SUV'ER: HVAD ER FORDELENE?

Der er masser af årsager til, at SUV'ernes popularitet fortsat vokser – lige fra det iøjnefaldende design og den robuste dynamik til den højere køreposition, der giver et uovertruffent udsyn over vejbanen. Helt generelt så har dette segment et så stort fascinationspotentiale, at det er vanskeligt at beskrive det i en enkelt sætning – det er grunden til, at vi har brugt noget tid på at kortlægge alle fordelene ved at køre i en SUV.

Den perfekte all-rounder.

Hele verden er praktisk taget forelsket i SUV'erne – det kan ikke være noget tilfælde. Så hvorfor føler de såkaldte "millennials" (personer født mellem 1980 og 2000) og småbørnsmødre sig i lige høj grad tiltrukket af denne bestemte type bil? Er det det sporty design, dens robusthed, eller er det den rummelighed, som mange SUV'er tilbyder? Faktisk er det alt det ovenstående. Det faktum, at SUV'erne "føler sig" lige så godt hjemme i byen som på motorvejen eller ude i terrænet gør dem til de perfekte allroundere til hverdagslivet.

Og det handler naturligvis ikke kun om at opfylde førerens behov – faktisk besidder SUV'erne også en stor visuel appel. De ser godt ud – og Crossland X fra Opel er bevis på netop dette – den kombinerer moderne, iøjnefaldende design med innovation og fleksibilitet i verdenklasse. Denne crossover matcher både dine og din families behov – og dine personlige ønsker.

Fordelene ved masser af plads.

SUV'erne har en masse interessante og unikke fordele – f.eks. er meningen med den højere sædeposition ikke kun, at der skal være nem adgang, men også at føreren skal have et bedre udsyn over kørebanen og trafikken længere fremme. Dette kan til gengæld reducere stress og øge køreglæden.

En anden fordel er den større frihøjde over jorden, hvilket betyder, at SUV'erne kan forcere vanskeligt terræn uden problemer. Opel Mokka X demonstrerer denne fleksibilitet helt perfekt. Takket være adaptivt 4x4 All-Wheel Drive kan føreren nyde det aldeles glimrende vejgreb, også i vådt føre, og dette øger både sikkerheden og får dig til at føle, at du har bedre styr på kørslen.
Få mere at vide om Mokka X

SUV'er kan give ekstra sikkerhed - både inde i og uden for bilen.

Sikkerhed frem for alt – det er indlysende, at denne tommelfingerregel for bilkørsel også gælder for SUV'er. Disse robuste biler er designet med henblik på at yde sikkerhed for passagererne på ethvert tidspunkt. Hvis man sammenligner med mindre biler eller biler med lavere karrosserihøjde, så spiller SUV'ernes større beskyttelseszone en afgørende rolle for passagerernes sikkerhed i tilfælde af en ulykke 1 .

Dette er også gode nyheder for fodgængerne – teknologiske innovationer, såsom automatisk fodgængerbeskyttelse hjælper også personer til fods med at føle sig mere trygge. Du finder mange af disse innovationer i Opel Grandland X.
Få mere at vide om Grandland X
1Kilde: http://www.n-tv.de/auto/Studie-zu-Todesrisiko-in-Autos-ueberrascht-article14429561.html

Tilbage til oversigten