Premium komfort
Fleksibilitet
I Crossland har du al den plads, du har brug for. Kabinen kan tilpasses, så den passer til dit behov, og du får enestående opbevaringsplads i den store SUV. Bagagerumskapaciteten er på 410 liter, og kan udvides op til 1.255 liter, hvilket betyder, at Crossland byder på en af de største og mest fleksible lastekapaciteter i sin klasse. 
Flytbare bagsæder
Crossland kan let gøres endnu mere rummelig. Bagsæderne kan flyttes og klappes sammen i forholdet 40/60, armlænene kan vendes dobbelt til transport af længere genstande og bunden af bagagerummet kan justeres i højden. 
Ergonomiske certificerede AGR-sæder

Crosslands ergonomiske sæder er AGR-certificerede1 (Campaign for Healthier Backs2). Med 16 justeringsmuligheder, inklusiv indstillelige nakkestøtter, elektronisk justérbar lændestøtte og forlængelse af lårstøtte, understøtter disse sæder en sund kropsholdning.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

2 Campaign for Healthier Backs er en uafhængig forening i Tyskland, der støttes af læger og terapeuter. Siden 1995 har AGR udført omfattende forskning i forebyggelse af rygskader og håndtering af den udbredte tilstand med rygsmerter. AGR-certificeringen bekræfter, at sæderne i den nye Crosslands opfylder selv de højeste tyske standarder, hvilket sikrer, at førerens og passagerernes ryg er i gode hænder.

 
Funktioner der kan opvarmes

På kolde dage kan Crosslands forsæder indstilles til tre varmeniveauer1, mens du nyder komforten ved et elektrisk opvarmet rat1 og opvarmet forrude1.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau