El og hybrid

OPLADNING MED CLEVER

OPLADNING, HVOR DU HAR BRUG FOR DET MED CLEVER

Opel har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let at oplade din Opel elbil eller plug-in hybridbil både ude, hjemme og på farten. Med et Clever abonnement kan du lade på Danmarks største offentlige ladenetværk og med Clever Unlimited, har du mulighed for at få installeret en intelligent Clever ladeboks hjemme hos dig. Så kan du stå op hver dag til et fuldt opladet batteri og være fri til køre og lade bilen, som du vil.

Find nærmeste lader

VARIABELT OG FORBRUGSBASERET ENERGITILLÆG PÅ CLEVERS ABONNEMENTER

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.

Det nuværende energitillæg ophører den 31. december og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, som følger den gennemsnitlige elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) for måneden over 2,25 kr./kWh og dit månedlige strømbrug. Prisen vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien. Det kalder Cleveropladning med omtanke.

Du betaler ikke energitillæg, hvis elprisen er under 2,25 kr./kWh i gennemsnit i den pågældende måned.

Læs mere og se beregningseksempler hos Clever


CLEVER UNLIMITED

Med Clever Unlimited kan du lade din elbil eller plug-in hybridbil fra Opel, når det passer dig på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme.

Du kan lade intelligent derhjemme på den ladeboks, Clever stiller til rådighed. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. 

Og med Clever Power får du mulighed for rabat på dit ladeabonnement, når Clever leverer strømmen til din bil og bolig.

Med Clever Unlimited kan du naturligvis også lade overalt på hele Clevers offentlige ladenetværk. Clever udvider konstant med nye giga-og lynladestationer, der gør det nemt at køre tværs over landet. De tilføjer hele tiden ladepunkter ved indkøb og arbejdspladser, så du kan få energi til bilen, når det passer dig.

Med Clever Unlimited er du sikret opladning hjemme og ude. Nu og i fremtiden.

Læs mere om Clever Unlimited


CLEVER UNLIMITED NETWORK

Clever Unlimited Network er perfekt til dig, der vil lade din Opel elbil eller plug-in hybridbil på Danmarks største ladenetværk. Det er en stærk løsning for dig, som eksempelvis bor i lejlighed og derfor ikke kan få en ladeboks installeret derhjemme.

Med Clevers app kan du nemt finde næste ledige ladepunkt, uanset om det er rundt om hjørnet, hvor du handler, ved dit arbejde eller i byerne.

Du får optimale betingelser for at køre tværs over landet med vores hastigt voksende netværk af giga-og lynladestationer, hvor du kan lade, når du har brug for energi i en fart. 

Med Clever Unlimited Network er opladningen med dig hele vejen. Nu og i fremtiden.

Læs mere om Clever Unlimited Network


INSTALLATION AF LADEBOKS OG TILBAGEBETALING AF STRØM

Når du har bestilt Clever Unlimited til din Opel elbil eller plug-in hybridbil hos din forhandler, sørger Clever for at installere ladeboksen hjemme hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang.

Hver måned tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning på hjemmeladeboksen efter gældende tilbagebetalingssats. Den udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds spotprisi Danmark fra kl. 23-06, hvor der er mindre belastning på elnettet og ofte er overskud af vedvarende strøm.

Du kan undgå tilbagebetalingen ved at gøre brug af intelligent opladning og kombinere dit abonnement med strømproduktet Clever Power. Så afregner Clever ladeboksens strømforbrug direkte på din elregning.

Læs mere om tilbagebetaling


FÅ EN HVERDAG MED ENERGI TIL MERE

Clever er også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at bruger intelligent opladning og ikke selv producerer strøm.

Læs mere om Clever Power