El og hybrid

OPLADNING MED CLEVER

Ubegrænset opladning og fuld frihed med Clever

Bor du i lejlighed eller har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme, kan du i stedet tage del i Clevers store ladenetværk. Vi kalder det Clever Unlimited Network. Med denne løsning har du mulighed for at lade ubegrænset, på Clevers store ladenetværk. Det kan være mens du er på arbejde, laver dine daglige indkøb eller er på farten. Har du brug for at finde vej til nærmeste ledige lader, kan Clevers app give dig overblikket og guide dig på vej.

Find nærmeste lader

  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Installation af Clevers ladeboks
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen
  • Kundesupport 24/7

CLEVER UNLIMITED

Et Clever Unlimited abonnement giver dig ubegrænset opladning både hjemme og på farten til en fast månedlig pris. Køber du ny elbil fra Opel er installation af ladeboks fra Clever inkluderet i bilens pris, når du samtidig bestiller et abonnement på Clever Unlimited.

Læs mere om Clever unlimited


CLEVER UNLIMITED NETWORK

Bor du i lejlighed eller har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme, kan du i stedet tage del i Clevers store ladenetværk. Vi kalder det Clever Unlimited Network. Det giver dig mulighed for at lade ubegrænset på de Clever-ladere, der er i nærheden af dig, dér hvor du er. Det kan være mens du er på arbejde, laver dine daglige indkøb eller er på farten. Har du brug for at finde vej til nærmeste ledige lader, kan Clevers app give dig overblikket og guide dig på vej

Læs mere om Clever unlimited network


TILBAGEBETALING AF STRØMMEN
DU BRUGER TIL OPLADNING HJEMME

Da du betaler for ubegrænset opladning med Clever Unlimited, tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning hjemme på ladeboksen efter gældende sats. Det sker helt automatisk hvert kvartal.

Læs mere om tilbagebetaling