Direktionen

LEDELSE

MEDLEMMERNE AF OPELS DIREKTION.

Michael Lohscheller

  • CEO Opel Automobile GmbH

 

Michael Lohscheller er Chief Executive Officer (CEO) hos Opel Automobile GmbH. Han har været i spidsen for den traditionsrige bilproducent, Opel, siden juni 2017. Før dette havde han det overordnede finansansvar for Opel – en stilling han havde siddet i siden 2012.

 

Før han sluttede sig til Opel i september 2012, var Lohscheller Executive Vice President og CFO hos Volkswagen Group i USA, hvor han stod i spidsen for en succesfuld turnaround, der resulterede i øget salg og profit.

 

Gennem mere end 20 års arbejde i virksomheder som Daimler, Mitsubishi Motors Europé og Volkswagen har Lohscheller opnået bred erfaring indenfor finans, IT, marketing, salg, indkøb og logistik.

 

Michael Lohscheller er født d. 12. november, 1968 og er uddannet i erhvervsøkonomi ved Universitetet i Osnabrück, Tyskland og Universitetet i Barcelona, Spanien. Fra 1993 til 1996 studerede han European Marketing Management på Brunel University i London, hvorfra han har en kandidatgrad. Michael Lohscheller er gift og har to børn.

Frédéric Brunet

  • Managing Director Finance & IT og Chief Financial Officer (CFO) for Opel Automobile GmbH

 

Efter at have bestået sin eksamen ved Ecole Centrale de Lyon påbegyndte Frédéric Brunet sin karriere som revisor hos PricewaterhouseCoopers i 2000. Han blev ansat hos PSA Peugeot Citroën i 2004, hvor han har varetaget en række forskellige jobfunktioner. Han blev Group Controller for virksomheden og har siden 2017 haft det overordnede ansvar for alle økonomiske aktiviteter på verdensplan.

 

Mellem 2014 og 2017 var han chef for Investor Relations-divisionen for Groupe PSA. Inden da arbejdede han for strategiafdelingen, hvor han førte tilsyn med strategisk projektplanlægning og økonomiske påvirkninger. Mellem 2012 og 2014 opnåede Frédéric Brunet international erfaring som CFO for den latinamerikanske region under Groupe PSA.

Xavier Duchemin

  • Managing Director Sales, Aftersales og Marketing Opel Automobile GmbH

 

Xavier Duchemin er Managing Director Sales, Aftersales og Marketing for Opel Automobile GmbH. Før sin tiltrædelse var Duchemin fra marts 2018 Executive Director Sales for Opel/Vauxhall Europe.

 

Duchemin, der har taget eksamen fra HEC Business School i Paris, har siden 1991 varetaget en række ledende stillinger inden for salg og marketing hos Groupe PSA. Siden januar 2017 har Xavier Duchemin været Managing Director for PSA Retail, tidligere Managing Director for Peugeot France, Chief Marketing Officer for Citroën på verdensplan og CEO for Citroën i Storbritannien og Østrig.

Anke Felder

  • Managing Director Human Resources og Labour Director Opel Automobile GmbH

 

Anke Felder har været Managing Director Human Resources og Labor Director for Opel Automobile GmbH siden 1. maj 2018.

 

Anke Felder har i mange år beklædt ledende stillinger inden for HR hos tyske teknologivirksomheder samt maskinteknologiske virksomheder med global tilstedeværelse. Hun har international erfaring i, hvordan man håndterer forskellige kulturer i Vest- og Østeuropa, Asien, Latinamerika og USA, hvor hun boede i fem år. Hendes arbejde har haft fokus på strategisk forandring af organisationer, medarbejder- og organisationsudvikling samt arbejdsmarkedsforhold – altid med en målsætning om at styrke virksomheden som brand og understøtte øget performance.

 

Før Anke Felder kom til Opel, var hun Vice President for Total Rewards hos GEA Group i Düsseldorf, hvor hun havde globalt ansvar for alle aspekter i forbindelse med aflønning/lønpakker samt HR-strategi og HR-aktiviteter. Fra 2015 til 2016 var hun Vice President for Human Resources for Nord- og Latinamerika hos den børsnoterede virksomhed, der var baseret i Columbia, Maryland, USA. Fra 2007 til 2015 arbejdede Anke Felder, der er uddannet jurist (fra Christian-Albrechts-Universität, Kiel, Tyskland), i en række forskellige jobfunktioner og afdelinger med regionale og globale ansvarsområder for ThyssenKrupp AG, hvor hun gradvist fik mere ansvar. Og på det seneste har hun været Senior Vice President Human Resources for Nordamerika og Mexico med basis i Chicago. Felder har også være medlem af direktionen i denne funktion. Hun påbegyndte sin professionelle karriere hos Grundfos.

Remi Girardon

  • Vice President Manufacturing
  • Medlem af direktionen hos Opel Automobile GmbH

 

Remi Girardon er Vice President Manufacturing og medlem af direktionen hos Opel Automobile GmbH siden august 2017.

 

Girardon har omfattende erfaring fra bilindustrien, da han har arbejdet for Groupe PSA fra 1997 til 2017. Han var senest Senior Vice President Group Industrial Strategy hos Opels modervirksomhed. Før dette var han med stor succes leder af Groupe PSAs fabrikker i Trnava (Slovakiet), Caen og Sept-Fons (begge i Frankring). France).

 

Remi Girardon er født i 1973 og har studeret på Ecole Nationale Supérieure des Arts et Métiers i Paris, hvorfra han er uddannet ingeniør.

Christian Müller

  • Vice President Engineering
  • Medlem af direktionen hos Opel Automobile GmbH

 

Christian Müller blev udnævnt til Vice President Engineering og medlem af direktionen hos Opel d. 1. August, 2017. Før denne stiling var han Vice President GM Global Propulsion Systems – Europe.

 

Christian begyndte hos Adam Opel AG som praktikant i 1990 under hans studietid, før han i 1996 blev ansat som ingeniør. Han har opnået omfattende erfaring med ingeiør- og projektstyring gennem sin tid hos General Motors og samarbejdspartnerne Izusu og Fiat. Han har bl.a. været ansvarlig for implementeringen af ”Powertrain” samt budgetplanlægning som ingeniør. Fra 2005 til 2010 arbejdede Müller i Torino, Italien, hvor han var Global Chief Engineer og Program Manager for flere motorprogrammer. Fra 2010 til 2014 var han Director Development, Calibration & Validation Europe.

 

Christian Müller er født i Rüsselsheim, Tyskland i 1969 og har en kandidatgrad i Mechanical Engineering fra Universitetet i Darmstadt.

Læs mere om os