DEN NÆSTE GENERATION AF OPEL CORSA

Ny Opel Corsa

Rüsselsheim

Opel lancerer i år den sjette generation af Corsa. Siden introduktionen af den første model i 1982, har Corsa opnået et rekordsalg på 13,5 mio. eksemplarer. Med den næste generation af Corsa bringer Opel en lys-revolution til klassen af de små biler: Den prisvindende IntelliLux LED® matrix lysteknologi. Den kommende Corsa vil således for første gang blive udstyret med det adaptive, blændfri full-LED forlygte-system, som er anerkendt af eksperter og kunder siden introduktionen af den nuværende Opel Astra.

Matrix LED lygter er normalt udstyr, som man ser på dyre premium biler, så når teknologien introduceres i det populære mainstream B-segment, er det et overbevisende statement, der understreger, at Opels DNA er at bringe avanceret teknologi til alle.

”Vi kan i år fejre 120 års bilproduktion og dermed 120 år med innovation for alle”, fortæller Opel CEO, Michael Lohscheller og fortsætter: ”Vi har altid gjort avanceret teknologi tilgængelig for alle. Det er vores mission og vores motivation, hvilket passer særlig godt til en model, der er så populær som Corsa. Vi vil derfor udstyre den kommende generation af vores bestseller med den bedste lysteknologi: IntelliLux LED® matrix forlygter.”

IntelliLux LED® matrix teknologien er populær blandt kunderne. I Europa vælger mere end 20 % af kunderne at udstyre deres Astra med matrix LED forlygter, mens andelen af Insignia-kunder er på hele 60 %. Det betyder, at der hvert år kører 90.000 nye Opel biler udstyret med dette innovative system rundt på de europæiske veje. De blændfrie matrix forlygter tilpasser sig automatisk og konstant til den aktuelle trafiksituation og omgivelserne. Det betyder bl.a., at både de forankørende biler og biler, der nærmer sig i modsatte vejbane, skærmes for blændende lys, mens forlygterne stadig spreder lys, hvor det ellers er nødvendigt. En teknologi, der giver optimal sigtbarhed for føreren – og som nu bliver muligt at opleve i den nye Corsa.

Den nye Opel Corsa bliver en elbil til folket

Opel åbner allerede ordrebogen for to nye eldrevne modeller i første halvår 2019*: El-versionen af den nye Corsa og Grandland X SUV plug-in hybrid. ”Opel bliver elektrisk!”, understreger Opel CEO, Michael Lohscheller. ”Det var dette, vi annoncerede til præsentationen af vores PACE! strategiplan i november 2017 – og nu leverer vi”.

Den nye generation af Corsa vil give Opel yderligere fremdrift i år. Bestselleren, som havde verdenspremiere for 37 år siden, vil for første gang blive introduceret i en ren el-version. Lohscheller lover, at prisen bliver konkurrencedygtig: ”Med den nye Corsa vil vi gøre elektrisk mobilitet tilgængelig for en bred skare af kunder – den bliver en rigtig elbil til folket”.

*De nye el- og plug-in hybrid modeller forventes at blive lanceret på det danske marked i efteråret 2019.