Forrige
 • Opel OnStar - Your personal connectivity and service assistant
Næste

KUNDERNE FORTÆLLER DERES HISTORIE

ONSTAR-TJENESTERNE

Opel OnStar - Services: Automatic Crash Response

ØJEBLIKKELIG ASSISTANCE VED KOLLISION: ONSTAR KAN REDDE DIT LIV.

 

Kør med en følelse af sikkerhed: OnStar er med dig, hvis du uheldigvis skulle blive involveret i en kollision. Selv hvis du ikke er i stand til at ringe efter hjælp.

Hvad sker der efter en frontal kollision?

Opel OnStar - Services: Smartphone App

ALT UNDER KONTROL – SMARTPHONE APP

 

Hvor langt kan jeg køre, før bilens skal tankes? Hvordan er dæktrykket? Og hvor parkerede jeg forresten min bil? Du finder nemt ud af dette med din smartphone. Selv før du træder ud af din hoveddør.

Opel OnStar - Services: Roadside Assistance

NØDHJÆLP DØGNET RUNDT.

Hvis du, dine passagerer eller en forbipasserende har behov for akut hjælp, er vi der for dig.

Opel OnStar - Services: 24h Emergency Call

ER DIN BIL BRUDT SAMMEN? RING TIL ONSTAR!

 

Er din bil brudt sammen midt om natten, og er din mobiltelefon løbet tør for strøm? Bare tryk på den blå serviceknap, så forbinder OnStar dig til Opel Assistance.

Opel OnStar - Services: Stolen Vehicle Assistance

ASSISTANCE VED STJÅLET BIL. VI HJÆLPER MED AT FÅ DEN TILBAGE.

 

Er din bil blevet stjålet? Vi hjælper politiet med at finde den. Med OnStar bliver livet sværere for biltyvene.

Opel OnStar - Services: Vehicle Diagnostic

INGEN UNØDIGE OVERRASKELSER MED BILDIAGNOSE.

 

Du ved måske ikke altid, hvordan din bils tilstand er, men det ved OnStar! Hvis en advarselslampe begynder at lyse eller du bare har en mistanke om, at der er noget galt, så spørger du bare OnStar.

Opel OnStar - Services: Destination Download

DIREKTE TIL DIN DESTINATION – DOWNLOAD AF DESTINATION.

 

Søger du efter en specifik restaurant eller en tankstation? Intet problem. Med Download af Destination1 er du altid et skridt foran.

Opel OnStar - Services: Data Privacy

DIT PRIVATLIV.
DIT VALG.

 

Der er kun én person, der afgør, hvad OnStar kan og ikke kan. Dig!

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

            BYG DIN OPEL MED ONSTAR

Forrige Næste
  Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

  DIN FORBINDELSE TIL ONSTAR

  Go to Opel's Vehilce Configurator webpage
  Go to Opel's Dealer Locator webpage
  Close

  DIREKTE TIL DIN DESTINATION – DOWNLOAD AF DESTINATION

  • Hvor planlægger du at køre hen? Tryk på den blå serviceknap i din bil og tal med os. Din OnStar-rådgiver søger efter din foretrukne destination og sender den automatisk til din Opels integrerede navigationssytem1. Det eneste du skal gøre er at koncentrere dig om at køre din bil.
  • Spar tid: Download af Destination er nemt, hurtigt og sikkert.

  1Download af destination er ikke tilgængelig på ADAM, Corsa og KARL. Et integreret Opel navigationssystem og kortdata er en forudsætning for denne tjeneste. OnStar-tjenesterne kræver aktivering og er afhængig af mobil netværksdækning, GPS-signal og tilgængelighed. Betaling for for brug af tjenesterne kræves efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne inkluderet i OnStar-abonnementet kan afgive fra dem, der er inkluderet i den gratis prøveperiode. Visse funktioner kan være utilgængelige for visse modeller og udstyrsniveauer. Vilkår og betingelser er gældende.

  Close

  INGEN UNØDIGE OVERRASKELSER MED BILDIAGNOSE

  Med den systematiske online bildiagnose er du løbende opdateret på din bils tilstand. Så kan du reagere i tide og undgå unødige værkstedsbesøg.1

   

  • Hold dig løbende opdateret om din bils tilstand. OnStar sender dig en månedlig e-mail. Den inkluderer vigtig information såsom olielevetid og dæktryk. Så har du løbende de nyeste informationer om din bils tilstand lige ved hånden.
  • Begynder en advarselslampe at lyse? Så trykker du bare på den blå serviceknap i din bil for at komme i kontakt med en OnStar-rådgiver. Med bildiagnosen kan OnStar-rådgiveren fastslå om der er et problem med bilen, hvor alvorligt det er, og om din bil har behov for et værkstedsbesøg med det samme.
  • Har du behov for et værkstedsbesøg? Det er irriterende, men OnStar hjælper dig: OnStar-rådgiveren sender adressen på det nærmeste Opel værksted direkte til din bils integrerede Opel navigationssystem 2

  1 OnStar-tjenesterne kræver aktivering og er afhængig af mobil netværksdækning, GPS-signal og tilgængelighed. Betaling for for brug af tjenesterne kræves efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne inkluderet i OnStar-abonnementet kan afgive fra dem, der er inkluderet i den gratis prøveperiode. Visse funktioner kan være utilgængelige for visse modeller og udstyrsniveauer. Vilkår og betingelser er gældende.

  2 Download af destination er ikke tilgængelig på ADAM, Corsa og KARL. Et intereret Opel navigationssystem og kortdata er en forudsætning for denne tjeneste.

  Close

  NØDHJÆLP DØGNET RUNDT

  Har du, dine passagerer eller en forbipasserende behov for akut hjælp? Bare tryk på den røde SOS-knap, så hjælper en OnStar-rådgiver dig.

   

  Din OnStar-rådgiver bruger GPS til at videregive din bils position til de relevante redningstjenester, som kommer dig til undsætning så hurtigt som muligt.1


  1OnStar-tjenesterne kræver aktivering og er afhængig af mobil netværksdækning, GPS-signal og tilgængelighed. Betaling for brug af tjenesterne kræves efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne inkluderet i OnStar-abonnementet kan afgive fra dem, der er inkluderet i den gratis prøveperiode. Visse funktioner kan være utilgængelige for visse modeller og udstyrsniveauer. Vilkår og betingelser er gældende.

  Close

  ALT UNDER KONTROL - SMARTPHONE APP

  Med den banebrydende myOpel app tager vi lethed til et nyt niveau. Og så er det samtidig sjovt.1

   

  • Få nemt og hurtigt vigtig information om din bil såsom dæktryk, olielevetid og brændstofniveau på din smartphone – når det passer dig
  • Har du glemt at låse din bil? Intet problem. Lås dørene på din bil – og lås dem op igen – via din smartphone2
  • Har du glemt, hvor du har parkeret din bil? Lokaliser den online
  • Tænd for lygterne og dyt med hornet: Du kan nemt se og høre, hvor du har parkeret din bil
  • Find nemt din destination og send adressen direkte til din bils integrerede Opel navigationssystem3

   

  For at få adgang til alle de mobile OnStar-tjenester, skal du bare downloade myOpel app’en fra Google Play Store, hvis du har en Android enhed eller App Store, hvis du har en Apple iOS enhed

  Hvis du ikke har din smartphone ved hånden, og dermed ikke har adgang til smartphone app’en, kontakter du bare OnStar. Efter at have modtaget den korrekte PIN-kode, kan OnStar-rådgiveren lokalisere din bil samt låse dørene – eller låse dem op igen. Dette kan du også gøre, hvis du ved en fejl har låst dig ude af din bil.


  1OnStar-funktionerne i myOpel app’en kræver en aktiv OnStar-konto og er afhængig af mobil netværksdækning og tilgængelighed. Vilkår og betingelser er gældende. Visse funktioner kan være utilgængelige på visse modeller og udstyrsniveauer eller variere fra de forskellige OnStar-pakker. Klik here for mere information. Vilkår og betingelser er gældende.

   

  2Fjernbetjent låsning/oplåsning af bilens døre er ikke tilgængelig på Meriva.

   

  3Download af destination er ikke tilgængelig på ADAM, Corsa og KARL. Et integreret Opel navigationssystem og kortdata er nødvendigt for brug af denne service.

  Close

  ASSISTANCE VED STJÅLET BIL. VI HJÆLPER MED AT FÅ DEN TILBAGE

  Hvis din bil ikke er der, hvor du parkerede den, er der en risiko for, at den er blevet stjålet. OnStar1 hjælper politiet med at finde din bil.

   

  Det eneste du skal gøre er: Anmeld biltyveriet til politiet. Din OnStar-rådgiver kan herefter assistere politiet i eftersøgningen af din bil.

   

  OnStar lokaliserer din Opel via GPS og følger dens positioner – dermed får politiet nemt din bils position at vide.

   

  Din OnStar-rådgiver kan blokere din bils tænding, når dens motor er blevet slukket. Så kan biltyvene ikke flytte den videre.


  1OnStar-tjenesterne kræver aktivering og er afhængig af mobil netværksdækning, GPS-signal og tilgængelighed. Betaling for for brug af tjenesterne kræves efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne inkluderet i OnStar-abonnementet kan afgive fra dem, der er inkluderet i den gratis prøveperiode. Visse funktioner kan være utilgængelige for visse modeller og udstyrsniveauer. Vilkår og betingelser er gældende.

  Close

  ER DIN BIL BRUDT SAMMEN? ONSTAR!

  Er din bil brudt sammen et øde sted? Og er der dårligt signal på din mobiltelefon eller er dens batteri løbet tør? Bare tryk på den blå serviceknap for at få kontakt til en OnStar-rådgiver1. Rådgiveren modtager din anmeldelse og viderestiller dig til professionel vejhjælp. Hvis din bil er omfattet af Opel Assistance, viderestiller OnStar dig til dem, som kan rekvirere vejhjælp til din bils position uden beregning.2


  1OnStar-tjenesterne kræver aktivering og er afhængig af mobil netværksdækning og tilgængeligt GPS-signal. Betaling for for brug af tjenesterne kræves efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne inkluderet iOnStar-abonnementet kan afgive fra dem, der er inkluderet i den gratis prøveperiode. Visse funktioner kan være utilgængelige for visse modeller og udstyrsniveauer. Vilkår og betingelser er gældende.

  2 Hvis din bil ikke er omfattet af Opel Assistance, kan du blive opkrævet betaling for vejhjælp.

  Close

  DIT PRIVATLIV. DIT VALG.

  Skjul din bils position – med et tryk på en knap. Du bestemmer, hvad OnStar kan og ikke kan.

   

  • For at sikre din OnStar-konto, skal du lave en PIN-kode, når du opretter din konto. Den skal bruges, når du f.eks. vil gøre brug af fjernbetjent låsning/oplåsning af din bils døre1, eller hvis du har behov for assistance, hvis din bil uheldigvis skulle blive stjålet. På den måde kan din OnStar-rådgiver være sikker på, at du er bilens ejer.
  • Tryk og hold den sorte privatknap nede i ca. 5 sekunder for at skjule din bils position. Hvis du ændrer mening, skal du bare trykke og holde den sorte privatknap inde i ca. 5 sekunder for at gøre din bils position synlig igen.
  • Dit privatliv er vigtigt for os: OnStar vil aldrig videresælge dine personoplysninger uden din accept. Disse er kun tilgængelige for Onstar, GM Holdings LLC (USA), dattervirksomheder (f.eks. Adam Opel GmbH), din foretrukne forhandler og virksomheder involveret i leveringen af OnStar-tjenesterne. Kun ved din accept kan disse videregives til andre serviceudbydere.

  1Fjernbetjent låsning/oplåsning af bilens døre er ikke tilgængelig på Meriva. Klik her for mere information.

  Close

  Øjeblikkelig assistance ved kollision: OnStar kan redde dit liv

  • Assistance ved kollision: Hvis bilens airbags udløses, aktiveres den automatiske assistance ved kollision. Al vigtig information om din bil sendes øjeblikkeligt til OnStar – din bils position, kørselsretning og endda omfanget af ulykken1
  • Vi taler til dig: Specialtrænede OnStar-rådgivere kontakter dig via bilens højtalere. Selv hvis du kører i udlandet, foregår samtalen på dit modersmål2
  • Hvert sekund tæller: Så snart vi har modtaget al information, og har fastslået, at du behøver hjælp, alarmerer en OnStar-rådgiver de relevante redningstjenester.

  1OnStar-tjenesterne kræver aktivering og er afhængig af mobil netværksdækning, GPS-signal og tilgængelighed. Betaling for for brug af tjenesterne kræves efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne inkluderet i OnStar-abonnementet kan afgive fra dem, der er inkluderet i den gratis prøveperiode. Vilkår og betingelser er gældende.

  2For hurtigst muligt at komme i kontakt med dig, kan du i særlige tilfælde blive kontaktet af en engelsktalende OnStar-rådgiver.

  Close
  Opel OnStar - A direct call

  Et opkald er nok

   

  Går din bil i stå midt om natten? Og er du endda i udlandet? Nu er det slut med at bekymre sig. Et opkald til OnStar er nok, så hjælper vi dig hurtigt og professionelt.

   

  • Har du behov for hjælp? Bare ring til os! Uddannede OnStar-rådgivere sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt, 365 dage om året.
  • Har du glemt din bilnøgle? Intet problem! Ring til OnStar og vi hjælper dig med det samme.
  • OnStar er tilgængelig døgnet rundt i mange europæiske lande – selvfølgelig på dit valgte sprog.1,2

  1For hurtigst muligt at kunne besvare dit opkald kan du i specielle tilfælde blive forbundet til en engelsktalende rådgiver.

  2For et overblik over de understøttede sprog, klik her.

  Close

  Beskyttelse af personoplysninger og juridisk meddelelse

  Denne hjemmeside drives af Adam Opel AG (“Opel”) og hostes på en server, der er ejet af General Motors Holdings LLC (Michigan, USA). Alle øvrige mindre hjemmesider, der drives af Adam Opel AG, hostes i Europa. Adam Opel AG har sit registrerede hjemsted i Tyskland på adressen Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim.

   

  Læs venligst disse betingelser grundigt, før brugen af dette Websted. Brugen af dette Websted giver udtryk for, at du accepterer disse betingelser, uanset om du vælger at registrere dig hos Opel. Brug ikke dette Websted, hvis du ikke accepterer betingelserne.

  Betingelser og vilkår for Webstedet

  1. Intellektuel ejendomsret

  (a) Ingen dokumenter eller tilhørende grafik på Webstedet bliver ændret på nogen måde;

  (b) Ingen grafik på Webstedet anvendes separat fra den tilhørende tekst; og

  
(c) Opels ophavsret og varemærke eller andre meddelelser forekommer på alle kopier.

   

  Uanset vilkårene i det foregående kan Opel dog fra tid til anden give dig muligheden for at downloade baggrundsskærme, pauseskærme og andre nyttige programmer fra Webstedet. Sådanne download er dækket af disse vilkår.

   

  Enhver brug af uddrag for Webstedet, ud over de, der er nævnt i disse betingelser, er ikke tilladt. Materialerne på dette Websted er blevet grundigt scannet og testet i alle produktionsfaser. Uanset dette anbefaler Opel, at du anvender opdaterede antivirusprogrammer.

   

  2. Serviceadgang

  Opel tilstræber, at dette Websted normalt er tilgængeligt 24 timer i døgnet, men Opel er ikke ansvarlig for, at Webstedet er utilgængeligt på et givet tidspunkt eller i en given periode.

  Adgang til Webstedet kan blive afbrudt midlertidigt og uden varsel i tilfælde af systemfejl, vedligeholdelse eller reparation eller af årsager der er uden for Opels kontrol.

   

  3. Besøgendes materiale og adfærd

  Alt andet end personlige oplysninger, der er dækket af Opels Beskyttelse af Personoplysninger og Cookiepolitik, samt materiale, du overfører eller sender til Webstedet bliver betragtet som ikke-fortroligt og oplysninger uden eneret. Opel har ingen forpligtelser over for sådant materiale. Opel og Opels udpegede partnere kan frit kopiere, offentliggøre, distribuere, indarbejde og på anden måde anvende sådant materiale og data, billeder, lydgengivelser, tekst og øvrige ting, der er indarbejdet deri til alle form

  Det er ikke tilladt at sende eller overføre noget materiale til og fra Webstedet, som:

  (a) er truende, krænkende, utugtigt, usømmeligt, tilskynder til oprør, stødende, pornografisk, nedværdigende, kan opildne til racehad, diskriminerende, ondskabsfuldt, skandaløst, provokerende, blasfemisk, bryder fortroligheden, overtræder privatlivets fred eller som kan vække irritation eller forlegenhed, eller
  (b) materiale, hvor du ikke har alle nødvendige licenser og/eller godkendelser, eller
  (c) som udgør eller opmuntrer til en adfærd, der bliver betragtet som en kriminel handling, forårsager civilretligt ansvar eller på anden måde er i modstrid med lovgivningen om eller krænker tredjemands rettigheder i alle lande i verden eller
  (d) som er teknisk skadeligt (herunder, men ikke begrænset til, computervira, logiske bomber, trojanske heste, orme, skadelige komponenter, beskadigede data eller andre ondsindede programmer eller skadelige data).

  Du må under ingen omstændigheder misbruge Webstedet, herunder, men ikke begrænset til, hacking. Opel arbejder tæt sammen med politiet eller retter sig efter domstolskendelser, der anmoder eller påbyder Opel i at afsløre identiteten eller finde personer, der sender materiale, der overtræder denne paragraf.

   

  4. Oplysningernes korrekthed

  Oplysningerne på dette Websted er beregnet på Opels kunder i Danmark. Opel vil inden for rimelighedens grænser tilstræbe at sikre, at indholdet af dette Websted er korrekt og ajourført. På grund af bilernes beskaffenhed og ændringer i bilernes specifikationer ved årlige opdateringer, osv., kan produkter, vist på Webstedet, afvige fra de seneste specifikationer. Noget af det viste eller beskrevne udstyr kan kun være tilgængeligt i visse lande eller kan være ekstraudstyr. Kunderne skal kontakte deres Opel forhandler for at få oplysninger om de faktiske produktspecifikationer og/eller om alle specifikt, krævede bilspecifikationer i deres land. Opel forbeholder sig ret til at foretage ændringer i produktspecifikationerne til enhver tid og Opel frasiger sig ethvert ansvar for krav eller tab, der opstår ved brugen af dette Websted.

   

  Der skal ikke sættes lid til nogen af meddelelserne, der er på Webstedet og materialet på Webstedet er stillet til rådighed "som det er", uden betingelser, garantier eller andre betingelser overhovedet. I overensstemmelse hermed og i den udstrækning loven tillader, stiller Opel Webstedet til rådighed ud fra det grundlag, at Opel ser bort fra alle synspunkter, garantier og betingelser eller andre vilkår (herunder, men ikke begrænset til, alle lovgivningsmæssige betingelser), som uden disse betingelser, ville gælde i relation til Webstedet.  5. Ansvarsfraskrivelse

  Opel og deres koncernforbundne enheder, direktører, medarbejdere eller samarbejdspartnere er i intet tilfælde erstatningsansvarlige over for dig for tab, skader, krav eller omkostninger, herunder direkte eller indirekte, hændelige tab eller følgetab, for tabt arbejdsfortjeneste, goodwill, datakontrakter, pengeforbrug, personskade eller manglende opfyldelse af omsorgsforpligtigelse, eller krav fremsat af tredjepart, skadeserstatninger, krav eller omkostninger, der er opstået i forbindelse med Webstedet eller brugen af Webstedet, websteder der er linket til Webstedet, samt materialet på sådanne websteder, herunder, men ikke begrænset til tab eller skader som følge af vira, der kan inficere dit computerudstyr, programmer, data eller anden ejendom, på grund af din adgang til, brug af eller søgning på Webstedet eller download af materiale fra Webstedet eller alle websteder, der er linket til Webstedet. Intet i disse betingelser begrænser Opels ansvar over for dig i tilfælde af:

  (a) død eller personskade som følge af Opels uagtsomhed eller svig;

  (b) svig, eller bedragerisk forvanskning;

  (c) ethvert ansvar, der ikke kan udelukkes eller begrænses i henhold til gældende lov.

   

  6. Lovvalg og værneting

   

  Dette Websted er oprettet og drives i henhold til lovgivningen i Danmark. Alle tvister vedrørende Webstedet skal afgøres i henhold til lovgivningen i Danmark, og domstolene i Danmark har enekompetence.

   

   

  Close

  Hvad sker der efter en frontal kollision? #takOnStar

  Den 9. oktober 2015: Charlotte Tyson er i sin bil på vej mod en af hendes veninder, da hun bliver involveret i en frontal kollision med en anden bil. Først rammer panikken hende. Så bliver der draget omsorg for hende. Og nu har hun en historie at fortælle.

   

  Hvis bilens airbags udløses, alarmerer indbyggede sensorer i bilen automatisk en OnStar-rådgiver, der kan alarmere redningstjenester, hvis det er nødvendigt. Automatisk respons ved kollision er bare én af mange innovative OnStar-funktioner.

  Close

  This customer is moved to tears! #thankyouOnStar

  March 3rd 2016: Eulalia Serrano is driving through Madrid in her Opel Zafira. At a crossroads, the road appears to be clear but all of a sudden: An impact. A shock. And a calming voice from out of nowhere.

   

  If a collision occurs, sensors in your Opel automatically alert the OnStar Service Centre. Immediately, an OnStar advisor contacts you via the hands-free speakerphone to assess your situation. If necessary, they locate you and alert the emergency services straight away. The Automatic Crash Response is just one of the numerous innovative features of Opel OnStar.

   

   

   

  Close
  Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

  OnStar-knapperne i din bil

   

  Med de tre OnStar-knapper i din bil, får du adgang til de omfattende OnStar-tjenester. På den måde er vi der altid for dig – med mindre du trykker på den sorte privatknap og skjuler din bils position.

   

  Disse tre knapper forbinder dig direkte til OnStar:

   

  • Den blå Serviceknap forbinder dig direkte til en OnStar-rådgiver – og den service du behøver.
  • I en nødsituation, tryk på den røde SOS-knap for øjeblikkelig hjælp. Den forbinder dig omgående til en særlig linje, hvor en OnStar-rådgiver sørger for, at du får den nødvendige hjælp.
  • Hvis du trykker på den sorte Privatknap og holder den inde i ca. 5 sekunder kan OnStar ikke se din bils position – med undtagelse af nødsituationer som f.eks. en ulykke eller biltyveri.
  Close
  Opel OnStar - Get The Smartphone App

  Din smartphone app1

   

  Din køretur starter på din smartphone: Åbn bilen og tjek olielevetiden – selv før du sidder i bilen. myOpel app’en hjælper dig endda, hvis du har glemt, hvor du har parkeret din Opel – du aktiverer bare hornet og blinker med lygterne via app’en, så minder din bil dig selv om, hvor den holder parkeret.

   

  Med myOpel app'en kan du:

   

  • Kontakte OnStar
  • Få vigtig information om din bil såsom dæktryk og olielevetid
  • Låse din bil – og låse den op igen
  • Lokaliser din bil, når du er online
  • Dytte med hornet og blinke med lygterne, når du er tæt på din bil
  • Hurtigt downloade en destination til din Opels navigationssystem

  For at bruge OnStar-funktionerne på din smartphone skal du downloade myOpel app'en i Google Play Store, hvis du har en Android-enhed eller App Store, hvis du har en iOS-enhed.