Innovation
Intellilux LED® Pixel Matrix-forlygter

Den karakteristiske Vizor signaturfront rummer også de nye, adaptive Intellilux LED® Pixel Matrix-forlygter. De 168 LED-enheder (84 i hver lygte) justerer sig hvert millisekund ift. vejens forløb, kurver, vejrforhold og ved parkering og skaber en mere nuanceret lystilpasning og sikrer optimal sigtbarhed – og resultatet er et større oplyst område ift. forankørende og modkørende trafikanter. Det avancerede forlygtesystem gør Grandland klasseledende inden for lygteteknologi.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

 
Night Vision

Træd ud af den mørke tidsalder med Opels fantastiske Night Vision(i) Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau. Opels førerassistentsystemer er beregnet til at støtte føreren inden for de begrænsninger, der er forbundet med systemet. Chaufføren er fortsat ansvarlig for kørselsopgaven.  -system. Et infrarødt kamera foran ’ser’ mennesker og dyr op til 100 m foran ved hjælp af den termiske forskel mellem dem og deres omgivelser samt deres kørselsretning og viser det på førerinformationsklyngen. For endnu større sikkerhed koordinerer Night Vision med Automatic Emergency Braking-systemet for automatisk at stoppe i tilfælde af potentielle kollisioner.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

 
Automatisk nødbremse
Systemet(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer. Systemet er aktivt mellem 5 km/t og 140 km/t. For at reducere kollisionshastigheden i tilfælde af et uheld bremser systemet mellem 5 km/t og 30 km/t med en bremsekraft på op til 0,9 g. Mellem 30 km/t og 140 km/t reducerer systemet kollisionshastigheden med maks. 50 km/t. Over denne grænseværdi skal føreren bremse selv for at reducere hastigheden yderligere. Hastighedsområdet, inden for hvilket den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering er aktiv, afhænger af den registrerede forhindring (forhindring i bevægelse: 5 - 85 km/t; stillestående forhindring: 5 - 80 km/t; fodgænger: 5 - 60 km/t). Opels førerassistancesystemer er beregnet til at hjælpe føreren inden for rammerne af systemernes begrænsninger. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.   overvåger afstanden til den forankørende bil og advarer føreren, hvis afstanden bliver for lille. Hvis der er risiko for kollision, gøres bremsesystemet klar, og hvis det er nødvendigt, aktiveres nødbremsesystemet. 
Advanced Park Assist
Grandland Plug-in Hybrid registrerer en parkeringsplads for dig og styrer dig derefter ind på pladsen. Alt du skal gøre er at accelerere og aktivere bremserne.(i) Tilgængelighed afhængig af tilbud. Opels førerassistentsystemer er beregnet til at støtte føreren inden for de begrænsninger, der er forbundet med systemet. Chaufføren er fortsat ansvarlig for kørselsopgaven. 
 
Front- og bakkamera
Se alt med front- og bakkameraet(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.  : Forhindringer og krydsende trafik i nærheden af bilen vises på displayet. Parkering og manøvrering bliver let som en leg. 
Vognbaneassistent
Vognbaneassistenten med aktiv ratkorrigering(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.   hjælper dig med at undgå kollision. Hvis du ufrivilligt kommer ud af kurs, bliver du stille og roligt ført tilbage på rette kurs. 
Speed assist
Den automatiske Speed Assistant(i) Option eller standard på højere udstyrsniveauer. Førerassistancesystemerne fra Opel hjælper føreren i farlige situationer. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.   opretholder den indstillede hastighed og den valgte distance til den forankørende bil ved at bremse eller accelerere automatisk. Den aktiveres mellem 30 og 180 km/t. 
8-trins automatgear
8-trins automatgearkassen(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.   fremhæver den komfortable køreglæde. Quickshift teknologien sikrer ekstra korte gearskift under acceleration, og optimerede friktionsværdier bidrager til både effektivitet og problemfri funktion. Det elektroniske gearskifte finder altid det rigtige gear, og hvis du ønsker det, har du også mulighed for at skifte gear manuelt.