FORESTIL DIG, AT DIN OPEL IKKE KAN STARTE.

Ville det så ikke være rart, at nogen stod klar til at hjælpe – og måske oven i købet nogen, der ved hvad de laver? Det er tanken bag Opel Assistance vejhjælp, som automatisk følger med ved køb af en ny Opel– og som bliver forlænget med et år ad gangen, hver gang du får foretaget et autoriseret serviceeftersyn. Får du brug for hjælp, ringer du blot til Opel Assistance – så sørger vi for, at din Opel kommer hen til en autoriseret Opel reparatør, hvis vi da ikke kan hjælpe dig på stedet.

HVIS DU PASSER GODT PÅ DIN OPEL, SÅ PASSER VI GODT PÅ DIG.

Vores fornemmeste opgave er at forebygge dyre reparationer og sikre, at din Opel altid kører optimalt. Det kan vi bedst gøre, hvis du kigger forbi dit autoriserede Opel værksted regelmæssigt. Princippet er enkelt: Hvis du får foretaget de foreskrevne serviceeftersyn hos os, så kvitterer vi med 1 års Opel Assistance vejhjælp, så du er garanteret hurtig hjælp, hvis du mod forventning skulle få problemer.

DET ER ALDRIG FOR SENT…

Hvis det er længe siden, at din Opel har været på besøg hos en autoriseret Opel reparatør, så skal du bare vide, at vi sagtens kan tilbyde dig Opel Assistance alligevel. Du skal blot få foretaget et autoriseret serviceeftersyn inklusive nødvendige reparationer – så får du Opel Assistance på din bil igen. Det er aldrig for sent at passe godt på din Opel.

RING 80303003
VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN