Premium komfort
Ergonomiske aktive sæder
De ergonomiske, aktive sæder(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.   med AGR-certificering (Center for fremme af rygsundhed) er helt perfekte til lange køreture. Lædersæderne(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.   har både varme og ventilation og er multi-justerbare, hvilket sikrer en afslappet siddestilling. (i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.   
Varmefunktioner

Trods kulden med følgende varmefunktioner:

Sædevarme i for- og bagsæder(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.  . Forkæl dig selv og dine passagerer med et varmt sæde.

Delvist opvarmet forrude(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.  . Se sneen smelte hurtigt væk i viskerområdet.

Opvarmede sidespejle(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.  . Slut med at skrabe is. Altid klart udsyn.

 
Sensorstyret bagklap
Ind med foden og op med bagklappen. Den sensor-styrede bagklap(i) Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.   åbnes og lukkes håndfrit. Systemet aktiveres helt enkelt ved at føre foden ind under sensoren i bagkofangeren.