SUVs

SUV-FØLELSE FOR ALLE.

SUV'ER & CROSSOVERS FRA OPEL.

Design, køredynamik og alsidighed har gjort SUV'erne ekstremt populære. Opels SUV'er og Crossovers kombinerer design, smart sikkerhed og en følelse af eventyr. Find din model her.
CROSSLAND X.
Den stilfulde Crossland X er innovativ med mulighed for head-up display og 180 graders bakkamera samt automatisk nødbremse - alt sammen designet til at gøre bykørsel nemmere. 
LÆS MERE BYG DIN OPEL NU
GRANDLAND X.
Opels atletiske SUV imponerer med sporty attitude, dynamisk design og fremragende teknologi - så du kan opleve en magisk køreoplevelse igen og igen. 
LÆS MERE BYG DIN OPEL NU
MOKKA X.
Med mulighed for 4x4 får du optimalt vejgreb på alle underlag - om det er i byen eller offroad. Så ligegyldigt om du kører mod bjergene eller stranden, er den kompakte SUV klar på eventyr. 
LÆS MERE BYG DIN OPEL NU
INSIGNIA COUNTRY TOURER.
Med offroad-attitude og mulighed for 4x4 er Insignia Country Tourer altid klar på at arbejde hårdt. Premium teknologi og et stort bagagerum gør den til en ideel familie-SUV. 
LÆS MERE BYG DIN OPEL NU
ADAM ROCKS.
Lille SUV, masser af sjov - ADAM ROCKS med foldetag tager dig med på eventyr. Tilpas interiøret til dine behov og vælg mellem mange farver, så den passer til din personlighed. 
LÆS MERE

FAKTA OM SUV'ER.

SUV: HVAD ER FORDELENE?
SUV'erne har indtaget de globale bilmarkeder - men hvorfor? Skyldes det design, praktiske egenskaber eller noget andet? Læs mere om SUV'ernes unikke succeshistorie. 
LÆS MERE
ALLE MODELLERNE: FRA MINI SUV TIL STOR SUV.
Er du på udkig efter en CUV eller en SUV? En offroader eller en kompakt SUV? Har du ingen idé - intet problem! Her finder du svar på dine spørgsmål om SUV'erne. 
LÆS MERE

VIDEO: SUV-OPLEVELSEN.

KØREGLÆDE - BÅDE ON- OG OFFROAD.

MODERN SUV LIFESTYLE.

SUV'ER: DE NYE LUKSUSBILER
Sidste år blev mange førsteklasses SUV'er præsenteret ved de store biludstillinger i Detroit, Genève og på IAA i Frankfurt. Men hvornår blev offroad-biler, der er pakket med avancerede funktioner, trendy – og hvorfor?
 
LÆS MERE
HVORDAN SUV'EN ER BLEVET FORVANDET FRA STATUSSYMBOL TIL FAMILIEBIL. 

Mænd, kvinder, unge bilister og ældre bilister - alle vil køre en SUV. Hvorfor? Mulighed for 4x4 og atletisk design giver en spændende livsstil. 

 

 
LÆS MERE

BILLEDER: VORES SUV'ER.