystemer? Få det bedste ud af det! Lær mere om, hvor nemt det er fuldt ud at udnytte fordelene ved alle de innovative funktioner i vores "How to"-videoer ved at klikke på linket nedenfor.

Sådan fungerer det – Navi 900 IntelliLink.

Sådan fungerer det – R 4.0  IntelliLink.

Sådan tilsluttes OnStar.

Opel er ikke ansvarlig for leveringen af OnStar-tjenesten, som leveres af OnStar Europe Limted, en GM-virksomhed.