Forrige
 • Opel, OnStar, MyOnStar, OnStar Videos

  FÅ DET BEDSTE UD AF ONSTAR

 • Opel, OnStar, MyOnStar, OnStar Videos

  GET THE BEST OF ONSTAR

Næste
Opel, Onstar, MyOnStar

HVORDAN KAN JEG BLIVE VED MED AT BRUGE ONSTAR?

Hvis du ikke forlænger dit abonnement, mister du alle dine OnStar1,2-fordele efter den gratis prøveperiode. Men tag det bare roligt: Det er nemt at forlænge dit OnStar-abonnement3. Du har to muligheder:

 

Mulighed 1: Log på OnStar-portalen med dine logonoplysninger, og gå til “OnStar-pakker” for at købe din OnStar-servicepakke.

Mulighed 2: Tryk på den blå serviceknap i din bil for at tale med en OnStar-rådgiver. Han eller hun vil hjælpe dig med at forlænge dit OnStar-abonnement.

 

Hvis du ønsker et månedsabonnement, koster OnStar 87,50 kr. pr. måned. Et årsabonnement fås til den fordelagtige pris af 875 kr. pr. år4.

Opel, OnStar, MyOnStar, Konto

ADMINISTRÉR DIN ONSTAR-KONTO.

Opel, OnStar, MyOnStar, Infotainment

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN OPELS NAVIGATION.

Er din bil forsynet med et af vores førsteklasses infotainmentsystemer? Få det bedste ud af din bils netværkstilslutning! Lær mere om, hvor nemt det er fuldt ud at udnytte fordelene ved alle de innovative funktioner i vores "How To"-videoer ved at klikke på linket nedenfor.

Forrige
 • SÅDAN FUNGERER DET - NAVI 900 INTELLILINK.

 • HUR FUNGERAR - NAVI 900 INTELLILINK

 • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

  HUR FUNGERAR - R 4.0 - INTELLILINK

Næste

SÅDAN FORBINDES DU TIL ONSTAR


OnStar-knapper i bilen


Din smartphone app


Ét opkald er nok

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Din smartphone app

 

Din rejse starter på din mobiltelefon: Lås bilen op, og tjek olielevetiden – allerede før du sætter dig ind i bilen! myOpel app'en til OnStar hjælper dig endda, hvis du har glemt, hvor du har parkeret din Opel – aktiver hornet, og blink med lygterne på afstand, og lad bilen selv huske dig på det.

 

Med myOpel app'en til OnStar1 kan du:

 • Kontakte OnStar overalt
 • Få vigtige køretøjsoplysninger, såsom dæktryk og olielevetid
 • Låse din bil og låse den op igen2
 • Lokalisere din Opel online
 • Aktivere lygterne og hornet direkte for at finde bilen
 • Sende destinationsadresser til det indbyggede Opel-navigationssystem3 uden problemer
 • For at du kan drage fordel af alle OnStar-tjenesterne i myOpel app'en4, skal du oprette en myOpel konto, når du registrerer dig.

 

For at kunne bruge OnStar på en smartphone skal du blot downloade myOpel app'en fra Google Play Store. Hvis du bruger iPhone, finder du myOpel app'en i din AppStore.


1OnStar-funktionerne kræver, at du har en aktiv OnStar-konto, som er afhængig dækning og tilgængelighed via mobile netværk og GPS. Vilkår og betingelser gælder.OnStar-tjenesterne kræver aktivering, og de er afhængig af dækning og tilgængelighed via mobile netværk og GPS. Betaling for brug af OnStar-tjenesterne er påkrævet efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne, der er inkluderet i OnStar-abonnementspakkerne kan variere fra de tjenester, der er inkluderet i prøvepakken. Nogle af OnStar-tjenesterne er muligvis ikke tilgængelige på visse bilmodeller. Vilkår og betingelser gælder.
2Fjernbetjent dørlåsning/-oplåsning fås ikke til Meriva.
3En integreret Opel-navigationssystem og kortdata er en forudsætning for brug af tjenesten "Download af destination".
4Uden et aktivt OnStar-abonnement kan du ikke drage fordel af OnStar-tjenesterne i myOpel app'en.

Close
Opel OnStar - A direct call

Ét opkald er nok

 

Tryk på den blå serviceknap i din bil for at komme i kontakt med en OnStar-rådgiver.

 

OnStar er også tilgængelig døgnet rundt i mange europæiske lande – og naturligvis på dit foretrukne sprog.1

 

1 For at vi kan besvare dit opkald så hurtigt som muligt, vil du under særlige omstændigheder muligvis først blive forbundet med en engelsktalende rådgiver.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

OnStar-knapper i bilen

Med et tryk på en knap: De tre knapper i din bil er nøglen til OnStar-tjenesterne. På denne måde er vi der altid for dig – medmindre du trykker på den sorte privatknap.

 

De tre knapper på instrumentbrættet er din direkte forbindelse til OnStar:

 • Den blå serviceknap sætter dig straks i kontakt med en OnStar-rådgiver – du kan gøre brug af de fleste OnStar-tjenester på denne måde.
 • I nødstilfælde skal du trykke på den røde SOS-knap. Du vil øjeblikkeligt blive viderestillet til en OnStar-rådgiver, der vil skaffe hjælp så hurtigt som muligt.
 • Hvis du trykker på den sorte privatknap i ca. fem sekunder, vil OnStar ikke længere kunne spore dit køretøjs position – undtagen i nødstilfælde, f.eks. ved en ulykke eller ved tyveri af bilen.
Close

1Hvis du efter den gratis prøveperiode ikke ønsker at forlænge dit OnStar-abonnement mod betaling, vil du ikke længere kunne bruge OnStar-tjenesterne eller kunne få adgang til OnStar-funktionerne i myOpel app'en. Selvom du ikke har et aktivt OnStar-abonnement, vil du fortsat modtage bildiagnose om dit køretøj i en månedlig e-mail i yderligere 4 år, hvis du ikke framelder dig dette.

2OnStar-tjenesterne kræver aktivering er afhængig af dækning og tilgængelighed via mobile netværk og GPS. Betaling for brug af OnStar-tjenesterne er påkrævet efter den gratis prøveperiode. Tjenesterne inkluderet i OnStar-abonnementspakkerne kan variere fra de tjenester, der er inkluderet i den gratis prøveperiode. Nogle tjenester er muligvis ikke tilgængelige til bestemte modeller. Vilkår og betingelser gælder.

3Hvis din bil er dækket af Opel Assistance, kan OnStar rekvirere vejhjælp til dig uden beregning. Hvis din bil ikke er dækket af Opel Assistance kan du blive opkrævet betaling for deres tjenester.

4De viste priser reflekterer priserne pr. dags dato, og de vil muligvis blive ændret i fremtiden.