Forrige
 • HVORDAN FÅR JEG ONSTAR?

  Foretrækker du det ekstraordinære? Prøv OnStar
  uden risiko.

   

  • OnStar er tilgængelig på næsten alle nye biler fra Opel og er endda standard på en stor del af udstyrsniveauerne
  • Det bedste af det hele er, at OnStar har en gratis prøveperiode på 12 måneder
  • Vil du have OnStar i din bil? Din Opel forhandler behøver kun få detaljer om dig, som f.eks. din e-mail for at for-registrere dig på OnStar

   

  LÆS MERE

   

Næste

                ONSTAR DÆKNING

Opel OnStar - Services Availability in Europe

OnStar-dækning i Europa

Kortet viser et overblik over, hvilke lande Opel OnStar-tjenesterne er tilgængelige i – ud over det land, hvor din Opel er købt. Dette er især nyttigt, hvis du planlægger en køretur igennem Europa. For Wi-Fi dækning, se venligst OnStar-datakortet.1

Østrig

Belgien

Bulgarien

Cypern

Tjekkiet

Danmark

Estland

Finland

Frankrig

Tyskland

Gibraltar

Grækenland

Ungarn

Island

Irland

Italien

Letland

Litauen

Luxembourg

Malta

Holland

Norge

Polen

Portugal

Rumænien

Rusland

Slovakiet

Slovenien

Spanien2

Sverige

Schweiz

Storbritannien

Opel OnStar - Services Availability in Europe

Tilgængelige sprog

Med OnStar får du altid klar tale. OnStar-tjenesterne er tilgængelige i dit foretrukne sprog.1

Det valgte sprog på OnStar er forbundet til sprogindstillingerne på dit infotainmentsystem. For at vælge et sprog, gå til ”HOME”-skærmen på dit infotainmentsystem, vælg ”INDSTILLINGER” og vælg herefter dit foretrukne sprog.2

OnStar er tilgængelig på følgende sprog:

Bulgarsk

Tjekkisk

Dansk

Hollandsk

Engelsk

Finsk

Fransk


Tysk

Græsk

Ungarnsk

Italiensk

Norsk

Polsk


Portugisisk

Rumænsk

Slovakisk

Slovensk

Spansk

Svensk

    VÆLG DIN OPEL MED ONSTAR

    ONSTAR MODELOVERSIGT

ADAM

OnStar er kun kompatibelt med fabriksmonteret Opel radio- eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Jam, Glam, Slam, S, ROCKS og Swing Top

Utilgængelige OnStar-tjenester på ADAM

Opel OnStar - Destination Download

Download af Destination

Ikke tilgængelig (kræver indbygget Opel navigationssystem)

Opel OnStar - The Smartphone App

Send destination til bil (app)

Ikke tilgængelig (kræver indbygget Opel navigationssystem)

ASTRA

OnStar er kun kompatibelt med fabriksmonteret Opel radio- eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Enjoy, Dynamic og Innovation

 

Utilgængelige OnStar-tjenester på Astra

Ingen

Cascada

OnStar fås til Cascada og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Cascada og Cosmo

Utilgængelige OnStar-tjenester på Cascada

Ingen

Corsa

OnStar fås til Corsa og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Insignia

OnStar fås til Insignia og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Edition og Cosmo

Utilgængelige OnStar-tjenester på Insignia

Ingen

Insignia Country Tourer

OnStar fås til Insignia Country Tourer og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Country Tourer

Utilgængelige OnStar-tjenester på Insignia Country Tourer

Ingen

KARL

OnStar fås til KARL og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Innovation

 

OnStar er ekstraudstyr på:

Enjoy

 

Utilgængelige OnStar-tjenester på KARL

Opel OnStar - Destination Download

Download af destination

Ikke tilgængeligt (kræver fabriksmontoret Opel navigationssytem)

Opel OnStar - The Smartphone App

Send destination til bil (App)

Ikke tilgængeligt (kræver fabriksmontoret Opel navigationssytem)

Meriva

OnStar fås til Meriva og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Opel OnStar - Carline specifics for Meriva
Læs mere om Meriva

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Enjoy og Cosmo

Utilgængelige OnStar-tjenester på Meriva

Opel OnStar - Ignition Block

Blokering af tænding

Ikke tilgængeligt

Opel OnStar - Door Lock / Unlock

Fjernbetjent låsning- og oplåsning af bilens døre

Ikke tilgængeligt

Opel OnStar - Tyre Pressure

Dæktryk

Ikke tilgængeligt

MOKKA X

OnStar fås til MOKKA X og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Enjoy og Innovation

Utilgængelige OnStar-tjenester på MOKKA X

Ingen

ZAFIRA

OnStar fås til Zafira og er kun tilgængeligt med fabriksmonteret Opel radio eller infotainmentsystem. OnStar er ikke kompatibel med uoriginale håndfri-telefoni løsninger.

Tilgængelighed på udstyrsniveauer

OnStar er standard på:

Enjoy og Innovation

Utilgængelige OnStar-tjenester på Zafira

Ingen

Close

1 For at besvare dit opkald så hurtigt som muligt, kan dit opkald i specielle tilfælde blive besvaret af en engelsktalende OnStar-rådgiver.

2 Hvis dit infotainmentsystem er indstillet til et sprog, der ikke understøttes af OnStar, vil dit opkald blive besvaret af en engelsktalende OnStar-rådgiver.

Close

Beskyttelse af personoplysninger og juridisk meddelelse

Denne hjemmeside drives af Adam Opel AG (“Opel”) og hostes på en server, der er ejet af General Motors Holdings LLC (Michigan, USA). Alle øvrige mindre hjemmesider, der drives af Adam Opel AG, hostes i Europa. Adam Opel AG har sit registrerede hjemsted i Tyskland på adressen Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim.

 

Læs venligst disse betingelser grundigt, før brugen af dette Websted. Brugen af dette Websted giver udtryk for, at du accepterer disse betingelser, uanset om du vælger at registrere dig hos Opel. Brug ikke dette Websted, hvis du ikke accepterer betingelserne.

Betingelser og vilkår for Webstedet

1. Intellektuel ejendomsret

(a) Ingen dokumenter eller tilhørende grafik på Webstedet bliver ændret på nogen måde;

(b) Ingen grafik på Webstedet anvendes separat fra den tilhørende tekst; og


(c) Opels ophavsret og varemærke eller andre meddelelser forekommer på alle kopier.

 

Uanset vilkårene i det foregående kan Opel dog fra tid til anden give dig muligheden for at downloade baggrundsskærme, pauseskærme og andre nyttige programmer fra Webstedet. Sådanne download er dækket af disse vilkår.

 

Enhver brug af uddrag for Webstedet, ud over de, der er nævnt i disse betingelser, er ikke tilladt. Materialerne på dette Websted er blevet grundigt scannet og testet i alle produktionsfaser. Uanset dette anbefaler Opel, at du anvender opdaterede antivirusprogrammer.

 

2. Serviceadgang

Opel tilstræber, at dette Websted normalt er tilgængeligt 24 timer i døgnet, men Opel er ikke ansvarlig for, at Webstedet er utilgængeligt på et givet tidspunkt eller i en given periode.

Adgang til Webstedet kan blive afbrudt midlertidigt og uden varsel i tilfælde af systemfejl, vedligeholdelse eller reparation eller af årsager der er uden for Opels kontrol.

 

3. Besøgendes materiale og adfærd

Alt andet end personlige oplysninger, der er dækket af Opels Beskyttelse af Personoplysninger og Cookiepolitik, samt materiale, du overfører eller sender til Webstedet bliver betragtet som ikke-fortroligt og oplysninger uden eneret. Opel har ingen forpligtelser over for sådant materiale. Opel og Opels udpegede partnere kan frit kopiere, offentliggøre, distribuere, indarbejde og på anden måde anvende sådant materiale og data, billeder, lydgengivelser, tekst og øvrige ting, der er indarbejdet deri til alle form

Det er ikke tilladt at sende eller overføre noget materiale til og fra Webstedet, som:

(a) er truende, krænkende, utugtigt, usømmeligt, tilskynder til oprør, stødende, pornografisk, nedværdigende, kan opildne til racehad, diskriminerende, ondskabsfuldt, skandaløst, provokerende, blasfemisk, bryder fortroligheden, overtræder privatlivets fred eller som kan vække irritation eller forlegenhed, eller
(b) materiale, hvor du ikke har alle nødvendige licenser og/eller godkendelser, eller
(c) som udgør eller opmuntrer til en adfærd, der bliver betragtet som en kriminel handling, forårsager civilretligt ansvar eller på anden måde er i modstrid med lovgivningen om eller krænker tredjemands rettigheder i alle lande i verden eller
(d) som er teknisk skadeligt (herunder, men ikke begrænset til, computervira, logiske bomber, trojanske heste, orme, skadelige komponenter, beskadigede data eller andre ondsindede programmer eller skadelige data).

Du må under ingen omstændigheder misbruge Webstedet, herunder, men ikke begrænset til, hacking. Opel arbejder tæt sammen med politiet eller retter sig efter domstolskendelser, der anmoder eller påbyder Opel i at afsløre identiteten eller finde personer, der sender materiale, der overtræder denne paragraf.

 

4. Oplysningernes korrekthed

Oplysningerne på dette Websted er beregnet på Opels kunder i Danmark. Opel vil inden for rimelighedens grænser tilstræbe at sikre, at indholdet af dette Websted er korrekt og ajourført. På grund af bilernes beskaffenhed og ændringer i bilernes specifikationer ved årlige opdateringer, osv., kan produkter, vist på Webstedet, afvige fra de seneste specifikationer. Noget af det viste eller beskrevne udstyr kan kun være tilgængeligt i visse lande eller kan være ekstraudstyr. Kunderne skal kontakte deres Opel forhandler for at få oplysninger om de faktiske produktspecifikationer og/eller om alle specifikt, krævede bilspecifikationer i deres land. Opel forbeholder sig ret til at foretage ændringer i produktspecifikationerne til enhver tid og Opel frasiger sig ethvert ansvar for krav eller tab, der opstår ved brugen af dette Websted.

 

Der skal ikke sættes lid til nogen af meddelelserne, der er på Webstedet og materialet på Webstedet er stillet til rådighed "som det er", uden betingelser, garantier eller andre betingelser overhovedet. I overensstemmelse hermed og i den udstrækning loven tillader, stiller Opel Webstedet til rådighed ud fra det grundlag, at Opel ser bort fra alle synspunkter, garantier og betingelser eller andre vilkår (herunder, men ikke begrænset til, alle lovgivningsmæssige betingelser), som uden disse betingelser, ville gælde i relation til Webstedet.5. Ansvarsfraskrivelse

Opel og deres koncernforbundne enheder, direktører, medarbejdere eller samarbejdspartnere er i intet tilfælde erstatningsansvarlige over for dig for tab, skader, krav eller omkostninger, herunder direkte eller indirekte, hændelige tab eller følgetab, for tabt arbejdsfortjeneste, goodwill, datakontrakter, pengeforbrug, personskade eller manglende opfyldelse af omsorgsforpligtigelse, eller krav fremsat af tredjepart, skadeserstatninger, krav eller omkostninger, der er opstået i forbindelse med Webstedet eller brugen af Webstedet, websteder der er linket til Webstedet, samt materialet på sådanne websteder, herunder, men ikke begrænset til tab eller skader som følge af vira, der kan inficere dit computerudstyr, programmer, data eller anden ejendom, på grund af din adgang til, brug af eller søgning på Webstedet eller download af materiale fra Webstedet eller alle websteder, der er linket til Webstedet. Intet i disse betingelser begrænser Opels ansvar over for dig i tilfælde af:

(a) død eller personskade som følge af Opels uagtsomhed eller svig;

(b) svig, eller bedragerisk forvanskning;

(c) ethvert ansvar, der ikke kan udelukkes eller begrænses i henhold til gældende lov.

 

6. Lovvalg og værneting

 

Dette Websted er oprettet og drives i henhold til lovgivningen i Danmark. Alle tvister vedrørende Webstedet skal afgøres i henhold til lovgivningen i Danmark, og domstolene i Danmark har enekompetence.

 

 

Close

1Wi-Fi data-pakkerne leveres ikke af OnStar og er omfattet af den af Opel udvalgte mobile netværksoperatørs vilkår og betingelser. Kortet viser netværksdækningen leveret af den af Opel udvalgte netværksoperatør. Netværksdækning og tilgængelighed kan variere afhængig af lokation, tidspunkt og vejrforhold

2Gælder ikke Andorra

Close

Hvordan får jeg OnStar?

OnStar sender dig en invitation via e-mail. Det eneste du skal gøre er at klikke på linket i mailen og følge nedenstående trin:

 

 • Bekræft dine personlige oplysninger samt oplysninger om din bil
 • Accepter vilkår og betingelser for OnStar
 • Indstil dine personlige OnStar indstillinger

 

Hvis du følger disse simple trin, er OnStar klar til brug, når du henter din nye Opel hos din forhandler.

 

Efter den gratis prøveperiode på 12 måneder, kan du vælge at forlænge dit OnStar-abonnement mod betaling.

 

Har du ikke en e-mail?

Din Opel forhandler kan i dette specielle tilfælde fremskaffe en tilmeldingsblanket på papir, som du skal udfylde og underskrive. OnStar vil herefter være klar til brug, når du henter din nye Opel hos din forhandler!

 

OBS: Uden en gyldig e-mail er det ikke muligt at bruge visse af OnStar-tjenesterne. Dette inkluderer smartphone app’en, den månedlige e-mail med bildiagnose.