HVORDAN SUV'EN ER BLEVET FORVANDET FRA STATUSSYMBOL TIL FAMILIEBIL.

Kan du huske, hvornår SUV'erne pludselig begyndte at dukke op på vejene? 1990'erne var det årti, hvor dette segment begyndte at boome, og mange af køberne var mænd i 40'erne og 50'erne. Det at købe en SUV var ofte mere et ego-boost end et køb baseret på logik – så hvad har ændret sig? Hvornår er disse stærke offroad-køretøjer med stor frihøjde over jorden gået fra at være et ego-boost for et udvalg af mennesker til familiebiler med appel til alle.

Hvordan SUV'en blev den nye familiebil.

Inden for de seneste 15 år har flere og flere unge familier skiftet deres gamle hatchback ud med en SUV. Den høje køreposition og den rummelige fleksibilitet, som disse biler tilbyder, har givet dem en plads på mange bilisters ønskeliste, og det samme gælder deres design og avancerede motorteknologi.

6 fordele ved familie-SUV'er:

1. Vejens konge: Den høje sædeposition giver dig et uovertruffent udsyn over kørebanen. Med frontkamera og bakkamera (ekstraudstyr) er parkering og manøvrering med biler i Opel SUV-familien den rene "barnemad". Få mere at vide om vores SUV-sortiment.

 

2. Uovertruffen sikkerhed: I en SUV kommer din sikkerhed først: der er en stor beskyttelseszone, adskillige airbags, sikkerhedsseler til barnestole og endda trygge transportmuligheder for familiens firbenede venner. Takket være intelligente systemer, såsom bremse- og parkeringsassistent, kan du undgå skrammer og holde dig på sikker afstand af andre køretøjer.

 

3. Plads til alle: Ordet "pladsproblemer" kan elimineres helt fra bilens vokabularium, når du køber en SUV. Opel Grandland X tilbyder plads og komfort til hele familien, inkl. benplads og højt til loftet til tre voksne bagi samt et rummeligt bagagerum til al deres bagage. Nu er det slut med at sidde klemt!

 

4. Et spørgsmål om stil: Det at købe en bil er ikke blot en beslutning, man tager med hovedet – hjertet skal også være med i det, og det er her, designet kommer ind i billedet. Bildesign skal helst være iøjnefaldende, og SUV'er, som f.eks. Opel Grandland X, scorer ekstra point ved tiltrække folks fulde opmærksomhed. Desuden sørger imponerende teknologi og infotainment for, at hele familien er godt underholdt, uanset hvor lang rejsen er.

 

5. Den ultimative fleksibilitet, uanset hvad hverdagen bringer: Børns interesser kan skifte på et øjeblik, men en SUV er forberedt på alle forhold, hobbyer og aktiviteter. Fold bagsæderne ned, og få op til 1.652 liters bagageplads, hvilket gør det nemt at transportere sportsudstyr eller træbjælkerne til det legehus, som børnene drømmer om. Uanset hvad weekenden bringer, så har Opel SUV-sortimentet den nødvendige fleksibilitet – til overmål. Få flere oplysninger her.

 

6. Det bedste fra to verdener: Med det adaptive 4x4 All-Wheel Drive tilbyder Opel SUV-sortimentet en virkeligt engagerende køreoplevelse i ethvert terræn, uanset vejrforholdene. Mokka X kombinerer en sportsvogns frække detaljer og præcision med en familiebils raffinement – og opnår derved det bedste fra to verdener. Få mere at vide om Mokka X.

 

Det er fair at sige, at det gamle billede af SUV'en som intet andet end et statussymbol, nu er helt forældet – med den attråværdige kombination af design, køreglæde og anvendelighed er det ikke nogen overraskelse, at offroad-biler nu appellerer til et langt bredere kundesegment – og ikke blot til midaldrende mænd. Få mere at vide om, hvordan en SUV kan matche din livsstil.

Tilbage til oversigt