El og hybrid

HELT ENKELT ELEKTRISK

Det skal være enkelt at køre i el-bil. Oplevelsen skal føles lige så naturlig, som når du bruger din smartphone. Opels el-biltjenester hjælper dig i gang – og holder dig i gang.

KOM GODT I GANG

Det er lettere at køre el-bil, end du tror. Og der er en løsning til ethvert kørselsbehov. Læs bl.a. mere om de forskellige kørselstyper, optimering af bilens aktionsradius, batterisystemet og de samlede driftsomkostninger.

Forskellen på vekselstrøm og jævnstrøm

Kender du forskellen på jævnstrøm og vekselstrøm? Læs mere her.Læs mere her

El-motoren i korte træk

Vil du vide, hvordan fremtidens motor fungerer? Lær mere om hvordan strømmen driver akslerne og bidrager til den fantastiske køredynamik.

Læs mere her

Aktionsradius ved el-kørsel

Dagene hvor el-biler kun var til korte ture, er ovre. For eksempel kører den nye Corsa-e op til 337 km (WLTP) på en opladning. Men hvad betyder det i praksis?

Læs mere her

Maksimér din aktionsradius

Mange faktorer har indflydelse på din bils aktionsradius – den vigtigste er din kørestil. Se her hvordan du øger din aktionsradius.

Læs mere her

Opels batterier til el-biler

Batterierne er hjertet i vores el-biler. Her kan du få mere at vide om batteriopladning, garantier og genvinding.


Læs mere her

BEV, PHEV og E-REV Hvad er hvad?

Elkørsel har mange former. Vi opsummerer lige forskellene, inden vi kigger nærmere på, hvilke typer elkørsel Opel tilbyder.

Læs mere her

 

E-FJERNBETJENING

Vil du ændre opladningstidspunkterne for din bil eller opvarme eller afkøle kabinen inden kørsel? Så kan du gøre det via din smartphone.

Læs mere her

E-MOBILITY COACHING

E-mobility coaching viser dig i real time, hvordan du kan optimere din aktionsradius og spare penge. Men du kan også se, hvordan du klarer dig i forhold til andre brugere.
BATTERIGARANTI

Alle vores el-biler har en batteri-garanti på 8 år eller 160.000 km på mindst 70% af deres originale opladningskapacitet. Denne batterikapacitetscertificering bekræfter opladningskapaciteten på batteriet i din el-bil og er et godt stykke værktøj ved videresalg.


OPEL FLEXCARE SERVICEAFTALER FOR EL-BILER

El-biler har færre bevægelige motordele end biler med forbrændingsmotor, hvilket er ensbetydende med lavere vedligeholdelsesomkostninger. Opel FlexCare-serviceaftalerne sikrer, at din bil vedligeholdes af el-bileksperter.

ASSISTANCE 24/7

Vejhjælp er tilgængelig døgnet rundt i alle samarbejdende europæiske lande. 

MOBILITY PASS

Vil du tage på en længere rejse uden beregning, eller har du brug for mere plads end der er i din e-Corsa? Det er intet problem, for alle Opel el-biler leveres med Opel mobilitetspas, som sikrer dig fleksibilitet i alle situationer. Denne service, der tilbydes via Free2Move, giver dig hurtig og nem adgang til en lejeløsning på særlige vilkår.