RUMMELIG VAREBIL MED NYE TEKNOLOGIER


Femte generation af Opel Combo laster op til 1000 kilo og rummer op til 4,4 kubikmeter. Kommer i en kort og en lang version. Varerummet klarer to europaller. Opel viser nu de første billeder af nyheden.

Den nye Opel Combo Cargo får verdenspræmiere på biludstillingen i Hannover den 19. september, men allerede nu kan Opel vise de første billeder af nyheden. Varerummet klarer op til 1000 kilo last og rummer op til 4,4 kubikmeter afhængig af version. Nyheden kan udstyres med en taglem, der gør det muligt at køre med gods, der ellers ikke kan være i varerummet med lukkede døre. For at undgå overlæs kan Combo Cargo udstyres med en vægtmåler, der advarer, hvis bilen er læsset over det tilladte. Ud over disse meget kontante kvaliteter ved en varebil udmærker Opel Combo Cargo sig også ved at kunne udstyres med sikkerheds- og komfortudstyr, man normalt ikke ser i en varebil i denne klasse. Combo Cargo kan udstyres med op til 19 forskellige assistancesystemer, der hjælper under kørslen og manøvrering. Bakkamera er en af de nye detaljer og et kamera monteret i sidespejlet i passagersiden hjælper føreren til at holde styr på trafikken i den blinde vinkel. Assistancesystemerne omfatter også en såkaldt Flank Gard, der advarer hvis føreren af bilen under langsomme manøvre risikerer at komme for tæt på forhindringer langs siden af bilen. For eksempel hvis man drejer om et skarpt hjørne. IntelliGrip giver mulighed for bedre vejgreb på fedtede eller glatte veje. Bilens elektroniske styring mod hjulspind kan tilpasses de forskellige underlag for eksempel mudder og sand. Combo Cargo kan også bestilles med 30 mm større frihøjde, som kan være en stor hjælp, hvis bilen ofte skal køre uden for asfalterede områder. Varme i rattet og i sæderne er muligt komfortudstyr.

Opel Combo Cargo kommer i to længder:

  • En 4,40 meter kort version med en akselafstand på 2785 mm, lasteevne på op til 1000 kg og en volumen i varerummet på mellem 3,3 og 3,8 m3, hvor emner op til 3090 mm længde kan transporteres. Har man behov for at køre med længere gods, kan Combo Cargo udstyres med en lem i loftet eller med portåbning bagtil. Loftlemmen gør det muligt at køre med længere emner med en vægt på op til 100 kilo uden at skulle køre med åben bagdøre.
  • En 4,75 meter lang XL version med en akselafstand på 2975 mm og en volumen på op til 4,4 kubikmeter. Den kan rumme emner på op til 3440 mm længde uden at bagdørene skal være åbne under kørslen.