Opel Værd at vide – Oversigt

VÆRD AT VIDE FOR EJERE.

Nyttige tips og fakta kan gøre det meget lettere og billigere for dig at køre Opel. Søger du svar på spørgsmål om hvordan du sparer på pengene og miljøet, kan du finde informationerne her.

Opel Værd at vide - Dansk Android Auto app forsinket.

Dansk Android Auto app forsinket.

Den danske bilbranche venter stadig på, at Google skal frigive den danske app til opkobling af Android Auto infotainment i Danmark. Dette betyder desværre, at du endnu ikke er i stand til at koble din Android-telefon direkte til bilen og bruge Android Auto. Google kan på nuværende tidspunkt Ikke oplyse hvornår det kan lade sig gøre, men Opel Danmark informerer alle myOpel-kunder, så snart der er nyt på vej.

Opel Værd at vide - Opel Assistance Vejhjælp

Opel Assistance Vejhjælp

Udvidet Opel Assistance er Opels vejhjælpsservice, som følger med hver gang du får foretaget et serviceeftersyn - samt eventuelle nødvendige reparationer - på et autoriseret Opel værksted.

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - P-guide

P-guide

Kender du reglerne?

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - Sikker sommerferie

Sikker sommerferie

For mange bilejere er sommerferie lig med bilferie. Her er en række ting, du skal være opmærksom på, som kan gøre turen sikrere.

 

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - Dæk & Fælge

Dæk & Fælge

Denne sektion indeholder en masse tips til større sikkerhed, skift af dæk og interessante emner omkring hjulet.

 

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - videos

Opel Tips & Tricks

Det er vigtigt at holde din Opel køreklar. Derfor har vi lavet en række videoer, der giver dig tips og tricks til hvordan du holder din Opel i topform.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - Hold dig frisk på bilturen

Hold dig frisk på bilturen

At køre bil kræver stor hjernekapacitet hos både fører og passagerer, da alle sanserne bliver bombarderet med indtryk.

 

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - Hold dig frisk på bilturen

Stop og få en på opleveren

Danmark er et yndigt land. Men mange steder er lidt overrendte. Her finder du en række lokale – og meget forskellige - oplevelser, du ikke lige ser på side 1 i turistbrochurerne, som inspiration til næste gang du skal køre ud på eventur i din bil.

Læs mere
Opel Værd at vide - Hold dig frisk på bilturen

Gensyn med teoribogen

Kan du stadig huske, hvem der må køre først i et vejkryds uden lyssignal? Eller hvad er det nu lige, flettereglen er for noget? Mange af de færdselsregler, danske bilister terper til teoriprøven, går hurtigt i glemmebogen, når hverdagen på vejene melder sig.

Læs mere
Opel Værd at vide - genanvendelse

Genanvendelse

Fra januar 2007 kan alle Opel biler returneres af deres ejere til en af Opels samarbejdspartnere i slutningen af dens levetid.

 

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - Ny Astra

Ny Astra

Med en totallængde på 4,37 meter er den nye Astra næsten fem centimeter kortere end den nuværende, og akselafstanden er også et par centimeter kortere. Men en genial designindsats har alligevel gjort den nye Astra større indvendigt.

 

 

 

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - Opel OnStar

OnStar

Opel OnStar er navnet på din personlige online service-assistent. OnStar forventes at komme til Danmark i slutningen af 2016, hvor teknologien kan bestilles i alle nye modeller fra ADAM til Insignia.

 

 

Læs mere
MyOpel App

MyOpel App

Du har måske allerede hørt om vores online univers myOpel, hvor du som Opel ejer får en masse nyttig information om netop din bil.

 

 

 

Læs mere
Opel Værd at vide - Hold dig frisk på bilturen

Har du styr på trykket

Undersøgelser viser, at næsten hver anden bilist kører med forkert dæktryk på et eller flere hjul. Det er ærgerligt, for alene 0,5 bar lavere dæktryk end anbefalet belaster både køreegenskaberne og brændstoføkonomien.

 

Læs mere
Opel Værd at vide- økotips

Økotips

Spar mens du kører. Når du sparer penge på brændstoffet, sparer du også på miljøet. Her finder du Opels tips til at spare på brændstoffet.

 

 

 

 

Læs mere