Design
Modig & klar
Den nye Grandland plug-in hybrid er en SUV med et udfordrende design, der kombinerer modige og klare linjer med tysk ingeniørkunst. Og den nye ikoniske Opel Vizor® front fanger straks blikket, når den nye Grandland toner frem i gadebilledet. 
Innovativ og inbydende
Det fuldt digitale Pure Panel® er ikke blot et cockpit med et topmoderne design. Med sine brugervenlige og præcise informationer sikrer det også, at du kan koncentrere dig 100% om kørslen. 
Flotte detaljer
Kofangere og sidepaneler er lakeret i bilens farve, og det nederste frontpanel i blank sort eller sølv fremhæver det stilsikre look. De nydesignede alufælge fås som 18” og 19”. 
Stærkt design
Du er ikke som alle andre - så din SUV skal selvfølgelig også være unik. Genopdag din individualitet og skil dig ud fra mængden med unikke designelementer, som f.eks. sort tagfarve.(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.   
Et ærefuldt navn
Signaturen bagpå indikerer ikke kun, at der er tale om Opels flagskib. Den indikerer også begyndelsen på en ny æra for Det Nye Opel præget af teknologiske highlights. 
Face the future
Opel Vizor® strækker sig hen over bilens front og integrerer sensorerne til førerassistancesystemer på elegant vis. Bagtil viderefører Full LED baglygterne designet fra Vizor fronten og danner den perfekte afslutning.