Premium comfort
Ergonomiske aktive sæder

Astra gør enhver køretur til en behagelig oplevelse. Dette skyldes blandt andet de ergonomiske, aktive sæder(i) Afhænger af udstyrsniveau   som er AGR-certificerede (Center for fremme af rygsundhed). Lædersæderne(i) Afhænger af udstyrsniveau har både varme og ventilation og er multi-justerbare. Det sikrer en afslappet kørestilling, der er helt perfekt til lange ture.

 

 

1 Valgfrit på udvalgte udstyrsniveauer.

2 Certifikatet er et kvalitetsstempel, der uddeles af en uafhængig testkomité bestående af eksperter med forskellige lægelige kompetencer

Varmefunktioner

Den nye Astra er forsynet med sædevarme i for- og bagsæder(i) Afhænger af udstyrsniveau  , el-opvarmet forrude(i) Afhænger af udstyrsniveau   og el-opvarmet rat(i) Afhænger af udstyrsniveau   - så vinteren kan bare komme an.

 

 
Panoramasoltag 

Det elektriske panoramasoltag(i) Afhænger af udstyrsniveau   skaber en lys og behagelig atmosfære i den rummelige kabine. Soltaget kan åbnes helt eller delvist for at få frisk luft i håret under køreturen.

 

 
Intelli-Air

Intelli-Air(i) Afhænger af udstyrsniveau   er et nyt, højeffektivt luftfilter, der måler luftkvaliteten og holder kabinen ren og frisk.