Teknologi
Effektiv plug-in hybrid
I hjertet af Opel Astra plug-in hybrids innovative drivlinje findes et 12,4 kW højspændingsbatteri med 84 vandkølede celler. Dette energieffektive letvægtsbatteri driver elmotoren, når der køres i hybrid-funktion eller på ren el. Det kompakte batteri er perfekt integreret i drivlinjen og giver Astra plug-in hybrid et lavt tyngdepunkt, som bidrager til dens fantastiske køreegenskaber. 
Kompromisløs ydelse 
Opel Astra plug-in hybrid byder på en engagerende køreoplevelse med kompromisløs ydelse og effektivitet. Under kølerhjelmen ligger en responsiv 1.6 liters turbobenzinmotor. 
Dynamisk og anderledes
Uanset om du har brug for lang rækkevidde, høj ydelse, økonomisk kørsel eller øjeblikkelig acceleration, så er Opel Astra plug-in hybrid altid klar. Plug-in hybrid-teknologien maksimerer ydelse og præstationer via den smidige og responsive 8-trins automatgearkasse, EAT8 (Efficient Automatic Transmission) med et maksimalt drejningsmoment på 360 Nm. 
Køreindstillinger til enhver situation

Bare tryk på en knap, og den nye Opel Astra plug-in hybrid tilpasser sig perfekt til dit kørebehov og din kørestil. Kombinationen af forskellige køreindstillinger og plug-in hybrid teknologi giver dig frihed og fleksibilitet. Du kan skifte mellem disse køreindstillinger:

 

Elektrisk: Standardindstilling som udelukkende benytter elmotoren, så kørslen er støjsvag.

 

Hybrid: Den mest energieffektive indstilling takket være optimal kombination af brændstofmotor og elmotor i forhold til den aktuelle køresituation.

 

Sport: Ydelsen fra forbrændingsmotor og elmotor forenes for at maksimere den samlede effekt og den dynamiske køreoplevelse.

 
Regenerativ bremsning
Det regenerative i-booster-system i Astra plug-in hybrid skaber effektiv energigenvinding under kørslen. Den energi, der genereres ved bremsning, omdannes af i-Booster til delvis opladning af batteriet. i-Boosteren tænder også, når bilen kører i frigear, og når speederen slippes (såkaldt "one pedal driving"), så rækkevidden optimeres. 
Plug-in hybrid information
Den nye Astra plug-in hybrid viser specifik plug-in hybrid information i Opel Pure Panel®. Det fuldt digitale, førerorienterede cockpit giver et intuitivt overblik over energiforbrug, rækkevidde og ladestatus.