El og hybrid

OPLADNING MED CLEVER

OPLADNING, HVOR DU HAR BRUG FOR DET MED CLEVER

Opel har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let at oplade din Opel elbil eller plug-in hybridbil både ude, hjemme og på farten. Med et Cleverabonnement kan du lade på Danmarks største offentlige ladenetværk og med Clever Unlimited og Clever Mini, har du mulighed for at få installeret en intelligent Clever ladeboks hjemme hos dig. Så kan du stå op hver dag til et fuldt opladet batteri og være fri til køre og lade bilen, som du vil.

Find nærmeste lader

MIDLERTIDIGT ENERGITILLÆG PÅ CLEVERS ABONNEMENTER

På grund af de historisk høje elpriser, har Clever været nødt til at indføre et midlertidigt energitillæg til deres abonnementer. Tillægget skal sikre, at Clevers massive udbygning af det danske ladenetværk ikke går i stå i disse usikre tider.

Det midlertidige energitillæg er fastsat ud fra de aktuelle strømpriser
og tillægges automatisk abonnementerne. Tillægget bliver genberegnet
senere på året og en evt. ændring træder i kraft fra 1. oktober.

Læs mere hos Clever


CLEVER UNLIMITED

Med et Clever Unlimited abonnement får du fuld frihed og opladning både hjemme og på farten. Du kan lade ubegrænset på Clevers store offentlige ladenetværk og få intelligent opladning med en Clever ladeboks installeret hjemme hos dig. Den strøm du bruger til opladning på hjemmeladeboksen, tilbagebetaler Clever hver måned efter gældende tilbagebetalingssats. Køber du en ny Corsa-e eller Mokka-e er installation af ladeboks fra Clever ofte inkluderet i bilens pris, når du samtidig bestiller et abonnement på Clever Unlimited eller Clever Mini.

Læs mere om Clever unlimited


CLEVER UNLIMITED NETWORK

Bor du i lejlighed eller har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme, kan du i stedet tage del i Clevers store ladenetværk. Vi kalder det Clever Unlimited Network. Det giver dig mulighed for at lade ubegrænset på de Clever-ladere, der er i nærheden af dig, dér hvor du er. Det kan være mens du er på arbejde, laver dine daglige indkøb eller er på farten. Har du brug for at finde vej til nærmeste ledige lader, kan Clevers app give dig overblikket og guide dig på vej

Læs mere om Clever unlimited network


CLEVER MINI

Clever Mini er alle fordelene til dig, der kører lidt mindre.​ Kører du omkring 8.000 kilometer om året*, og vil du have en ladeboks hjemme, er Clever Mini en god løsning. Du kan lade op til 120 kWh ude på Clevers offentlige ladenetværk og hjemme på Clevers ladeboks hver måned. Det svarer til ca. 660 km om måneden, afhængigt af bl.a. bil og kørselsmønster.* Clever Mini er kun til elbiler.​ 

*Beregnet ved 5,8 km/kWh, baseret på gennemsnitlige WLTP værdier for elbiler. 

LÆS MERE OM CLEVER MINI


TILBAGEBETALING AF STRØMMEN
DU BRUGER TIL OPLADNING HJEMME

Hvis du har et Clever abonnement med en ladeboks installeret hjemme hos dig, tilbagebetaler Clever dig helt automatisk hver måned for den mængde strøm, du har brugt til opladning på hjemmeladeboksen, efter gældende tilbagebetalingssats. Den udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds spotpris i Danmark fra kl. 23-06, hvor der er mindre belastning på elnettet og ofte er overskud af vedvarende strøm. Hvis du slår intelligent opladning til, vil din ladeboks automatisk starte opladningen i det tidsrum, så du kan køre på nattens energi i løbet af dagen.

Læs mere om tilbagebetaling