SUV-LIVSSTILEN: EN NY LÆNGSEL EFTER EVENTYR.

Inderst inde har vi alle en længsel efter eventyr – men behovet for forudsigelighed og fornuft er ofte i modstrid med vores ønsker om sjov og spænding.  Det faktum, at SUV'erne er så gode til at kombinere livsstil og komfort kan være hemmeligheden bag deres massive popularitet. Læs mere om, hvordan en SUV kan matche din livsstil.

Sange om bilkørsel og eventyr.

Hvor stammer SUV-hypen i virkeligheden fra? Der kan naturligvis være mange fornuftige grunde til at købe en trendy offroad-bil. De tilbyder en høj grad af sikkerhed og fleksibilitet, og de er ofte udstyret med en masse avanceret teknologi. Men et bilkøb er ofte en beslutning, der tages med hjertet – og ikke med hovedet, og hemmeligheden bag SUV'ernes succes kunne være, at mange mennesker associerer bilens "kropslige" karrosseri med en ønskværdig livsstil.

 

Kan du huske de klassiske sange, som f.eks. "Autobahn" fra Kraftwerk, "Fuel" fra Metallica eller Queens "I'm In Love With My Car"? Bilkørsel har altid repræsenteret noget særligt inden for popmusikken – og netop denne følelse af frihed er det, du føler, når du sidder bag rattet i en SUV i dag. Med den nye Grandland X har Opel svaret på din længsel efter eventyr. Nyd friheden, og indtag vejen.  Få mere at vide om Grandland X.

SUV'er passer perfekt til din livsstil.

Så hvad er destinationen? Ønsker du at tage en afstikker fra vejen og ud i naturen? Måske har du eventyrlige hobbyer og har brug for at transportere uhåndterligt udstyr. Du er altid i gode hænder, når du har en SUV. Med tilbehør, såsom tagbøjler, cykelstativer og iPad-holdere, kan du tilpasse bilen perfekt til dine personlige behov. Hvad enten du cruiser gennem byen eller kører offroad, så har ethvert eventyr sit eget soundtrack – og på et moderne lydsystem kan dette endda blive endnu mere bombastisk.

Komfort og fleksibilitet for alle aldre.

Men SUV'er er ikke kun til eventyr, fritid og sport. Takket være deres alsidighed erobrer de det ene segment efter det andet, og de appellerer ikke kun til familier, men til alle aldersklasser. Ældre bilister nyder godt af den høje sædeposition og den ergonomiske komfort – og de såkaldte "silver surfers" er de nye eventyrere, der sætter pris på moderne køretøjer. Familierne nyder godt af kabinens og bagagerummets rummelighed og unikke fleksibilitet, der et designet til både voksne og børn.

Hvordan SUV'erne har genopfundet deres eget image.

Naturligvis har SUV'erne (og det, de repræsenterer) haft højrøstede modstandere. I lang tid har billedet af SUV'en som et benzinslugende miljømonster afskrækket nogle købere – men teknologien har udviklet sig til et punkt, hvor mange SUV'er nu rent faktisk appellerer til de miljøbevidste bilister. Opel Mokka X kan f.eks. udstyres med en dieselmotor og derved opnå et bedre gennemsnitligt brændstofforbrug. Få mere at vide om Mokka X.

Symbol på en ny måde at leve på.

Mens SUV-segmentets popularitet fortsat er i vækst, kan mange af dem, der har foretaget skiftet til den livsstil, som SUV'en tilbyder, næsten ikke forestille sig at skulle køre i en anden biltype. Stærke motorer, 4X4 All-Wheel Drive og spændende design har vist sig at være en vinderkombination.

Kort sagt: det at køre i SUV kan betyde en helt ny livsstil – din bil er også din partner i ethvert eventyr eller enhver aktivitet, hvad enten det drejer sig om en familierejse eller en flytning. Få mere at vide om Opel SUV-familien.
Tilbage til oversigten