Design
Unik i alle detaljer
Den nye Opel Astra redefinerer reglerne. Hele vejen rundt fra den ikoniske Opel Vizor® front, ned langs de muskuløse sider og om til det markante bagparti, er det tydeligt at den nye Astra er sporty og stilsikker ned til mindste detalje - og at den skiller sig ud fra mængden. 
Unikt interiør

Den fuldt digitale førerplads, Opel Pure Panel® leverer klare og præcise informationer. De ergonomiske, aktive sæder1 med AGR-certificering (Campaign for Healthier Backs) er betrukket med Alcantara eller nappalæder1 og har både varme og ventilation1.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Flotte detaljer

Den nye Astra fås med et bredt udvalg af udstyr, som understreger din personlige stil, f.eks. kan du vælge mellem forskellige tagfarver1.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 

 
Trendsætter
Sæt fokus på individualiteten, og skab din egen stil. Fremhæv din personlighed, for eksempel med sporty og elegante alufælge. 
Altid strålende
Designet er præcist og perfekt balanceret ned til mindste detalje. Selv de højt monterede, energibesparende LED-baglygter passer perfekt ind i den kraftfulde silhuet. 
Se ind i fremtiden

Det ikoniske Opel Vizor® er Opels nye ansigt og viser, at Astra er en pioner. For bag Opel Vizor® findes sensorer og kameraer til de klasseførende førerassistancesystemer.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.