Opel Nyheder

31-08-2021

Opel Manta GSe ElektroMOD: Drømmen, Teamet, Teknologien
Læs mere

09-08-2021

To verdener – et fælles mål: Opel Mokka og Copenhagen Fashion Week indgår samarbejde
Læs mere

12-07-2021

Opel bliver elektrisk, entrerer Kina og lancerer Manta-e

Opel starter det næste kapitel i elektrificeringsoffensiven: Det traditionsrige tyske bilmærke der er i fuld gang med at elektrificere hele model-porteføljen, vil fra 2028 fokusere på kun at sælge batteri-elektriske biler i Europa.

Læs mere

26-05-2021

Ny Movano – Fuldender Opels elektriske varebilsprogram

Med en ny generation af den populære tyske varebil Movano, fuldender Opel elektrificering af sit varebilsprogram.

Læs mere

25-05-2021

Opels første ElektroMOD: Manta er tilbage

Opel løfter det første slør for et spændende nyt elektrisk projekt, hvor Manta inspireres af Mokka-e: Opel Manta GSe ElektroMOD.

Læs mere

25-03-2021

Back to The Future: Opel Manta GSe ElektroMOD.

Opel løfter det første slør for et spændende nyt elektrisk projekt, hvor Manta inspireres af Mokka-e: Opel Manta GSe ElektroMOD.

Læs mere

21-01-2021

Kompromiløs E-mobilitet: Ny Opel Combo-e

Med Opel Combo-e kan man trygt kigge ind i en fremtid med restriktioner på benzin- og dieselbiler, for Combo-e kører på el, uden at gå på kompromis med kørekomfort eller varerum.

Læs mere

27-11-2020

Opel Corsa-e vinder “Golden Steering Wheel 2020”

Opel Corsa-e har vundet en af de vigtigste priser i tysk bilindustri – the “Golden Steering Wheel 2020”. Det er 18. gang, at Opel vinder denne prestigefulde pris. Juryen består af Auto Bild og Bild am Sonntags læsere samt et panel af bileksperter og racerkørere.

Læs mere

08-09-2020

Den nye Opel Mokka: Det nye Opel

Opel er det mærke, der siden nytår har haft den største reduktion af CO2 udledning i Europa. Den tendens fortsætter med introduktionen af den nye Mokka. I juni præsenterede Opel den fuldt elektrificerede Mokka-e og nu kommer Mokka så med state-of-the-art forbrændingsmotorer. Mokka repræsenterer det nye Opel designmæssigt og teknologisk. Den er frisk, den er effektiv og den har agile køreegenskaber.

Læs mere

25-06-2020

Fuld spænding: Den Nye Opel Mokka – elektrisk og fokuseret

Den nye Opel Mokka er elektrisk, udleder nul CO2 og viser fremtiden for Opel. Den tyske bilproducent introducerer nu anden generation af den kompakte SUV, der i første generation solgte over 4200 enheder i Danmark. Med en fokuseret og puristisk tilgang til i forvejen kendte Opel dyder som design, innovation, brugervenlighed og komfort, er den helt nye Opel Mokka fremtidens Opel.

Læs mere

18-03-2020

Opel Insignia facelift: Nye økonomiske motorer og state-of-the-art lygteteknologi

Ny generation af motorer med op til 18% bedre brændstofforbrug • Nye IntelliLux LED® Pixel Light og avancerede sikkerhedssystemer • Cylinder deaktivering, FlexRide affjedring samt aktiv full-face aero grill system • Opel Insignia som Grand Sport limousine, Sports Tourer stationcar og sportslig GSi

Læs mere

19-12-2019

Ny Opel Corsa og Corsa-e vinder den prestigefulde AUTOBEST Award

Den nye Opel Corsa vinder den prestigefulde AUTOBEST Awards‘ hovedpris som ”Bedste køb i Europa 2020“ (Best Buy Car of Europe in 2020). Juryen, bestående af journalister fra 31 lande, har testet finalisterne i Istanbul og valgt den nye Opel som det bedste køb i Europa 2020.

Læs mere

09-12-2019

Ny Opel Corsa - Finalist til årets AUTOBEST pris

Formel 1 banen Istanbul Park lægger de kommende dage asfalt til omfattende tests af årets AUTOBEST finalister. De 31 jurymedlemmer skal finde vinderen af AUTOBEST 2020 og den nye Opel Corsa er blandt de sidste 5.

Læs mere

24-10-2019

Ikke alle er fornuftige nok til en Opel: Ny kampagne med Nicklas Bendtner i hovedrollen

Normalt ser vi ham snøre sine fodboldstøvler og indtage rollen som angriber på en fodboldbane. Men i Opels nye kampagne*, som netop er blevet lanceret på TV og de sociale medier, træder Bendtner ind på en ny banehalvdel som hovedrolleindehaver i en række reklamefilm.

Læs mere

10-09-2019

”Opel goes electric”:

Med ikke mindre end tre elektriske verdenspremierer, understreger Opel, at mærket allerede er godt på vej til at gøre strategien til virkelighed.

Læs mere