Opel OnStar

PÅ VEJ MOD EN LYSERE FREM TID.

“Vi tror stærkt på, at Opel Onstar vil ændre måden vi kører bil på”
Sara Nicholson, OnStar produktmanager

 

Opel OnStar er navnet på din personlige online service-assistent. OnStar forventes at komme til Danmark i slutningen af 2016, hvor teknologien kan bestilles i alle nye modeller fra ADAM til Insignia. Opel ejere tilbydes en række nye services og funktioner, som er gratis i de første 12 måneder efter køb af bilen. Herefter kan der tilkøbes et abonnement.

 

“Opel mærket vil med OnStar sætte nye standarder indenfor indbygget Wi-Fi hotspot og dertilhørende muligheder for personlig service. Opel redefinerer rent faktisk luksus - for fra nu af vil enhver Opel ejer have sig egen personlige assistent lige ved hånden. Integreret Wi-Fi er en del af teknologien, og det åbner i sig selv for et utal af service-muligheder” siger Opels marketingdirektør, Tina Müller.


OPEL ONSTAR ER

  • Automatisk nødopkald (SOS) og adgang til 24-timers alarmservice hotline og vejhjælp
  • Mobil Wi-Fi hotspot med højhastigheds dataforbindelse på op til 7 enheder
  • Smartphone app til fjernbetjening, for eksempel fjernbetjent åbning og låsning af bilen
  • Assistance ved stjålen bil
  • Bildiagnosticering inklusive en månedlig email med en opdatering på de vigtigste systemer, såsom airbags eller transmission
  • Download af bestemmelsessted-funktionen tillader, at en OnStar konsulent sender en alternativ rute, en adresse på en restaurant eller en specifik adresse til bilens indbyggede navigationssystem.