Sikkerhed & innovationer
AFL LED-forlygter

Hav fuld kontrol og kør mere sikkert. Crosslands AFL-LED adaptive forlygter1 forbedrer sigtbarheden markant under alle forhold. De skifter selv til fjernlys for ikke at risikere at blænde modkørende og udvider lyskeglen for at øge belysningen, når der drejes om hjørnet.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
180° panorama bakkamera

Det er let, sikkert og trygt at bakke i trafikken. Med panorama bakkameraet1 behøver du aldrig dreje dig rundt i sædet. Det smarte 180° kamera leverer i en høj opløsning visning af selv de blinde vinkler til skærmen lige foran dig.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Automatisk nødbremse

Det automatiske nødbremsesystem1 registrerer fodgængere og andre biler, som du måske har overset. Det advarer og bremser automatisk, hvis du ikke reagerer for at reducere risikoen for ​​en kollision.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Systemet er aktivt mellem 5 km/t og 85 km/t. For at reducere kollisionshastigheden i tilfælde af uheld bremser systemet mellem 5 km/t og 30 km/t med en bremsekraft på op til 0,9 g. Mellem 30 km/t og 85 km/t reduceres kollisionshastigheden med op til 22 km/t. Over denne hastighed skal føreren selv bremse for at reducere hastigheden yderligere. Hastighedsområdet, hvor den automatiske nødbremse er aktiv, afhænger af den registrerede forhindring (forhindring i bevægelse: 5-85 km/t; stillestående forhindring: 5-80 km/t; fodgænger: 5-60 km/t). Føreren kan til enhver tid selv aktivere eller deaktivere systemet. Opels førerassistentsystemer er beregnet til at supportere føreren i begrænset omfang. Føreren er fortsat ansvarlig for kørslen.

 
Head-up display

Head-up-displayet1 viser al vigtig information, såsom hastighed, advarsler og trafikskilte direkte i dit synsfelt, så du kan holde fokus på vejen uden at blive distraheret.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
IntelliGrip
IntelliGrip sikrer, at styrken fra Crossland placeres præcist på ethvert underlag - med maksimalt greb, trækkraft, stabilitet og uden hjulspin. Det fordeler automatisk drejningsmomentet til hjulene og ændrer  ESP-indstillingerne (Electronic Stability Program). Indstil IntelliGrip til mudder, sne eller sand ved hjælp af drejeskiven på midterkonsollen - eller lad den være i normal tilstand, mens du nyder den sikre og afslappende kørsel i by og på land. 
Automatisk parkeringsssistent

Parkering bliver lettere end nogensinde med Crosslands parkeringsassistent1, der guider dig ind på selv den mindste plads. Den automatiske parkeringssensor scanner pladsen med sensorer og styrer automatisk bilen ind i stedet, mens du blot sørger for speederen, bremsen og gearskiftet. Når du skal ud fra pladense igen, hjælper den også med det.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau