Opel Assistance

OPEL ASSISTANCE VEJHJÆLP.

Udvidet Opel Assistance er Opels vejhjælpsservice, som følger med hver gang du får foretaget et serviceeftersyn - samt eventuelle nødvendige reparationer - på et autoriseret Opel værksted. Princippet er enkelt: Hvis du passer godt på din Opel, så passer vi godt på dig.

 

HVORNÅR KAN OPEL ASSISTANCE HJÆLPE?

Der findes mange forskellige situationer, hvor Opel Assistance hjælper dig videre. Nogle af de mest hyppige er:

 

  • Motorstop
  • Punktering
  • Fritrækning
  • Fladt batteri
  • Forkert brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Mistet/indelåst nøgle

 

Du kan altid holde dig opdateret om hvad Opel Assistance dækker på opel.dk under ’Services & Tilbehør’.

 

GODE RÅD INDEN DU KØRER PÅ EF TERÅRSFERIE

Hvis du skal på kør-selv ferie i efteråret, så er her fire gode råd fra SOS Dansk Autohjælp til en sikker tur med ro i maven.

 

1 . FÅ DIN BIL TJEKKET PÅ ET VÆRKSTED

Fuldt læs og mange timers kørsel i træk belaster din bil. Motorstop og mekaniske skader kan ofte forhindres, hvis du får din bil tjekket, inden du rejser.

 

2 . PAK BILEN SIKKERT

Brug kun tagboksen til lette ting. Tunge ting placeres lavt og længst inde i bagagerummet, så de ikke kan flytte sig ved opbremsninger.

 

3 . SIKKERHED

Sørg for, at de gule sikkerhedsveste, førstehjælpskassen, advarselstrekanten, donkraften og nøgle til hjulbolte er til at få fat på, uden at samtlige kufferter skal ud.

 

4 . OVERBLIK

Hvis en kritisk situation opstår, undgår man lettest at gå i panik, hvis man har helt styr på penge og papirer, det røde og grønne kort (bevis på kasko- og ansvarsforsikring), nummeret til vejhjælpen – og husk strøm på telefonen. Hvis du f.eks. får brug for en lejebil, skal du have betalingskort og billedlegitimation klar.