Teknologi
En elektrisk oplevelse
Den elektriske energi i Grandland plug-in hybrid kommer fra et state-of-the-art, væskekølet 13,2 kWh lithium-ion batteri, der er placeret under kabinen. Det giver maksimal plads til passagerer og bagage plus et lavt tyngdepunkt. 
Kraftfuld
Kombinationen af en 1.6 benzinmotor med direkte indsprøjtning og elektrisk energi fra et 13,2 kWh batteri betyder, at den nye Grandland plug-in hybrid er kraftfuld. Forbrændingsmotoren tænder automatisk for at optimere ydelsen. Grandland plug-in hybrid med forhjulstræk byder på 165 kW (224 hk) i samlet systemydelse. All wheel drive-versionen – Grandland Plug-in-Hybrid4 – har en samlet systemydelse på 221 kW (300 hk). 
Sportslig & dynamisk
Den elektronisk styrede 8-trins automatgear med ’paddle-skiftere’ på rattet giver en sportslig køreoplevelse med præcise skift og hurtig speederrespons. Når Grandland plug-in Hybrid4 køres i all-wheel drive-indstilling er der permanent træk på både for- og baghjul. 
Køreindstilling til enhver situation

Bare tryk på en knap, og den nye Opel Grandland plug-in hybrid tilpasser sig perfekt til dit kørebehov og din kørestil. Kombinationen af forskellige køreindstillinger og plug-in hybrid teknologi giver dig frihed og fleksibilitet. Du kan skifte mellem disse køreindstillinger:

Elektrisk: Standardindstilling som udelukkende benytter elmotoren, så kørslen er støjsvag.

Hybrid: Den mest energieffektive indstilling takket være optimal kombination af brændstofmotor og elmotor i forhold til den aktuelle køresituation.

Sport: Ydelsen fra forbrændingsmotor og elmotor forenes for at maksimere den samlede effekt og den dynamiske køreoplevelse.

All-wheel drive(i) Kun Grandland plug-in hybrid4  : Optimalt vejgreb på alle slags underlag med permanent elektrisk all-wheel drive.

 
Regenerativ bremsning
Det regenerative i-booster-system i Grandland plug-in hybrid skaber effektiv energigenvinding under kørslen. Den energi, der genereres ved bremsning, omdannes af i-Booster til delvis opladning af batteriet. i-Boosteren tænder også, når bilen kører i frigear, og når speederen slippes (såkaldt "one pedal driving"), så rækkevidden optimeres. 
Plug-in hybrid information
Den nye Grandland plug-in hybrid viser specifik plug-in hybrid information i Opel Pure Panel®. Det fuldt digitale, førerorienterede cockpit giver et intuitivt overblik over energiforbrug, rækkevidde og ladestatus.