Avanceret teknologi
Opel Drive Assist1

Den aktive vognbaneassistent, der er en del af Opel Drive Assist1, holder konstant øje med vejstriberne og påvirker rattet med et let moment, så den nye Corsa automatisk holder sin vejbane. Det gør det mere sikkert at køre på motorvej. 

 

Som et resultat hjælper begge systemer dig med at undgå ulykker forårsaget af træthed eller distrahering.

 

1Afhænger af udstyrsniveau.
Hænderne skal forblive på rattet under kørsel. Opels førerassistentsystemer er beregnet til at supportere føreren i begrænset omfang. Føreren er fortsat ansvarlig for kørslen.

 
Skiltegenkendelse1

Det avancerede kamerasystem1 i den nye Corsa genkender flere vejskilte og viser dem i den digitale instrumentgruppe lige foran dig. Så fremover kommer du ikke til at overse skilte i selv tæt trafik.

 

1Afhænger af udstyrsniveau.

 
Automatisk nødbremse1

Det automatiske nødbremsesystem1 i Corsa overvåger vejen foran bilen, advarer dig ved overhængende fare for kollision og bremser aktivt, hvis du ikke reagerer på advarslen. Systemet genkender både biler og fodgængere og sikrer ekstra tryghed, når du kører i travl bytrafik  (systemet er aktivt mellem 5 km/t og 140 km/t).

 

1Afhænger af udstyrsniveau.

 
Blindvinkelsystem1

Corsas blindvinkelsystem1 er aktivt mellem 12 og 140 km/t, og overvåger konstant de blinde vinkler. Du advares af en lysende lampe i et af sidespejlene, når der ligger en bil i din blinde vinkel, hvilket gør det sikrere og mere komfortabelt at køre på motorvej.

 

1Afhænger af udstyrsniveau.
Opels førerassistentsystemer er beregnet til at supportere føreren i begrænset omfang. Føreren er fortsat ansvarlig for kørslen.