El og hybrid

BATTERIER SOM PASSER IND I DIT LIV

Alle vores batterier anvender den nyeste lithium-ion teknologi. Den lange aktionsradius, de leverer, skyldes deres kompakte størrelse, der giver plads til flere batterier i bilen samt den kemiske opbygning af lithium-ion, som forbedrer varmebestandigheden. Jo højere varmebestandighed, jo mindre energi kræves der til afkøling af batteriet til den optimale driftstemperatur..

Et aktivt varmestyringssystem optimerer batteriets temperatur under alle vejrforhold.
Opels batterier har ikke "memory effect", så du kan oplade el-bil delvist, uden at det reducerer batteriets levetid og ydeevne.

Vedligeholdelse af batterier

Batterierne kræver faktisk ikke nogen vedligeholdelse. Når din bil er til serviceeftersyn hos Opel, kontrollerer vi batteriet, ladestikket, og kabeltilslutningerne. Vi giver dig også et officielt battericertifikat, der bekræfter batteriets maks. ladekapacitet (dvs. hvor meget energi batteriet stadig er i stand til at lagre). Dette certifikat har betydning for din bils gensalgsværdi.

Garanti på batterier

Alle vores el-biler har en batterigaranti på 8 år eller 160.000 km for mindst 70% af den oprindelige ladekapacitet. Vi kan også give dig et battericertifikat, der bekræfter batteriets maksimale ladekapacitet. Det er et vigtigt værktøj ved videresalg af bilen.

Batterirenovering

Defekte batterier bliver enten udskiftet eller renoveret afhængigt af, hvor stor reparationen er. Vi bestræber os på at renovere batterierne fremfor at udskifte, for derved kan vi holde vores CO2- aftryk på et minimum.

Bæredygtighed

En række tiltag sikrer et bæredygtigt batteriprogram. Når batteriernes første livscyklus er til ende, bliver de renoveret, så de kan bruges til sekundær strømlagring. Efter deres anden livscyklus, sørger vi for at alle værdifulde materialer i dem bliver genbrugt.