El og hybrid

OPLADNING MED CLEVER

Ubegrænset opladning hjemme og ude
Bor du i lejlighed eller har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme, kan du i stedet tage del i Clevers store ladenetværk. Vi kalder det Clever Unlimited Network. Med denne løsning har du mulighed for at lade ubegrænset, på Clevers store ladenetværk. Det kan være mens du er på arbejde, laver dine daglige indkøb eller er på farten. Har du brug for at finde vej til nærmeste ledige lader, kan Clevers app give dig overblikket og guide dig på vej.

Find nærmeste lader

  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Installation af Clevers ladeboks
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen
  • Kundesupport 24/7

 

 

 

CLEVER UNLIMITED NETWORK

Din nye el- eller plugin-hybridbil fra Opel giver dig ny frihed og elektrisk køreglæde. Med opladning fra Clever får du fuld frihed i hverdagen, da du både kan lade hjemme og på hele Clevers netværk, som bliver større dag for dag.

Læs mere om clever unlimited network

 

 

 

 

 

 

CLEVER UNLIMITED

Et Clever Unlimited abonnement giver dig ubegrænset opladning både hjemme og på farten til en fast månedlig pris. Køber du ny elbil fra Opel er installation af ladeboks fra Clever inkluderet i bilens pris, når du samtidig bestiller et abonnement på Clever Unlimited.

Læs mere om clever unlimited

 

 

 

 

 

 

TILBAGEBETALING AF STRØMMEN
DU BRUGER TIL OPLADNING HJEMME

Da du betaler for ubegrænset opladning med Clever Unlimited, tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning hjemme på ladeboksen efter gældende sats. Det sker helt automatisk hvert kvartal.

Læs mere om tilbagebetaling