ULTIMATIV OFFROAD: SUV-MODELLER MED FIREHJULSTRÆK.

I en SUV kan du nyde al den komfort, som også kan nydes i biler med et mere almindeligt karrosseri, og dette kombineres med den robuste motorkraft, der følger med en firehjulstrækker. Inden for det seneste årti har intet andet køretøjssegment oplevet så voldsom en stigning i efterspørgslen som SUV'erne , og dette skyldes til dels de særlige manøvreegenskaber, der er typiske for bilerne i dette segment.

4X4 og køreglæde.

Mærker du nogensinde længslen efter at komme væk fra den slagne vej og køre gennem mudret, sandet eller klippefyldt terræn? Hvis du gerne vil have en bil, der klarer sig lige så godt i sne og is som på en tør vejbane om sommeren, så er en SUV det rigtige køretøj for dig.

Uanset hvilket terræn der skal forceres, så giver 4x4 All-Wheel Drive-systemerne glimrende vejgreb og køreglæde. Hvorfor? Fordi når motorkraften dirigeres til hver af bilens fire hjul i stedet for blot til de to forreste eller bageste hjulsæt (som er det normale), så giver det bedre kontrol på næsten enhver overflade. Under vanskelige forhold vokser Opel Mokka X med opgaven med sit 4x4 All-Wheel Drive-system (ekstraudstyr), der giver øget trækkraft, stabilitet, vejgreb og kontrol.
Få mere at vide om Mokka X her

Styrke og intelligens.

Til forskel fra mange af de offroad-biler, der begyndte at blive populære omkring århundredskiftet, er vore dages SUV'er udstyret med intelligente førerassistancesystemer, der er designet til at hjælpe føreren med at finde den rigtige køretilstand i enhver given situation.
For eksempel kan føreren skifte til forhjuls- eller baghjulstræk med et hurtigt tryk på en knap, når køretøjet befinder sig på en jævn, tør vej, hvor firehjulstræk ikke er nødvendigt. Følelsen af frihed, der bl.a. skyldes med den høje køreposition, samt et bedre udsyn over vejbanen bidrager også til en mere afslappet køreoplevelse.

Mist aldrig grebet.

Når det handler om SUV'er, så er All-Wheel Drive ikke det eneste system, der er designet med henblik på at forbedre køreoplevelsen – Opel Grandland X kan f.eks. udstyres med IntelliGrip adaptive traction-systemet. Fem forskellige køretilstande sørger for, at du – uanset om du kører i sne, mudder eller sand, eller om du kører op ad eller ned ad bakker, så har din bil maksimalt vejgreb. Hill Start Assist holder dig kørende på stejle skråninger.

Øvelse gør mester.

Måske anser enhver bilist (i al hemmelighed) sig selv for at være en mesterkører – men virkeligheden er ofte en helt anden. For at du kan foretage en korrekt vurdering af dine egne evner, bør du fra tid til anden deltage i et køresikkerhedskursus – om ikke andet så fordi der altid er plads til forbedring.

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at lave en aftale om Opel Safety Training? Kom og afprøv vores aktuelle modelsortiment under forskellige vejrforhold, og du vil måske blive overrasket over, hvor dramatisk et køretøjs manøvreevne kan skifte, alt efter hvordan vejret er.

Har vi vækket din længsel efter eventyr? Hvis vi har, så vil den unikke fleksibilitet og de avancerede teknologier, som SUV'erne tilbyder den fokuserede bilist, gøre din beslutning let.
Tilbage til oversigten